logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Keskitymme keski- ja ylemmän tason kokeneempiin toiminnallisten ja teknisten IT-asiantuntijoiden rekrytointiin. Esittelemme vähemmän, mutta paremmin soveltuvia hakijoita asiakkaillemme kohdennetusti.

Oliver Parks

Yritysesittely

Oliver Parks Consulting perustettiin vuonna 2012. Tarjoamme asiantuntijatason suorahakupalvelua, joka keskittyy erityisesti kasvaville teknologian aloille. Hyödynnämme konsultoivaa, täsmähakuun perustuvaa lähestymistapaa.
Keskitymme keski- ja ylemmän tason toiminnallisten ja teknisten IT-asiantuntijoiden rekrytointiin. Esittelemme vähemmän, mutta paremmin soveltuvia hakijoita asiakkaillemme kohdennetusti.

Asiakaskuntaamme kuuluu mm. konsultti- ja softapalvelutaloja, digitaalisia insinööritoimistoja, Suomessa toimintaansa aloittavia kansainvälisiä IT-alan yrityksiä, järjestelmiä käyttöönottavia yhtiöitä – yrityksiä, jotka tarvitsevat tiettyjä taitoja omaavia henkilöitä, joita on vaikea löytää omin avuin.
Työntekijöitä 19
Y-tunnus GB10078554
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358 94 245 0384
E-mail info@oliverparks.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Projektinhallinta, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Arkkitehtuuri, Integraatiot, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, It-infrapalvelut, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoturva, Webkehitys

Teknologia: Amazon Web Services, Azure, Microsoft, Android, Angular, Django, Node.js, React, Ruby on Rails, C, C#, C++, Clojure, Java, Javascript, PHP, Python, Scala, Django CMS, Drupal, Liferay, Sharepoint, WordPress, Linux, Magento

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, IT

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi

Omat tagit: Oliver Parks, rekrytointi, suorahaku, headhunting, recruitment

Sosiaalisessa mediassa

Oliver Parks - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Oliver Parks - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Oliver Parks - Referenssit

Oliver Parks - Bloggaukset

Oliver Parks - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Oliver Parks - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Oliver Parks - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Oliver Parks kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku