Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Äänekosken virtuaalipalvelimet mitoitettiin DPACK:lla

ReferenssiÄänekosken terveyskeskuksen palvelinympäristö oli tullut tiensä päähän. Dustin hyödynsi Dell EMC:n DPACK-ohjelmaa uuden järjestelmän mitoittamiseen vastaamaan todellisia tarpeita.

Äänekosken kaupungilla on hyvät kokemukset sekä Dellin virtualisointiympäristöistä että yhteistyöstä Dell EMC:n ja Dustin Finlandin kanssa. Kun terveyskeskuksen kymmenen vuotta vanhat tornipalvelimet tulivat elinkaarensa päähän, Dustin analysoi DPACK:lla viikon aikaväliltä paljonko dataa ja kuormitusta kohdistui näihin kymmeneen koneeseen.

- DPACK:llä saimme tiedot vanhasta järjestelmästä uuden mitoituksen pohjaksi. Muilla kuin Dell EMC:llä ei ole vastaavaa palvelua, sanoo Teijo Renlund, Dustin Solution Manager.

- Huomasimme että koneita oli paljon tyhjäkäynnillä ja meillä oli turhaa levykapasiteettia. 40 prosenttia levypinnasta ei koskaan käytetty, sanoo Äänekosken kaupungin tietohallintopäällikkö Juha Kärkkäinen.

Vanhoista palvelimista otettiin pikavedokset (snapshot) eli tilannekuvat ja uusi virtuaalipalvelin luotiin yön aikana. Käyttäjät huomasivat korkeintaan nopeuden ja muistin lisääntymisen, palvelimien siirto ei haitannut työntekoa. Tornijärjestelmiä siirrettiin yksi kerrallaan.

- Palvelimen vaihtojen pitää sujua hallitusti, käyttökatkoja ei saa tulla. Asennuskin meni näppärästi, selvisimme alle päivässä. Järjestelmä on myös replikoitu valokuituyhteydellä kilometrin päässä olevaan kaupungintaloon, Juha Kärkkäinen kertoo.


Hiljaista tehokkuutta


Dell EMC:n PowerEdge VRTX on pieniin konesaleihin suunniteltu kokonaisratkaisu, joka sisältää palvelimet, tallennusjärjestelmän ja verkkoratkaisun yksissä kuorissa. Open Manage Essentials -etähallinnalla kaikki toiminnot ovat hallittavissa helposti yhdellä hallintatyökalulla.

VRTX on suunniteltu sijoitettavaksi konesaliin räkkiin tai tornikotelon ansiosta toimistotilaan. Se sopii toimipisteisiin, jossa ei ole dedikoitua konesalia käytössä. VRTX on valmis virtualisointialustaksi, siinä on integroitu, jaettu tallennusjärjestelmä sekä integroitu verkkokytkin. Koska se on todella hiljainen, äänenvoimakkuus vain 36 desibeliä, VRTX:n voi sijoittaa toimistohuoneeseen säilyttäen samalla tehokkaan ja helppokäyttöisen etähallinnan kuten konesalijärjestelmissä.

- Saimme hyvin suunnitellun ja kompaktin konesaliratkaisun, joka on helposti laajennettavissa. Voimme lisätä kapasiteettia lennossa. Vanhojen ympäristöjen tuominen uuden järjestelmän käyttöön tilannekuvilla on hyvä ominaisuus. Prosessi on vielä kesken, puolet palvelimista on siirretty, mutta ajamme vanhat kilometrit ensin loppuun, Juha Kärkkäinen lisää.

- En vaihtaisi takaisin vanhaan järjestelmään, summaa Juha Kärkkäinen.


Dell EMC:

  • Dell ja Dell EMC tarjoavat organisaatioiden tarvitsemat ratkaisut digitaalisuuden ja tietotekniikan hyödyntämiseen sekä tiedon suojaamiseen.
  • Dell EMC -liiketoimintayksikkö tarjoaa ratkaisuja konesaliin ja hybridipilvipalveluihin.
  • Dell on päätelaitebrändi, joka kattaa kaikki tietokoneet tableteista tehotyöasemiin sovelluksia ja tietoturvaa unohtamatta.
  • Toimii 180 maassa ja työllistää globaalisti 140 000 henkilöä.
DPACK ja VRTX:

  • DPACK, Dell Perfomance Analysis Collection Kit, on mitoitusohjelma, jolla konesalin mitoitus tehdään asiakkaan omasta ympäristöstä mitattuun täsmälliseen faktatietoon perustuen.
  • VRTX on pieniin konesaleihin optimoitu alusta, joka yhdistää palvelimet, verkon ja tallennusjärjestelmän yhdeksi helposti hallittavaksi kokonaisuudeksi.
  • Vikasietoinen, nopea huoltaa.
  • VRTX sopii myös yrityksille, joilla ei ole omaa konesalia. Se on niin hiljainen, että sen voi sijoittaa työpöydälle.

Teksti:
Kati Halonen
Kuva: Tuomo Puskala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Dustin Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Äänekosken kaupunki
Ajankohta: 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Teijo Renlund

Lisätietoja

Yritysprofiili Dustin Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut

Toimialakokemus

Julkishallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Laitteet

Omat tagit

Dell EMC

Siirry yrityksen profiiliin Dustin Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Dustin Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Dustin Finland - Muita referenssejä

Dustin Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

QR-koodien vaarat - tietoturvayhtiö varoittaa lisääntyneistä QR-koodihuijauksista
Kulttuurihyvinvointia edistävä Kaikukortti-verkosto laajenee vauhdilla – uusi tietokanta ja mobiilisovellus helpottavat työtä
Cinia ostaa OptimeSys-tietoturvayhtiön

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia