Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

70-vuotisjuhlavuoteen valmistautuva TIVIA valitsi uuden hallituksen ja puheenjohtajan

BloggausTieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n liittokokous valitsi 29. lokakuuta 2022 pidetyssä liittokokouksessa uuden hallituksen, joka edustaa laajasti tieto- ja viestintätekniikan tuottajia ja hyödyntäjiä. Samalla hyväksyttiin strategiapäivitys vuosille 2023–2025 sekä myös tulevan vuoden toimintasuunnitelma, jossa painottuvat kuluneen vuoden investointien hyödyntäminen, jäsenarvon luominen ja tapahtumatarjonnan kehittäminen. Myös jatkossa TIVIA ry toimii kansallisesti vahvana vaikuttajana eri verkostoissa. Kokous päätti myös yhdistyksen nimen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:n lyhentämisestä TIVIA ry:ksi.

Tulevana vuonna keskitytään TIVIA 70 vuotta -hengessä monipuolisiin tapahtumiin, jäsenhankintaan, liiton ja järjestökentän digitaalisten palveluiden ja sisältöjen kehittämiseen, koulutustarjontaan ja yritysyhteistyöhön erityisesti TIVIA-kumppanien kanssa. Myös syksyllä 2021 aloitetun IT Insider -verkkomedian jatkokehittämiseen panostetaan.

Neljän vuoden täysimääräisen puheenjohtajakauden päättävä Juha Lappi on tyytyväinen toteutuneeseen investointiohjelmaan ja esimerkiksi siihen, että pystymme luomaan uusia skaalautuvimpia palveluita ja sisältöjä osaamisen kehittämiseen perinteisen toiminnan rinnalle.

Hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi yksivuotiskaudelle valittiin Senior Solutions Architect Ursula Koski Amazon Web Serviceltä. Hallituksen jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Chief Research Office Niko Candelin Netoxilta, asiakkuuspäällikkö Michael Lindholm Turku Science Parkilta, yhteyspäällikkö Minna Lounatvuori Seinäjoen kaupungilta ja tietoturva-asiantuntija Jarkko Laine Plain E:stä. Lisäksi Councel Jussi Aikala Liikenteenohjausyhtiö Fintrafficilta valittiin hallituksesta eronneen Satu Koskisen tilalle. Aikalan hallituskausi käynnistyy välittömästi ja jatkuu vuoden 2023 loppuun. Edellisten lisäksi hallituksessa jatkavat Principal Test Engineer Maaret Pyhäjärvi Vaisalalta, Software Architecht Mikko Valjakka Eduhouselta ja Senior Software Developer & People Person Joona Haavisto Goforelta.

Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry on Suomen johtava tieto- ja viestintätekniikan alan liitto, joka tarjoaa osaamista ja verkostoja digitaalisemman Suomen parhaaksi. TIVIA-yhteisöön kuuluu yhteensä 28 alueellista yhdistystä, valtakunnallista teemayhdistystä ja muuta yhdistystä. TIVIA-yhteisö toimii jäsentensä osaamisen kehittämisen ja verkostojen alustana sekä yhteiskunnallisena vaikuttajana.

Lisätietoja:

hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi, 044 528 0892, juha.lappi(at)hallitus.tivia.fi

toimitusjohtaja Janne Mustonen, 045 675 2929, janne.mustonen(at)tivia.fi

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia