Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

4G- ja 5G-yritysliittymät kaikkiin kolmeen verkkoon

BloggausSuomessa on yksi operaattori, joka tarjoaa yritysliittymät kolmessa verkossa. Line Carrier on ketterä ja joustava yritysten operaattori, joka on palvellut yritysasiakkaita Suomessa jo vuodesta 2008. Meille on myönnetty Avainlippu merkkinä kotimaisesta palvelusta.

Tarjoamme 4G- ja 5G-yritysliittymät jopa 1000 Mbps nopeudella kaikkiin kolmeen verkkoon.

Mikä on kolmen verkon ratkaisu?

Line Carrier toimii virtuaalioperaattorina kaikissa kolmessa verkossa (DNA, Elisa ja Telia). Se tarkoittaa sitä, että meiltä voit hankkia yritysliittymät kolmeen eri verkkoon ilman sopimuksia useammalle eri operaattorille. Saat yhdellä selkeällä laskulla kaikkien kolmen verkon edut!

Verkon voi valita omien toiveiden mukaan niin, että saat aina parhaan kuuluvuuden. Jos yksi verkko ei alueellasi kuulu riittävän hyvin, voit helposti vaihtaa toiseen. Liittymät voidaan kustomoida työntekijäkohtaisesti siten, että jokainen työntekijä saa itselleen parhaan kuuluvuuden. Tämä on erityisen hyödyllistä esimerkiksi paljon liikkuvaa työtä tekeville tai yrityksille, joilla on toimintaa useilla paikkakunnilla.

Työntekijäkohtaisesti räätälöitävät liittymät parantavat kustannustehokkuutta. Voit valita puheluminuuttien, tekstiviestien ja mobiilidatan määrän työntekijäkohtaisesti. Myös EU-roaming kuuluu paketin hintaan.

Kaksi liittymää, yksi numero Multi-SIM ratkaisun avulla

Kun sinulla on tarvetta erityisen varmalle kuuluvuudelle, voit ottaa käyttöön kahden verkon ratkaisun. Multi-SIM mahdollistaa sen, että voit käyttää kahta eri liittymää vain yhdellä puhelinnumerolla. Jos ensisijainen liittymä ei toimi, voidaan muutamalla puhelimen pyyhkäisyllä ottaa käyttöön varaliittymä, joka käyttää toista verkkoa. Puhelinnumero kuitenkin pysyy koko ajan samana.

Kahden verkon ratkaisu varmistaa sen, että saat aina parhaan kuuluvuuden riippumatta siitä missä liikut.

Yritysliittymät kilpailukykyisellä hinnalla

Line Carrierilta saat henkilökohtaista ja sinun tarpeisiisi räätälöityä palvelua. Ymmärrämme yritystoiminnan tarpeet, sillä olemme kehittäneet palveluvalikoimamme vastaamaan nimenomaan yritysten tarpeisiin.

Liittymämme hinnoitellaan joustavasti ja selkeästi. Sinun ei tarvitse ryhtyä useamman eri operaattorin asiakkaaksi, jotta saat varmennettua kuuluvuuden useammassa verkossa. Voit käyttää useita eri verkkoja, mutta saat silti vain yhden selkeän laskun.

Lue lisää Line Carrierin yritysliittymistä

Pinterest
Line Carrier Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Line Carrier kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infrapalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Telekommunikaatio

Omat tagit

yritysliittymät
mobiililiittymät
Telia
puhelinliittymät
elisa
dna

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Line Carrier - Muita referenssejä

Line Carrier - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia