Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aava valitsee Paletten hankinnasta maksuun -ratkaisun

ReferenssiSuomalainen Lääkärikeskus Aava on valinnut Paletten ratkaisun hankinnasta maksuun -prosessin automatisointiin.


Lääkärikeskus Aava on kotimainen, vuonna 1964 perustettu perheyritys. Yrityksessä työskentelee yli 1000 ammattilaista 14 toimipisteessä. Aava-konserniin kuuluvat Lääkärikeskus Aava Oy, Pikkujätti lasten ja nuorten lääkäriasemat Oy, Uudenmaan Seniorikodit Oy ja Docrates Syöpäsairaala. Aava tarjoaa terveyspalveluita elämänkaaren jokaisessa vaiheessa, sisältäen terveydenhuoltoon, sairaanhoitoon ja vanhuspalveluun liittyvää toimintaa. Yritys on myös lanseerannut uuden hyvinvointiin keskittyvän Virta -palvelun.

Aava halusi kehittää ja tehostaa ostoreskontran ja hankinnan prosessejaan modernilla automaatioratkaisulla. Yrityksen käyttämä ostolaskujen käsittelyjärjestelmä oli tullut elinkaarensa päähän, ja tilalle haluttiin tuoda joustava, uuden teknologian ratkaisu. Aava päätyi valitsemaan Paletten SaaS -ratkaisun, jolla voidaan automatisoida ostolaskujen käsittely ja hankinnat yhdellä pilvipalvelulla. Helppokäyttöinen ratkaisu on myös käytettävissä mobiililaitteilla, joka helpottaa käyttäjien työskentelyä ajasta ja sijainnista riippumatta.

”Olemme iloisia yhteistyöstä Paletten kanssa. Hanke on Aavalle tärkeä, koskettaa laajaa osaa organisaatiota ja tarkoittaa merkittävää muutosta toimintatavoissamme. Matti ja konsulttimme Saara ja Miikka ovat energisiä ammattilaisia, joihin luotamme – uskomme projektin olevan hyvissä käsissä” kertoo
Virpi Hentunen, Lääkärikeskus Aava Oy:n henkilöstö- ja talousjohtaja.

Lue Aavasta lisää täältä.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Palette Software Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lääkärikeskus Aava

Lisätietoja

Yritysprofiili Palette Software kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

hankinnasta maksuun
P2P

Siirry yrityksen profiiliin Palette Software kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia