Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

5+1 syytä hankkia asiantuntija oman yrityksen ulkopuolelta

BloggausJos meiltä Codemenillä kysytään, IT-projektit eivät jää tekijöistä kiinni. Suomen suurimpana ohjelmistoyritysten verkostona haluamme auttaa kaikkia niitä, jotka tarvitsevat IT-alan asiantuntemusta. Samalla haluamme madaltaa kynnystä ulkopuolisen asiantuntijan hankkimiseen.

Kokemuksemme mukaan organisaatioissa on toisinaan tilanteita, joissa omien tekijöiden aika ei riitä tekemään kaikkea heille varattua työtä, tai projektin aloitus viivästyy täsmäosaajan puutteen vuoksi.

Uuden työntekijän etsiminen on usein aikaa vievää ja kallista – huhutusta ”osaajapulasta” puhumattakaan. Kokosimme alle viisi ytimekästä syytä hankkia asiantuntemusta myös oman talon ulkopuolelta. 

 

1. Monipuolinen kokemus

Asiantuntija on parhaimmillaan kerryttänyt vuosien kokemusta monipuolisesti eri rooleista, työkaluista ja projekteista. Toimeksiannot voivat kattaa erilaisia tilanteita julkishallinnon asiakkuuksista pienempiin toimeksiantajiin. Asiantuntijan työkokemus on usein laaja-alaista ja monipuolista, mikä luonnollisesti hyödyttää asiakasta.

2. Täsmäosaamista tarpeeseen

Sen lisäksi, että yksittäinen asiantuntija on usein monessa projektissa kehittynyt huippuluokan ammattilainen, on Codemenin asiantuntijaverkoston ehdottomin ykkösjuttu koko osaajavalikoiman monimuotoisuus. Tämä toimii molempiin suuntiin: asiantuntijalle pystytään valikoimaan osaamispaletin ja kiinnostuksen kohteiden mukaisia toimeksiantoja, ja asiakkaille pystytään osoittamaan asiantuntijat, joilta löytyy vaaditun osaamisen lisäksi myös muita lisäarvoa tuottavia taitoja.

3. Oikea mitoitus: et maksa “turhasta”

Projektien kesto vaihtelee muutamista viikoista vuosiin. Ulkopuolista asiantuntijaa hyödyntämällä osaajan saa osaksi organisaatiota täsmälleen siksi aikaa kuin tarve vaatii. Oli projektin laajuus mikä tahansa, asiantuntijasta saa aina määrämittaisen resurssin.

4. Asiantuntija on joustava valinta

IT-alalla työmäärän ennustaminen kehitys-, testaus-, toteutus- ja seurantajaksoineen ei ole aina helppoa. Tästäkin syystä talon ulkopuolinen konsultti on joustava valinta.

Joustavuus mahdollistaa myös mutkattoman henkilöstömuutoksen, jos homma ei jostain syystä toimikaan. Asiantuntijatyö on herkkä henkilökemioille ja osaamisen lisäksi vaakakupissa painaa myös sopeutumiskyky. Codemenin toimintatapaan kuuluu aina takuu siitä, että tilalle etsitään tarvittaessa korvaava asiantuntija. On kaikkien etu, että oikea tekijä saadaan ohjattua oikean ongelman kimppuun.

5. Asiakkaat sen sanovat – ulkopuolisen asiantuntijan käyttäminen on tutkitusti tykättyä

Asiantuntijoidemme tekemä työ asiakasorganisaatioissa on arviointien mukaan erinomaista. Tämä on ilmennyt mittareista ja asiakaspalautteista, joita keräämme systemaattisesti. Konsultti on lähes kaikissa tapauksissa vastannut asiakkaan tarpeeseen: arvoasanaksi tästä asiakkaamme ovat antaneet loistavan 9,7/10. Sen lisäksi, että asiantuntijan tilaaminen osaksi projektia on ripeää ja helppoa, on työn laatukin erinomaista.

+1. Yhden osaajan hinnalla koko talon tietopääoma käyttöön

Kun palkkaa asiantuntijan, samalla valjastaa koko talon osaamisen käyttöönsä. Asiantuntijahommissa yksittäinen resurssi on arvoltaan enemmän kuin yksi.

Olemme laajentaneet kevään 2022 aikana osaajaverkostoamme myös kansainvälisillä tekijöillä, joten verkostostamme IT-asiantuntijat saatavissa nyt entistä kattavammin. Myös kansainvälisen verkostomme asiantuntijoille annamme täyden tyytyväisyystakuun.

Käynnistetäänkö seuraava projekti yhdessä? Kaipaako yrityksesi rautaista ammattilaista? Ole yhteydessä, kerromme mielellämme lisää juuri teidän tarpeisiinne sopivista tekijöistä.

Pinterest
Codemen Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Vuokratyövoima

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia