Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5 syytä valita pilvipohjainen kassa tai toiminnanohjausjärjestelmä

BloggausPilvipalveluna tarjottavat ohjelmistot, alustat ja palvelut ovat tulleet jäädäkseen. Pilvipohjaista ohjelmistoa ei tarvitse sen kummemmin asentaa omalle tietokoneelle: kunhan internetyhteys löytyy, sitä voi käyttää niin pöytäkoneella, tabletilla kuin mobiililaitteessa. Voit siis käyttää yrityksen kassaa nettiselaimen kautta tai kirjautua toiminnanohjausjärjestelmään tabletilla ja napata sen mukaan, kun lähdet inventoimaan varastoa.

Pilvipohjaista kassaa tai toiminnanohjausjärjestelmää on näppärä lähteä käyttämään, mutta mitä muuta lisäarvoa pilvipohjaisuus tuottaa yritykselle?
Alla viisi syytä, miksi kassajärjestelmä tai miksei jopa koko yrityksen toiminnanohjausjärjestelmä kannattaa hankkia pilvipalveluna:

1. Käytä palvelua missä ja milloin vain
Pilvipohjaisen järjestelmän käyttäjä ei ole sidottu aikaan, paikkaan tai laitteeseen. Sen lisäksi, että yrityksen tiloissa järjestelmää voi käyttää useampi työntekijä yhtä aikaa eri laitteilla, pilvipohjaisuuden ansiosta vaikka koko yrityksen voi halutessaan siirtää mukanaan minne tahansa.

Kiinteän kassajärjestelmän käyttäjä on aina sidottu tiettyyn paikkaan ja laitteeseen, mutta pilvipohjaiseen järjestelmään voi kirjautua yhtä vaivattomasti kuin sähköpostiin tai sosiaaliseen mediaan, laitteella kuin laitteella.
Tuotetietojen hallitseminen ja myyntiraporttien tarkastelu onnistuu joustavasti milloin ja missä vain, kunhan vain verkkoyhteys löytyy.

2. Kaikki data reaaliajassa
Pilvipohjaisessa järjestelmässä jokaisella käyttäjällä on omat tunnukset palveluun, mikä paitsi nopeuttaa työtä myös tekee seurannasta helpompaa.

Myynnit sekä tuote- ja varastotiedot ovat aina ajan tasalla, olipa toimipisteitä sitten yksi tai kymmenen. Yritys voi tarjota parempaa ja joustavampaa asiakaspalvelua: tieto päivittyy reaaliajassa sekä saman toimipisteen kaikille kassoille että toisiin toimipisteisiin, eikä esimiestenkään tarvitse selvitellä, kuka ja missä on minkäkin myynnin tehnyt.

3. Järjestelmä kasvaa ja skaalautuu yrityksen mukana
Toisin kuin kiinteä, tiettyyn laitteeseen asennettava vaihtoehto pilvipohjainen kassajärjestelmä skaalautuu erittäin hyvin yrityksen koon ja tarpeiden mukaan. Kun yritys kasvaa ja tarpeet muuttuvat, lisäosia voi ottaa käyttöön joustavasti oman aikataulun mukaisesti. Hyvä palveluntarjoaja myös tuntee asiakkaansa ja osaa ennakoida tämän tarpeita.

Pilvipohjaisen järjestelmän hinnoittelu on kuukausiperusteista, ja sopivia lisäosia on helppo ottaa osaksi omaa toimintaa porrastetusti, jolloin järjestelmän tarjoamiin uusiin mahdollisuuksiin ehtii perehtyä rauhassa yksi osa-alue kerrallaan. Pilvipohjainen järjestelmä joustaa hyvin myös silloin, kun toimintaa halutaan syystä tai toisesta supistaa tai painopistettä muuttaa.

4. Valmiit integraatiot ja avoimet rajapinnat
Viisaasti valitussa kassajärjestelmässä on tarjolla valmiita integraatioita mm. suosittuihin verkkokauppa-alustoihin, taloushallinnon ohjelmistoihin sekä muihin yritystoiminnan kannalta hyödyllisiin palveluihin.

Koska sopivia ratkaisuja on yhtä paljon kuin yrityksiä, tärkeää on myös se, että valitsemasi ohjelmiston avoimet rajapinnat ovat kunnossa. Pilvipalveluna toimitettavat modulaariset ohjelmistoratkaisut mahdollistavat esim. juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan verkkokauppaintegraation toteuttamisen – ja kun avoin rajapinta on jo olemassa, integraatio voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti.

Tulevaisuuden tarpeita on usein mahdoton ennakoida, ja pilvipohjaisten järjestelmien avoimet rajapinnat pitävät ovet auki muutoksille.


5. Ei ylläpitohuolia
Pilvipohjainen kassa- tai toiminnanohjausjärjestelmä ei vaadi omia palvelimia, paikallisasennettuja ohjelmistoja tai raskaita sisäverkkoja – tai ylipäätään erityisiä toimia ohjelmiston käyttäjältä. Ohjelmiston tarjoaja pitää huolta ylläpidosta ja päivityksistä, ja kun ohjelmistoa kehitetään, uudet ominaisuudet ovat heti kaikkien asiakkaiden käytettävissä.

Jos pilvipalvelun käyttäjä kohtaa ongelmatilanteen, ylläpitäjä pääsee järjestelmään käsiksi mistä tahansa. Palveluntarjoaja ajaa päivitykset yleensä yön aikana, joten pilvipalvelun asiakkaalla on aina käytössään uusin versio, eikä yritys joudu suotta tuhlaamaan resurssejaan päivitysten asentamiseen.

Sopisiko pilvipalvelu sinunkin toimintaasi? Tehden on kotimainen, modulaarinen kassa- ja toiminnanohjausjärjestelmä, jota käyttää jo yli 700 kaupan sekä hyvinvointi- ja liikunta-alan yritystä. Kokeile järjestelmää maksutta 30 päivän ajan.

Pinterest
Tehden Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Tehden kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
BI ja raportointi
Myynti
Tietohallinto
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monikanavaisen kaupan järjestelmät

Siirry yrityksen profiiliin Tehden kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tehden - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Tehden - Muita referenssejä

Tehden - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia