Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Aalto-yliopiston yhteistyö Sinisen Meteoriitin kanssa on laaja-alaista kumppanuutta

ReferenssiSininen Meteoriitti on auttanut Aalto-yliopistoa työnkulkujen digitalisointien ratkaisuissa jo muutaman vuoden ajan. Kyse on laajasta yhteistyöstä, sillä vuositasolla Aalto-yliopistolla ajetaan yhteensä 7000 työnkulkua. Mittavimpiin projekteihin lukeutuvat muun muassa IT-hankintatilausten sekä apurahahakujen työnkulut, joiden toteutuksesta Sininen Meteoriitti on vastannut. 

Sinisen Meteoriitin ja Aalto-yliopiston välinen yhteistyö lähti liikkeelle pari vuotta sitten. Aalto-yliopistolla työnkulkujen digitalisoinneista vastaavan IT-ratkaisuarkkitehti Päivi Kokkolan mukaan yhteistyö lähti liikkeelle tarpeesta digitalisoida aiemmin manuaalisesti hoidettuja prosesseja.

– Lähdimme tilanteesta, missä hakemuksia tehtiin manuaalisesti paperilomakkeilla. Halusimme Aalto-yliopistosta oikeasti digitaalisen yliopiston ja työnkulkujen digitalisoinnit ovat muun muassa sujuvoittaneet prosesseja hakijoille sekä vähentäneet manuaalista työtä, tai jopa osittain poistaneet sitä kokonaan. Tällöin aikaa vapautuu tuottavampaan työhön. Lisäksi virheet vähenevät ja koko prosessin läpimeno nopeutuu huomattavasti, Kokkola luettelee.

Lue koko juttu

Suosittelija:

" Jos joku etsii kumppania Nintexiin, niin Suomesta tuskin löytyy parempaa osaamista. Olemme saaneet heiltä erilaisia lisäresursseja projektien niin vaatiessa. Ei ole tullut vastaan mitään, mihin emme olisi saaneet heiltä apua".

Päivi Kokkola

Pinterest
Referenssin infoboxi
Sininen Meteoriitti Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Sininen Meteoriitti kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Sininen Meteoriitti kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Sininen Meteoriitti - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Sininen Meteoriitti - Muita referenssejä

Sininen Meteoriitti - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia