Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

9Lives - Ilman IMSiä kaikki toimipisteet eivät olisi päässeet ISO-standardiin

ReferenssiSuomalainen terveydenhoitoalan toimija 9Lives sai yhtenäisen IMS-toimintajärjestelmän kaikkiin toimipisteisiinsä Arterin kautta. IMS korvasi myös 9Livesin sisäisen intran ja kaikki dokumentit löytyvät nykyisin selainpohjaisesta IMSistä.

Ilman IMSiä liiketoimintajohtaja Jukka Rantalan mukaan 9Livesin kaikki toimipisteet eivät olisi päässeet mukaan ISO-laatustandardiin. 

Muun muassa ensihoitoa, ensihoitopalveluun kuulumattomia potilassiirtoja, hengityshalvauspotilaiden hoitoa sekä kotihoitoa tarjoavalla kotimaisella 9Livesilla oli yrityskauppojen myötä parhaimmillaan 40 toimipistettä ympäri Suomea. Kaikissa toimipisteissä oli täysin erilainen toimintakulttuuri, johon kaivattiin yhtenäistämistä.  

Yhteistyö Arterin kanssa alkoi rakentumaan siitä, että saisimme yhteinäisen toiminnan, ohjauksen ja järjestelmän käyttöön. IMS toimi siinä erittäin hyvin. Saimme myös kaikki toimipisteet mukaan ISO-laatustandardiin, mikä ei olisi onnistunut ilman IMS-järjestelmää, 9Livesin liiketoimintajohtaja Jukka Rantala kertaa.

IMS korvaa 9livesin sisäisen intran

Tällä hetkellä kaikilla 9Livesin työntekijöillä on tunnukset IMS-järjestelmään. Sijaiset mukaan lukien 9Lives työllistää 700 henkeä, vakituisia on 300.  

IMS korvaa myös meidän sisäisen intramme. Meillä ei ole yhteistä y-asemaa vaan kaikki dokumentit löytyvät IMSistä. Sieltä löytyy muun muassa henkilöstönhallintaan ja laadunhallintaan liittyvät dokumentit, Rantala listaa.

Syitä Arterin valintaan IMS-järjestelmän toimittajaksi löytyy lukuisia.  

Meille oli erittäin merkityksellistä se, että he ovat kotimainen toimija. Lisäksi heiltä saa teknisen tuen ja he ovat erittäin hyviä tuotekehityksessä ja tarjoavat hyviä koulutuksia. Heidän toimintansa kehittyy koko ajan ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä niin järjestelmään kuin koulutuksiinkin, Rantala summaa.  

IMS on toimintajärjestelmän alusta laadunhallinnan perustaksi. Koko organisaatiota palveleva selainpohjainen pilvipalvelu on helppokäyttöinen ja skaalautuva. IMSistä löytyvät johdon asettama suunta ja tavoitteet sekä henkilöstön tarvitsemat ohjeet ja toimintatavat niiden saavuttamiseksi. Se tuo yhteen paikkaan kaikki organisaation prosessit, dokumentit, käsikirjat, mittarit, raportit ja riskiarvioinnin. IMSin avulla voit varmistaa standardien mukaisen, laadukkaan, ympäristöystävällisen ja turvallisen toiminnan.

Tutustu IMS-ohjelmistoon

Pinterest
Referenssin infoboxi
Arter Oy logo

Tiedot

Tilaaja: 9Lives Oy - Terveydenhoitoala
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Arter kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Auditointi
Dokumenttien hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Arter kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arter - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Arter - Muita referenssejä

Arter - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia