logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Oddy Inc on erikoistunut analytiikkaan, ohjelmistokehitykseen, digitaalisten palveluiden kehittämiseen sekä digitaaliseen markkinointiin.

Oddy Tech Oy

Yritysesittely

Oddy Inc on verkkopalveluihin, ohjelmistokehitykseen ja digitaaliseen markkinointiin erikoistunut yritys, joka toimii pääkaupunkiseudulla, Iisalmessa ja Kuopiossa. Suunnittelemme korkean käytettävyyden verkkopalveluja, kehitämme ketterästi web- ja mobiilisovelluksia ja toteutamme digitaalista markkinointia SEM ja SEO-näkyvyydestä laajoihin mediakampanjoihin.

Toimintamme perustuu tavoitteiden asettamiseen, korkealaatuiseen toteutukseen sekä analyytiikan seurantaan ja mittaamiseen. Perustamme työmme avoimeen lähdekoodiin ja asiakkaidemme edun valvomiseen. Toimimme kokonaisvaltaisena kumppanina prosessien digitalisaatiossa aina räätälistä toiminnaohjauksesta haastaviin verkkopalveluihin, verkkokauppoihin ja maksamisen ratkaisuihin, sekä digitaalisen markkinoinnin kokonaisuuteen.
Työntekijöitä 55
Y-tunnus 2081793-1
Perustettu 2006
Www Kotisivut
Puh +358 40 516 7612
E-mail hello@oddy.fi

Toimipaikat     Espoo, Iisalmi, Kuopio

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Logistiikka, Myynti, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Viestintä

Erikoisosaaminen: Arkkitehtuuri, Big Data, Dokumenttien hallinta, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttäjähallinta, Laadunvarmistus, Maksaminen, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia:

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Johtamistyö, Konsultointi, Koulutus, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Oddy Tech, Mobiilisovellukset, Verkkosovellukset, Räätälöidyt ohjelmistot, WordPress, Woocommerce, integraatio, hakukoneoptimointi

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Oddy Tech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiBrave Digital suunnitteli ja toteutti Elite Varainhoidon digitaalisen listautumiskampanjan.

"rave on notkea, osaava ja ainutlaatuinen digikumppani, joka pystyy tuottamaan myös sisällön joustavasti."

-- Daniel Pasternack

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Oddy Tech - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Myynti

Toimimme asiakkaidemme myynnin digitalisoinnin kumppanina digitaalisen markkinoinnin, myynnin prosessikehityksen, verkkopalveluiden suunnittelun ja verkkokauppojen toteutuksen kautta. Olemme korkeatasoinen kumppani myynnin..

Tuotekehitys ja suunnittelu

Olemme erikoistuneet digitaaliseen tuotekehitykseen ketterän Open Source-ohjelmistokehityksen keinoin. Vahvuutemme tuotekehityksessä on analytiikkaan ja tavoitteisiin pohjautuvuus ja ketteryys, jossa toimimme lähellä..

Toiminnanohjaus ERP

Toteutamme räätälöityjä toiminnanohjausjärjestelmiä työtehtävien- ja laadunhallintaan sisäiseen vietintään, ja henkilöstöhallinnon prosessien ylläpitämiseen. Kehitämme asiakkaidemme toiminnanohjausta räätälien..

Erikoisosaaminen

Maksaminen

Kehitämme maksurajapintojen avulla verkkomaksamisen ratkaisuja ja verkkokauppoja asiakkaillemme. Toteutuksissamme maksurajapinnan tarjoaa esimerkiksi PayPal, PayTrail tai suomalaiset pankit. Kehitämme myös mobiilimaksamisen..

Ohjelmistokehitys

Ohjelmoimme selain- ja mobiilisovelluksia asiakaskohtaisten tarpeiden ratkaisemiseksi esimerkiksi markkinoinnin, myynnin ja yrityksen sisäisten prosessien tehostamiseksi. Ketterä ohjelmistokehitys tarkoittaa sovelluksen..

Webkehitys

Suunnittelemme verkkopalveluita WordPress-julkaisujärjestelmällä, kehitämme web- ja mobiilisovelluksia avoimen lähdekoodin web-teknologioilla ja toteutamme WooCommerce-verkkokauppoja. Verkkopalveluiden suunnittelumme..

Mobiilikehitys

Toteutamme mobiilipalveluita natiiveina sovelluksina, hybridisovelluksina, HTML5 web-sovelluksina, sekä responsiivisina verkkopalveluina. Toteutustavan valitsemme asiakkaan kanssa tarpeen mukaisesti, riippuen siitä, mille eri..

Verkkokaupparatkaisut

Toteutamme verkkokauppoja suosituille WooCommerce-verkkokauppa-alustalle, sekä suoraan toiminnanohjausjärjestelmään integroituna maksurajapintana. Avoimen lähdekoodin WooCommerce on skaalautuva ja monikanavainen alusta..

Oddy Tech - Referenssit

Oddy Tech - Julkaisut

Oddy Tech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Oddy Tech - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Rehti ja reipas digin edelläkävijä muodostuu rennoista huippuammattilaisista

Olemme rehti ja reipas savolainen digin edelläkävijä, joka kasvaa voimakkaasti. Olemme huippuammattilaisia, mutta rentoja sellaisia ja etsimme tälläkin hetkellä tiimiimme monenlaisia osaamisia ja persoonia. Jos allekirjoitat arvomme ja haluat liittyä ammattilaisten joukkoon kasvamaan ja oppimaan uutta, olet etsimämme tyyppi.


Brave Digitalin arvot

  • Perusarvot: rehellisyys, rohkeus ja avoimuus.
  • Tavoittelemme yhteistä etua, emme vain omaa.
  • Pyrimme auttamaan asiakkaitamme aina mahdollisimman hyvin.


Näin toimimme asiakasrajapinnassa

  • Mahdollisuuksien mukaan toteutettu avoimella lähdekoodilla.
  • Ei meihin sitovia sopimuksia.
  • Synnyttämämme lisäarvo on täysin asiakkaan omaisuutta.
  • Me menestymme jos asiakkaamme menestyvät.


Oddy Tech - Rekryilmoitukset

 

Oddy Tech Oy kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku