Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Oscar Software kokemuksia

Oscar Software kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Oscar Software Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPuristeos Oy tehostaa toimintaansa Oscarin ERP - toiminnanohjausratkaisujen ja palveluiden avulla

"Mitä me ollaan saavutettu Oscarin kautta eniten on, että nyt meillä johdetaan tiedolla ei mutulla. Oscar on tuonut läpinäkyvyyden meidän tekemiseemme, jonka avulla me ollaan pystytty nostamaan meidän tuottavuutta huomattavasti. Esimerkkinä viime vuodesta, kasvoimme 29,5 % samoilla henkilöresursseilla. Oscar sopii kaikille, määrität vaan palvelut mitä tarvitset ja määrität vaan.."

-- Ville Mäenpää, Puristeteos Oy, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKuntokauppa.fi suosittelee Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustaa kasvuhakuisille verkkokaupoille

"On hienoa, että Oscar Software on vastannut kehitysehdotuksiimme ja ongelmakohtiin on pyritty löytämään yhdessä ratkaisuja. Voimme lämpimästi suositella Oscar eCommerce -verkkokauppa-alustaa myös muille verkkokaupoille."

-- Matias Kukkonen

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjausjärjestelmän on vastattava alan vaatimuksiin

"Oscar kehittää ja tuo jatkuvasti uusia ominaisuuksia palveluihinsa. He vastaavat haasteisiimme, ja ongelmiin löydetään aina ratkaisu, vaikka kyseessä olisi suurikin ongelma. Harva yhteistyökumppani pystyy vastaamaan näin yksilöityihin asiakkaan tarpeisiin."

-- Markus Kauppila

Näytä referenssi

ReferenssiLaajat ja vakaat järjestelmät liiketoiminnan tukena

"– Kyllä se näkyy, että Oscar kasvaa ja kehittyy. Vaikka kasvu tuo myös omat haasteensa, ovat he hyvin ajan hermoilla. Oscarilaisilla on ammattitaitoinen ja sitoutunut porukka kasassa."

-- Materiaali- ja IT-päällikkö Eero Viikki

Näytä referenssi

ReferenssiSuomalaisia pk-yrityksiä kasvattamassa

"Olemme olleet tyytyväisiä pitkään yhteistyöhömme Oscarin kanssa, ja sen myötä olemmekin suositelleet ja ottaneet käyttöön Oscarin järjestelmän myös osassa omistamiamme kasvuyrityksiä."

-- Tapio Tommila

Näytä referenssi

ReferenssiModernia verkkokauppaa kauneus- ja hyvinvointialalla

"– Oscarin yhteyshenkilöt ovat asiantuntevia, ja heidän tuotetuki ja ongelmanratkaisukyky ovat aina toimineet todella hyvin, kuvailee Kuosmanen. Kuosmasen mukaan yhteistyössä on ennen kaikkea onnistuttu siinä, että heidän ongelmiin ja haasteisiin on läpi pitkän yhteistyön löydetty aina juuri Saga Trade Finlandille sopiva ratkaisu. "

-- Mika Kuosmanen

Näytä referenssi

ReferenssiNykyaikaista tuotannon- ja taloudenhallintaa sekä kattavaa verkkoliiketoimintaa

"Oscar Talousosasto® -palvelun käyttöönotto on ollut yrityksen fiksuin päätös pitkiin aikoihin. Kokonaisuutena olemme olleet Oscariin äärimmäisen tyytyväisiä ja jatkoa on luvassa! "

-- Niko Olanterä

Näytä referenssi

ReferenssiOscarin tuotannonsuunnitteluohjelmalla ratkaisuja asiakkaiden muuttuviin toiveisiin ja vaatimuksiin

"Oscar on kaikin puolin miellyttävä yhteistyökumppani, joka löytää ongelmaan kuin ongelmaan ratkaisun. Reagointi sekä kehitys- että tukiasioihin on ollut nopeaa koko pitkän yhteistyömme varrella. Olemme voineet aina luottaa siihen, että saamme Oscarilta tukea tarvittaessa. Se on ollut meille iso asia."

-- Mika Tulimaa

Näytä referenssi

ReferenssiKokonaisratkaisulla tehokkuutta toimintaan

"Uutta järjestelmää etsittäessä tärkeintä oli löytää kokonaisvaltainen ratkaisu toiminnan- ja taloudenohjaukseen, mikä oikeasti toimii. Oscar pystyi mielestämme tarjoamaan sen parhaiten ja siksi päädyimme siihen.”Suomen Kodinkonetukun toimitusjohtaja ."

-- Seppo Jarva, toimitusjohtaja, Suomen Kodinkonetukku Oy

Näytä referenssi

ReferenssiToimialansa johtaja luottaa Oscariin.

"Kun tuotteiden valmistuksessa ei saa tulla pienintäkään virhettä ja jokaista valmistuserää on pystyttävä seuraamaan tarkasti, on toiminnanohjausjärjestelmän toimittava luotettavasti joka päivä. Epsiralla käytössä oleva Oscar Pro -toiminnanohjausjärjestelmä on taipunut kaikkeen, mitä järjestelmältä vaaditaan. Se muodostaa jatkossakin vahvan pohjan kehittyvälle.."

-- Epsira Oy:n materiaalijohtaja Raimo Tihveräinen

Näytä referenssi

ReferenssiOscar Talousosasto - enemmän kuin tilitoimisto

"Oscar Talousosasto -palvelu vastaa taloushallinnosta kustannustehokkaasti ja tarkasti. Kaikki tiedot käsitellään yhdessä järjestelmässä, jonka Oscarin talousihmiset tuntevat läpikotaisin. "

-- Seppo Jarva, toimitusjohtaja, Suomen Kodinkonetukku Oy

Näytä referenssi

ReferenssiOscar valaisee toimintaa!

"- Järjestelmä on erittäin monipuolinen ja tarjoaa hyvät työkalut kokonaisvaltaiseen toiminnanohjaukseen tuotetietojen, hankintojen, tuotannonohjauksen ja varaston hallinnan suhteen. Oscarissa ei ihan heti lopu jatkokehitysominaisuudet kesken, joten prosesseja voi viedä eteenpäin ja ottaa tarvittavia toimintoja käyttöön pikkuhiljaa."

-- Innojok Oy, kehityspäällikkö Laura Timosaari

Näytä referenssi

ReferenssiOscarilta avaimet tehokkuuteen

"Oscar on helpottanut yrityksen liiketoimintaa siten, että Oscar on mahdollistanut toiminnan tehostamisen ja säästöjen synnyn muun muassa sähköisellä työjonolla, joka antaa tuotannonsuunnitteluun joustavuutta sekä säästää työntekijöiden aikaa tuotannossa. Lisäksi tilausten käsittely on CNC-Machining Oy:llä selkiytynyt merkittävästi sekä helpottanut rajapintaliittymän.."

-- Juuso Herranen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Oscar Software kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Oscar Software Oy:n referenssit

Oscar Software Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia