Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5 kysymystä ja vastausta pilviyhteyksistä Creanordin kanssa

BloggausPilvilaskennan kasvu viimeiset 5-10 vuotta on ollut eksponentiaalista. Yritykset siirtävät kiihtyvällä vauhdilla dataansa pilveen omien servereidensä sijasta. Vuotena 2020 vauhditti siirtymistä entisestään. Nyt kun yhä enemmän ihmisiä työskentelee etänä, IT hakee tapoja, joilla vauhdittaa pilveen siirtymistä. Tällöin yhteyksistä tulee erittäin tärkeitä.

On ymmärrettävää että pilvilaskenta on joustavaa ja skaalautuvaa. Se antaa yrityksille vapauden muuttaa kapasiteettinsa määrää perustuen käyttöasteeseensa. Samanlaisia muutoksia on erittäin haastavaa ellei mahdotonta tehdä fyysisille servereille. Skaalautumisen lisäksi, kuukausimaksulla maksettavalla pilvipalveluilla on kuluetuja. Kun yrityksen ei tarvitse ostaa enää omia fyysisiä servereitä ja muita laitteita, laskee pilvipalvelut IT kuluja. Kaikki mainittu tekee pilvipalveluista loistavan vaihtoehdon start-up yrityksille. Paremmalla suorituksella ja skaalautuvuudella, sovelluskehityksen vauhti paranee nopeasti.

Nykyään myös pilviyhteydet ovat muuttumassa hybrid muotoon ja siitä johtuen myös monimutkaisemmiksi. Mutta mihin tarvitset hybridiyhteyttä? Saatat tarvita erityisen korkeaa suojausta käyttämällesi sovellukselle (jopa lain edellyttämä). Voit myös käyttää pilveä videon striimaamiseen, josta aiheutuu jatkuvaa datan kulkua pois pilvestä. Jos käytät julkista pilviä – voit hämmästyä kustannuksista, koska datan siirtäminen pois pilvestä on paljon kalliimpaa kuin niiden siirtäminen pilveen.

Hyvien yhteyksien hankkiminen ja optimaalinen pilvi jokaiselle käyttökohteelle on ihanteellinen tavoite, mutta ongelmana on kuinka kaikkea pystyy hallitsemaan samanaikaisesti. Jos käyttäjille tulee ongelmia, kuinka ongelman syy löytyy? Kuinka yhteyksiä hallitaan? Vastaus tähän on pilvihallintaalusta ja seurantaratkaisu, jossa on sisäänrakennettu raportointi.

Lue lisää ja katso webinaari

Pinterest
Ficolo Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Ficolo kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

IT

Siirry yrityksen profiiliin Ficolo kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Ficolo - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Ficolo - Muita referenssejä

Ficolo - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia