Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Otaverkko kokemuksia

Otaverkko kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Otaverkko Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHaaga-Helia - OpenShift-ympäristö

"Otaverkkolaiset ovat olleet aktiivisia, asiantuntevia ja aina tilanteen tasalla. Nyt jälkikäteen pohtiessakaan ei tule mieleen mitään, mitä olisimme tehneet toisin."

-- Teemu Havulinna - Lehtori

Näytä referenssi

ReferenssiYlemmät Toimihenkilöt YTN - Microsoft 365 ja käyttötuki

"Otaverkko on löytänyt ratkaisuja erityispiirteisiimme ja luonut meille toimivia prosesseja. Nyt olemme puhtaasti hyvässä tilanteessa: niin tietoturva, käytettävyys kuin tukitoimenpiteet toimivat."

-- Tuomas Meriniemi - järjestökoordinaattori

Näytä referenssi

ReferenssiHOAS - Tietoliikenteen asiantuntijapalvelut

"Olemme tyytyväisiä pitkäaikaiseen kumppanuuteen Otaverkon kanssa. Otaverkko on meille sekä kehityskumppani kiinteistöjemme verkkojen osalta että toimistomme IT-infran yksi toteuttajista, toteaa Hoasin toimitusjohtaja Matti Tarhio. "

-- Matti Tarhio

Näytä referenssi

ReferenssiOmnia - Laaja IT-palveluvalikoima vastaa koulutuskuntayhtymän tarpeisiin

"Olemme todella iloisia hyvästä ja pitkäjänteisestä sekä kehittävästä yhteistyöstä Otaverkon kanssa. Viimeisten viiden vuoden aikana olemme laajentaneet toimintaamme kattamaan myös Espoon aikuislukion ja Espoon työväenopiston. Tässä prosessissa Otaverkko johti erittäin onnistuneesti haastavan IT-yhdistymisprojektin, kiittää Omnian kuntayhtymän johtaja Sampo Suihko. "

-- Sampo Suihko

Näytä referenssi

ReferenssiEspoon Asunnot

"Oma ICT-tiimimme on pystynyt keskittymään liiketoimintamme tarpeisiin ja arkkitehtuurin suunnitteluun, kun tuki ja ylläpito on voitu jättää suurelta osin Otaverkolle. Meillä on toimiva kumppanuus selkeillä vastuunjaoilla."

-- Merja Ritamo - Talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAlvar Aalto - Säätiö : Kokonaispalvelu

"Meille on tärkeää, että IT-kumppani pystyy tarjoamaan IT-infran eri osa-alueet räätälöidysti juuri meidän tarpeisiimme, sanoo Alvar Aalto -säätiön toimitusjohtaja Tommi Lindh. "

-- Tommi Lindh

Näytä referenssi

ReferenssiCSC - Tieteen tietotekniikan keskus Oy

"Viestintävirasto hallinnoi Internetin Suomen juurinimipalvelua. Palvelun keskeisten osien toiminnasta vastaa Funet-tutkimusverkkoa ylläpitävä CSC - Tieteen tietotekniikan keskus. Valvonnan ja päivystyksen hoitaa Otaverkko. Kaikki yhdessä varmistamme, että Suomen Internet toimii, kertoo johtava asiantuntija Juhani Juselius Viestintävirastosta"

-- Juhani Juselius

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Otaverkko kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Otaverkko Oy:n referenssit

Otaverkko Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia