Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Ravintola Kallavesi: Talouskatsaus-palvelussa Suihkoset seuraavat reaaliajassa ravintolansa taloustilannetta

Referenssi

Ravintola Kallavesi on tyytyväinen Accountoriin


Kuopiolaisen Ravintoa Kallaveden yrittäjäpariskunnalla, Jaana ja Tarmo Suihkosella, on takanaan lähes 30 vuotta ravintola-alan yrittäjyyttä. Jaksamista ja inspiraatiota yrittäjyyteen tuovat asiakkaat, taide ja Italia. Myös yritykselle sopivat talous- ja palkkahallinnon palvelut helpottavat yrittäjäpariskunnan arkea.

Kuopion torin läheisyydessä sijaitsevaa lounas- ja tilausravintola Kallavettä Jaana ja Tarmo Suihkonen ovat pyörittäneet kahdeksan vuotta. Sitä ennen Suihkoset pitivät Kuopion lentokentällä kahvila-ravintolaa 11 vuotta ja kymmenen vuotta ruokaravintolaa Maaningalla.

Yrittäjyytensä alusta asti Suihkoset ovat antaneet kirjanpitonsa alan ammattilaiselle. Myös palkanmaksu on ollut ulkoistettuna jo vuosikymmenet. Suihkosille talous- ja palkkapalvelut ovat aina olleet hyvin tärkeä osa yritystoimintaa. Jaana Suihkosen mukaan heillä itsellään ei aika riittäisi pysyä perässä alaa koskevista lakimuutoksista.

Ravintola Kallavesi työllistää yrittäjäpariskunnan lisäksi kaksi muuta henkilöä. Pariskunnan työnjako on selvä. Tarmo hoitaa asiakaspalvelun ja valmistaa ruuat yhdessä kokin kanssa. Jaana on ravintolan joka paikan höylä, joka hoitaa tiskejä, auttaa keittiössä, tekee tavaratilaukset ja tarjoukset sekä hoitaa kirjanpitoon ja palkanmaksuun liittyvän yhteistyön Accountorin kanssa.

Sunnuntai on pariskunnan ainoa vapaapäivä viikossa.
- Silloin teemme yhdessä viikon ruokalistan. Se on meidän yhteinen sunnuntaipäivän harrastus, kertoo Jaana Suihkonen hymyillen.

Asiantuntijalta hyödyllisiä vinkkejä kannattavuuden parantamiseen


Accountorin palveluihin Suihkoset ovat enemmän kuin tyytyväisiä. Kirjanpito ja palkkapalveluiden lisäksi heillä on käytössään lisäpalveluina talouskatsaus ja raportointi.

Talouskatsaus-palveluun kuuluu neljä kertaa vuodessa tapaaminen Accountorin asiantuntijoiden kanssa. Tapaamisissa käydään läpi tilikauden taloustilanne maksuvalmiuden, kannattavuuden ja vakavaraisuuden näkökulmasta.

Jaana Suihkosen mukaan palvelussa parasta on se, että enää hän ei ole talousasioiden kanssa yksin.

- On hienoa, kun saan talousasioihin nyt asiantuntijalta apua. Jos tapaamisessa yrityksen kate näyttää pienentyneen, mietitään yhdessä mitä voisi tehdä. Saan konsultilta arvokkaita vinkkejä, joita en itse tulisi edes ajatelleeksi.

Talouskatsaus-palvelu yhdistettynä raportointipalveluun on tuonut Suihkosten yritystoimintaan uudenlaista selkärankaa ja suunnitelmallisuutta.

- Aikaisemmin ihmeteltiin vuoden lopussa, että miten tässä nyt näin kävi. Nyt olemme reaaliajassa tietoisin siitä, mikä yrityksemme taloustilanne on, toteaa Tarmo Suihkonen tyytyväisenä.

Raportointi-palvelussa yrityksen keskeiset talousluvut ja kassavirtalaskelma ovat helposti verkossa saatavilla Accuna-nimisessä palvelussa. Taloustietoihin tutustumista helpottavat havainnollistavat kuvat ja graafit. Jaana Suihkonen kertoo käyttävänsä päivittäin Accountorin talousohjelmia.

- Käyn joka päivä katsomassa yrityksemme taloustilanteen. Samalla vien kuitit kirjanpitojärjestelmään ja liitän ne tiliotteeseen. Kaikki arkistoituu sähköisesti, eikä vanhanaikaisia mappeja enää tarvita.

Suihkoset ammentavat voimaa Italiasta


Suihkoset kokevat saaneensa aina asiantunteva palvelua Accountorilta.

- Ravintola-alalla on omat säädöksensä, jotka Accountorin asiantuntijat tuntevat hyvin. Olemme voineet luottaa siihen, että yhteyshenkilömme tuntevat myös toimialamme erityispiirteet ja niiden vaikutuksen talousasioihin.

Vähintään kuusipäiväistä työviikkoa tekevälle pariskunnalle on tärkeää, että talous- ja palkka-asiat ovat luotettavissa käsissä. Vähäisen vapaa-aikansa pariskunta haluaa käyttää muuhun kuin yrityksensä taloushallintoon. Mieluiten Suihkoset viettävät vapaa-aikaansa Italiassa.

- Italiassa on käyty jo 25 vuotta. Yleensä sellaisilla lyhyillä visiiteillä. Kyllä me ollaan niin kuin puoliksi italialaisia. Ihan kuin kotiin menisi, kun Italiaan mennään, kertovat Suihkoset yhdestä suusta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Accountor logo

Tiedot

Tilaaja: Ravintola Kallavesi
Ajankohta: 2015 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Accountor, myynti@accountor.fi

Lisätietoja

Yritysprofiili Accountor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Dokumenttien hallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

kirjanpito
palkanmaksu
palkanlaskennan ulkoistus
talousraportointi
veroneuvonta
kirjanpidon ulkoistus
talous- ja palkkapalvelut
talouskatsaus
talouskatsaus-palvelu
veropalvelut
lakipalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Accountor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Accountor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Accountor - Muita referenssejä

Accountor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia