Abloy

ReferenssiAbloy Oy on maailman johtava sähkölukkoteknologian ja oviympäristöratkaisujen toimittaja, joka tarjoaa asiakkailleen turvallisia ja helppokäyttöisiä sovelluksia ovien avaamiseen ja sulkemiseen. Abloy on osa ASSA ABLOY-konsernia, joka on maailman johtava oviympäristöratkaisujen toimittaja.

Abloy on sitoutunut ymmärtämään ja ratkaisemaan asiakkaidensa turvallisuuteen liittyviä haasteita. Sen vuoksi Abloy on keskittynyt toimittamaan asiakkailleen kokonaisvaltaisia turvaratkaisuja maailmanlaajuisesti.

Haaste

Abloy ratkaisuja myy, asentaa ja huoltaa laaja maailmanlaajuinen jakelijaverkosto. Jakeluverkoston koulutusten ja sertifiointien hallinnointi ovat keskeisiä liiketoiminnan osatekijöitä. Jakelijoille myönnetään myynti- ja/tai lukkosepänoikeudet vain jos heidän työntekijöillään on voimassa olevat sertifikaatit, jotka saavutetaan Abloyn tarjoaman koulutuksen kautta. Suurin haaste on koulutus- ja sertifikaattirekisterin ajan tasalla pitämisessä, raporttien rekisteristä saamisessa ja e-oppimispalveluiden tehostamisessa.

Ratkaisu

Ratkaisu oli globaali e-oppimisen alusta ja sertifikaattirekisteri, ABLOY ACADEMY, joka pohjautuu Liferayhin ja Valamikseen. ABLOY ACADEMY on kustannustehokas ratkaisu, joka sopi loistavasti Abloyn visioihin ja toiveisiin.

Alusta koostuu pääasiallisesti Valamiksen standardiapplikaatioista ja kustomoidusta käyttöliittymästä (UI), jotka tukevat personoituja oppimiskokemuksia, verkkokursseja, koulutustapahtumien hallinnointia, sisällöntuotantoa ja sertifikaattien hallintaa.

Lopputulos

Lopputuloksena Abloyn jakelijoille pystytään nyt helposti toimittamaan laaja valikoima informaatiota ja personoituja koulutus- ja sertifikaattipalveluita. Lisäksi ratkaisu helpottaa tiedon etsimistä ja vastaanottamista, esimerkiksi koulutustapahtumien osalta.

Sertifikaatti- ja pätevyysdokumentointia on myös helppo seurata ja päivittää automaattisesti, mikä vähentää hallinnolliseen työhön kuluvaa aikaa. Sen lisäksi kaikki tieto on helposti löydettävissä ja raportoitavissa useisiin käyttötarkoituksiin. ABLOY ACADEMY myös helpottaa jakelijoiden ja Abloyn välistä kommunikaatiota, mikä luonnollisesti tuo mukanaan markkinointi ja PR etuja Abloylle.

"ABLOY ACADEMY on hieno esimerkki avoimen yhteistyön, Valamiksen ja Liferayn vahvuuksista. Tuote on älykäs yhdistelmä sekä kustomoituja että valmiita ratkaisuja, jotka vastaavat samanaikaisesti useisiin tarpeisiin", kertoo Senior Consultant Jyri Pötry Valamikselta.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Valamis

Tiedot

Tilaaja: Abloy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Janne Hietala, Chief Commercial Officer • janne.hietala@valamis.com

Lisätietoja

Valamis:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Integraatiot
It-omaisuuden hallinta
Käyttäjähallinta
Sisällönhallinta

Teknologia

Open source

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö

Omat tagit

verkko-oppiminen
Sertifikaatti
ABLOY ACADEMY
verkkokursseja
Valamis

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Valamis kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Valamis - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Valamis - Muita referenssejä

Valamis - Muita julkaisuja

Siirry Valamis kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Tällainen on tulevaisuuden projektipäällikkö - ketterät menetelmät muuttivat projektinhallintaa
Tiedon hakemisen lyhyt historia - Digitaaliset alustat jäsentävät nyt maailman tietoa uudelleen
Suomen 50 suurinta yritystä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia