Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aava uudisti laskutusprosessinsa, kumppaniksi Ropo Capital

ReferenssiLääkärikeskus Aavan iso prosessiuudistus toi työterveyshuollon asiakkaiden käyttöön uuden palvelun ja virtaviivaisti taloushallinnon kokonaisuuden laskutuksesta maksujen kohdistamiseen, maksuvalvontaan ja perintään. Samalla henkilöstön työaikaa vapautui rutiinitehtävistä asiantuntijatyöhön. Uudistus toteutettiin yhdessä Ropo Capitalin kanssa.

Kun Lääkärikeskus Aava lähti etsimään kumppania työterveyshuollon laskutusprosessiensa uudistamiseen, perintä oli ulkoistettu, mutta talousosasto vastasi reskontrasta ja printtasi paperilaskut edelleen itse. Nyt prosessi on yhtenäistetty ja automatisoitu laskujen lähetyksestä reskontran hoitoon ja perintään asti, ja asiakas saa laskunsa liitteineen kätevästi ja tietoturvallisesti eAava-palveluun.

– Tämä ei ollut ihan perinteinen laskutusprosessin uudistushanke vaan halusimme muuttaa toimintamalliamme merkittävästi. Ropon kanssa uudistimme laskutuksen kokonaisuutta ja samalla myös kaikki asiakkaalle näkyvät prosessit, kuvailee Aavan henkilöstö- ja talousjohtaja Virpi Hentunen.

– Kumppanin valinnassa kotimaisuus oli positiivinen asia, mutta erityisesti Ropon palveluasenne ja tarjottu kokonaispaketti vakuutti. Mikään meidän toiveista ei vaikuttanut ongelmalta vaan fokus oli sopivien ratkaisujen löytämisessä, Hentunen jatkaa.

Aava-konserni on kasvanut kovaa vauhtia. Vuonna 2017 Aavan liikevaihto on reilut 44 miljoonaa euroa – nyt tavoitteena on liikevaihdon tuplaaminen vuoteen 2025 mennessä. Laskuja lähtee tällä hetkellä yli 4 000 kuukaudessa. Liiketoiminnan kasvaessa myös laskutusvolyymi kasvaa.

– Kasvun myötä työn määrä on lisääntynyt ja talousosastolle on tullut uusia tehtäviä, joita emme olisi saaneet hoidettua samalla henkilömäärällä ilman tätä uudistusta. Tällainen säästö on parasta; ei leikkauksia organisaatioon, mutta laskutuksen rutiinien automatisointi mahdollistaa henkilöstöresurssien mielekkäämmän kohdistamisen, Hentunen kertoo.


Suosittelija:

Kumppanin valinnassa kotimaisuus oli positiivinen asia, mutta erityisesti Ropon palveluasenne ja tarjottu kokonaispaketti vakuutti. Mikään meidän toiveista ei vaikuttanut ongelmalta vaan fokus oli sopivien ratkaisujen löytämisessä.

Virpi Hentunen, henkilöstö- ja talousjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Ropo Capital Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lääkärikeskus Aava

Lisätietoja

Yritysprofiili Ropo Capital kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Omat tagit

laskun elinkaaripalvelu
laskutuksen digitalisointi
laskutuksen tehostaminen
laskutuksen ulkoistus

Siirry yrityksen profiiliin Ropo Capital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ropo Capital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Ropo Capital - Muita referenssejä

Ropo Capital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia