Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

ABM vs inbound-markkinointi - kumpaa kannattaa hyödyntää?

BloggausInbound-markkinointi on tänä päivänä monen B2B-yrityksen keskeisin markkinointitaktiikka. Esimerkiksi HubSpotin viimevuotisen State of Inbound -raportin mukaan 74 % organisaatioista luottaa ensisijaisesti inboundiin.

Kärjistetysti inbound-markkinoinnissa keskitytään tavoittelemaan liidejä, jotka jo hakevat ongelmaansa ratkaisua. Mutta entäpä he, jotka eivät vielä etsi tietoa ongelmaansa?

Inboundin rinnalle voidaan nostaa account based -markkinointi eli ABM, jossa on mahdollista tavoitella myös sellaista kohderyhmää, joka ei ole vielä tunnistanut ongelmaansa. Toisaalta ABM on myös omiaan sellaisten palvelujen markkinointiin, missä useampi ihminen on mukana päätöksenteossa ja hankinnat ovat suuria.

Mutta miten inbound-markkinointi ja ABM eroavat toisistaan ja mitä samaa niissä on? Lue siitä lisää blogiartikkelistamme!

Pinterest
PowerMarkkinointi Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili PowerMarkkinointi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti

Siirry yrityksen profiiliin PowerMarkkinointi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

PowerMarkkinointi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

PowerMarkkinointi - Muita referenssejä

PowerMarkkinointi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia