Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Ääni kuuluu puhelinkopista - Framery ja Surveypal yhteistyöhön

ReferenssiKatukuvasta kadonneet puhelinkopit tekevät uutta tulemista toimistokalusteina. Äänieristetty tila tarjoaa paitsi paikan muita häiritsemättömiin puhelinkeskusteluihin, myös palasen rauhaa avokonttorin hälyn keskelle. Puhelinkoppeja valmistavan Frameryn ja kyselyitä toteuttavan Surveypalin yhteistyö antaa loppukäyttäjille mahdollisuuden vaikuttaa koppien ominaisuuksiin.

Puhelinkoppien sukupuutto on haitannut Teräsmiehen trikoisiinsa sujahtamista jo pitkään, mutta viime vuosina apu on löytynyt konttorirakennuksista. Avokonttorien yleistyminen on lyhyessä ajassa lisännyt tarvetta äänieristetyille tiloille puheluita ja pystypalavereja varten. Tamperelainen Framery on pirteästi kasvava, vahvasti vientiin suuntautunut yritys, joka haluaa valmistaa maailman parhaat toimistopuhelinkopit – laadusta tinkimättä.

”Valmistusmäärien nopea kasvu aiheuttaa haasteita laadunvalvonnalle”, kertoo Frameryn muotoilujohtaja Samu Hällfors. ”Ja kun lopulliseen käyttöpaikkaan on 15 000 kilometriä, niin haluamme olla varmoja että asiakkaalle lähtee oikeanlainen tuote. Tarvitaan siis vedenpitävä laadunhallintajärjestelmä, jolla jokainen komponentti on jäljitettävissä koko ketjun läpi tuottajalta asiakkaalle asti.”

Toinen Frameryn ongelma liittyy loppukäyttäjiltä saatavaan palautteeseen. ”Jos käyttäjältä saadut kehut, moitteet tai kehitysideat hukkuvat kiinteistön haltijalle tai jälleenmyyntiketjuun, ne eivät tavoita meitä. Nykyinen koppimme on 4 000 kehittelyiteraation tulosta, ja moni korvaamaton ajatus on tullut kentältä”, Samu painottaa.

Molempiin tarpeisiin vastaa Surveypalin toimittama järjestelmä, jonka avulla jokainen koppi ja sen osat on jäljitettävissä käyttöpaikasta taaksepäin valmistukseen asti. Kopeista ja komponenteista luetaan tuotantolinjalla yksilölliset koodit ja otetaan kuvat, jolloin koko prosessi on täydellisesti dokumentoitu.

”Olemassaolollaan järjestelmä varmistaa että asiat menevät oikein ja päästään luotettavaan historiatietoon”, iloitsee Hällfors. ”Se ei lisää byrokratiaa eikä tuo viiveitä tuotantoon, mutta voimme esimerkiksi tutkia kuvista millaisena koppi on lähtenyt tehtaalta”.

Loppukäyttäjän kuulemiseen tuotekehitystyössä Surveypalin järjestelmä antaa ohituskaistan. ”Varustamme kopit tarroilla, joissa on QR-koodilla toteutettu linkki palautesivulle, jossa käyttäjä voi kertoa kokemuksistaan tuoreeltaan”, Samu kertoo. ”Näin välissä ei ole ns. rikkinäisiä puhelimia”.

Surveypalin Ilkka Kaikuvuo on yhteistyöstä innoissaan. ”Olemme ennestään olleet vahvoja asiakastyytyväisyys- ja HR-kyselyissä. Tämä laajentaa toimintaamme valmistavan teollisuuden suuntaan – vieläpä kansainvälisesti”, hän kertoo. ”Läsnäolo valmistusketjussa on meille uutta”.

Surveypal pitää Frameryä kiitollisena asiakkuutena. ”Teollisuudenala on mielenkiintoinen ja ratkaisumme mahdollistaa palautteen ohi palautteenhallinnon portinvartijoiden”, myhäilee Kaikuvuo. ”Autamme alansa parasta tuotetta vieläkin paremmaksi”.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Surveypal Oy

Tiedot

Tilaaja: Framery Oy
Ajankohta: 2014 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Samu Hällfors

Lisätietoja

Yritysprofiili Surveypal kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Tuotekehitys ja suunnittelu
Viestintä

Toimialakokemus

IT
Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

palautteenhallinta
Asiakastyytyväisyys

Siirry yrityksen profiiliin Surveypal kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Surveypal - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Surveypal - Muita referenssejä

Surveypal - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Retkeilykesä on kuumimmillaan – Parhaat ilmaiset retkeilysovellukset Androidille ja iOSille
Suutarin pojasta kasvoi Royal Societyn jäsen – Boolen algebran loi itseoppinut matemaatikko
Hienoimmat nettisivut

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia