Olemme hyvin hallitun, turvallisen ja saavutettavan, pilvipohjaista sovelluskehitystä ja DevOpsia tukevan julkisen pilven, pilvi-infran ja pilvialustojen ammattilaisia.

Onrego Oy

Yritysesittely

Onrego on nopeasti kasvava, kuusinkertainen Microsoft kultakumppani ja Microsoftin vuoden kumppani Suomessa 2018. Konsulttimme ja arkkitehtimme ovat moninkertaisesti sertifioituja ja turvallisuustarkastettuja ammattilaisia. Onregon henkilöstöön kuuluu Suomen parhaimpia pilviosaajia – olemme tällä hetkellä pilvipalveluiden tarjoajien parhaimmistoa. Tuotamme ja toimitamme turvallista, hyvin hallittua ja saavutettavaa pilviteknologiaa laajalle asiakaskunnallemme.

Kartoitamme asiakkaidemme nykytilan, ymmärrämme asiakkaidemme toiminnan ja suunnittelemme ratkaisumme käyttäen avainkysymystä: Kuinka tehdä asiat fiksusti, modernisti ja helposti?

Asiakastarinoitamme: www.onrego.fi/onnistumisia
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 2487158-0
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh 020 7191 430
E-mail info@onrego.fi

Toimipaikat     Espoo

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tietohallinto

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infrapalvelut, Ketterät menetelmät, Konesalipalvelut, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Onrego, Microsoft Azure, OMS, Crm, ems, Hybridi pilvipalvelut, Julkinen pilvi, Pilviaikakausi, O365, windows 10, IT konsultointipalvelu, Digitalisaatio, pilvitransformaatio, Julkisen pilven ammattitutkinto, hybridipilvi, Monipilvi, pilvipalvelu, DevOps, liikkuva tietotyö, Office 365 tietoturva, ict-infran hallinta, ICT platform, ICT-infraprojektit, ict-konsultointi, ICT-strategia, IT-Arkkitehtuuri, IT-asiantuntija, it-hanke, IT-infra, IT-infrastructure, it-infrastruktuuri, IT-kumppani, it-koulutus, Aikuiskoulutus, oppisopimus, Digitalisaatio palveluna, liiketoiminnan digitalisointi, hybridisovelluskehitys, IT-järjestelmät, ict-järjestelmä, agile methods, Ketterä kehitys, Modernit IT-palvelut yrityksille, it-tukipalvelut, IT-konsultointi, konsultointi ja tukipalvelut, AWS Cloud Architecture, Windows Azure, azure stack, Office 365, moderni it, Microsoft-teknologiat, Pilviteknologia, Google Cloud, Google Cloud Platform, Microsoft partner, Microsoft Gold Certified Partner, Microsoft Intune, Microsoft Teams, Serverless, Citrix Service Provider, Citrix Solution Adviser Gold, Citrix, veeam, Nutanix, Hyperkonvergointi, Hyper-V, asiantuntija, asiantuntijatyö, järjestelmäarkkitehtuuri, IT-elinkaaripalvelut, digitaalinen transformaatio, Digital transformation, e-learning, eLearning, AAA, Alustariippumaton kehitys, cloud-based, cloud computing, cloud services, Cloud Technology, Gold Cloud Platform, Gold Application Development, Gold DataCenter, Gold Enterprise Mobility Management, Gold Cloud Productivity, digitaalinen liiketoiminta, liiketoiminnalle kriittiset palvelut, liiketoiminnan hallinta-alusta, liiketoiminnan kehittäminen, liiketoiminnan jatkuvuuspalvelut, integraatioarkkitehtuuri, integraatioalusta, järjestelmäintegraatiot, Migraatiot, pilvialusta, end of life, gold windows and devices

Jäsenyydet

suomen-yrittajat-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Onrego - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiDigitalisaatio ja pilvipohjainen kehitys: Onrego toteuttaa Kevan uuden mallin

"Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita. Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme.."

-- Juha Mäkinen, IT-päällikkö, Keva

Näytä referenssi

ReferenssiHyvä kumppani tekee paljon suunnittelu- ja analysointityötä asiakkaan puolesta

"Siellä, missä pilvipuolella tarvitaan erityisen kovaa osaamista, Onregon hyötyarvo on ollut hyvä. Vaativissa kehityshankkeissa palvelut ja asiantuntemus on hyvällä tasolla."

-- Juha Rantala, IT Manager, Peikko Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiKEVAn kumppanina

"Harvoin on yhteistyö kumppanin kanssa näin ongelmatonta. Saimme kokoajan hyviä ehdotuksia siitä, mitä kannattaa huomioida eri vaihtoehdoissa, varsinkin palveluiden hinnoittelu ja lisensiointi tuottaa haasteita. Kehittämisen pääfocus on ollut koko ajan Kevan liiketoiminnan ja kustannustehokkuuden parantaminen. Mahdollisessa tulevassa infrapalveluiden kilpailuttamisessa näkisimme.."

-- Juha Mäkinen

Näytä referenssi

ReferenssiKuinka kuljetusyritys pilveen siirtyi

" "Onregolla on hyvä, selkeä ja tuotteistettu malli julkisen pilven governance hallintomallin luomiseen. Meillä hallintomalli tehtiin heti julkisen pilven proof-of-conceptin jälkeen ja se auttoi meitä kiinnittämään huomiota asioihin, jotka tulee ottaa huomioon jo alkuvaiheessa, jotta vältytään haasteilta ja ongelmilta jatkossa. Samalla tuli havaittua, täsmennettyä ja korjattua jo.."

-- Mika Kinnunen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Onrego - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Onrego - Referenssit

Onrego - Julkaisut

Onrego - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Onrego - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Onrego - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Onrego Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku