Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5 syytä, miksi teillä pitäisi olla kaksivaiheinen tunnistautuminen käytössä

BloggausJos yritys ei panosta tietoturvaan riittävästi, riskejä on loputtomasti. Pienet teot auttavat lisäämään tietoturvaa tuntuvasti, ja yksi parhaista tavoista ehkäistä tietomurtoja on ottaa käyttöön monivaiheinen tunnistautuminen. Sillä tavoin olisi voitu estää myös moni uutisiin päässyt tapaus, jossa käyttäjien tietoja on varastettu tai vuotanut.

Miksi ottaisit yrityksessäsi käyttöön monivaiheisen tunnistautumisen?

  1. Pienetkin teot tietoturvan parantamisessa vaikuttavat paljon. Salasanan pidentäminen muutamalla merkillä vaikeuttaa sen arvaamista mutta ei vaadi käyttäjältä merkittävästi lisävaivaa. Kun kirjautumisen varmentaa silloin tällöin ja aina uutta laitetta käyttäessä, moni vaaranpaikka vältetään.
  2. Monivaiheinen vahvistaminen ei vaikeuta työntekijöiden rutiinia tai työtä. Vahvistuspyyntöjä tulee normaalisti muutamia kuukaudessa, ja ne on helppo kuitata päätelaitteella. Monivaiheinen tunnistautuminen toimii sekä perinteisellä että älypuhelimella. Näin mahdollisesti työntekijöiden riveistä nouseva muutosvastarinta on nitistettävissä: heiltä ei vaadita suurta muutosta tapoihin tai monimutkaisia turvatoimia!
  3. MFA osoittaa myös käyttäjille ja asiakkaille, että yritys on varautunut tietomurtojen varalle. Me kuluttajat olemme nykyään jo aika tiedostavia ja pidämme äärimmäisen tärkeänä sitä, ettei tiliämme voi noin vain kaapata. Kun palvelu vaatii käyttäjää varmentamaan kirjautumisyrityksensä, se osoittaa, että tietomurtojen riski otetaan aina tosissaan.
  4. Vältät valtavia riskejä. Tietomurroista seuraa yritykselle paitsi mainehaittoja, pahimmillaan myös oikeudellisia seuraamuksia, puhumattakaan inhimillisestä kärsimyksestä ja epävarmuudesta. Miksi valitsisit epävarman tien, kun turvallinen on myös helppo kulkea?
  5. Se on edullinen tapa lisätä tietoturvaa ja mielenrauhaa. Monivaiheisen autentikoinnin käyttöönotto ei maksa yritykselle paljon. Esimerkiksi 20-henkisessä organisaatiossa arvioitu hinta on alle tuhat euroa.  

Kuinka monivaiheinen tunnistautuminen toimii, miten se näkyy arjen työssä, ja miten selviytyä muutosvastarinnasta, tuosta vahvan autentikoinnin suurimmasta haasteesta? Lue koko juttu Triuvaren blogista >>

Pinterest
Triuvare Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Triuvare kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Tietoturva

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Triuvare kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Triuvare - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Triuvare - Muita referenssejä

Triuvare - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia