Onrego kokemuksia

Onrego kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Onrego Oy on liittänyt referensseihinsä.

Kokemuksia ja suosituksia

ReferenssiKuinka kuljetusyritys pilveen siirtyi

" "Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo olemassa olevan ympäristön asioita sekä puutteita." Mika Kinnunen Director, ICT & Business Process Development Member of the Executive Board Suomen Kaukokiito Oy "

-- Mika Kinnunen

Näytä referenssi

ReferenssiJulkinen sektori julkiseen pilveen

" "Olemme onnistuneet lähtemään matkalle pilveen oikea-aikaisesti. Palvelumme ovat kehittyneet yhtä matkaa julkisen pilven kehityksen mukaan. Meillä on nyt hyvä käsitys kokonaisuudesta ja siitä, mitä haluamme jatkossa vielä tehdä. Luotamme, että voimme jatkossakin käyttää Onregon palveluita." Timo Marila, ICT-kehittämispäällikkö, HSY "

-- Timo Marila

Näytä referenssi

ReferenssiPieksämäki puhdilla pilveen

" "Onregon konsultit ovat olleet luotettavia ja aikataulut ovat pitäneet. Tavoitettavuus on ollut huippuluokkaa. Tukipalvelut pyörivät erinomaisesti. Kerrankin kumppanin kanssa ei ole ollut suurempia haasteita, projektit ovat edenneet kivuttomasti ja ne on suunniteltu hyvin. Palvelutaso on tällä hetkellä kohdillaan, meillä ei juuri nyt ole mitään erityisempiä uusia tarpeita. Olemme ihan tietoisesti olleet rakentamatta pitkän tähtäimen pilvistrategiaa, mietimme kehityspolkuja ketterästi pilven kehityksen myötä." Aapo Karjalainen, IT-asiantuntija, Pieksämäen kaupungin tietohallinto "

-- Aapo Karjalainen

Näytä referenssi

ReferenssiKEVAn kumppanina

" "Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita. Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme mielellämme myös Onregon yhtenä tarjoajista." Juha Mäkinen, IT-päällikkö, Keva "

-- Juha Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiHyvä kumppani tekee paljon suunnittelu- ja analysointityötä asiakkaan puolesta

"Siellä, missä pilvipuolella tarvitaan erityisen kovaa osaamista, Onregon hyötyarvo on ollut hyvä. Vaativissa kehityshankkeissa palvelut ja asiantuntemus on hyvällä tasolla."

-- Juha Rantala, IT Manager, Peikko Group Oy

Näytä referenssi

Siirry Onrego Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Onrego Oy:n referenssit

Onrego Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Ihmisen ja tietokoneen saumaton yhteistyö luo pohjan supertaloushallinnolle
Barack Obama saapuu Suomeen - Nordic Business Forum kerää liike-elämän ammattilaiset yhteen
Talouspäättäjät viitoittivat Basware Connectissa polkua ihmisen ja älykkään teknologian kohtaamisille

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia