Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

NORIAN kokemuksia

NORIAN kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka NORIAN on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiValtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus PALKEET laajentaa ohjelmistorobotiikan kehittämistä NORIANin kanssa

"Se että olemme ottaneet käyttöön ohjelmistorobotiikan ja optimoineet sisäisiä prosessejamme, on lisännyt tehokkuuttamme 35% menojen käsittelyssä ja 29% palkanmaksussa. Olemme nyt laajentamassa ohjelmistorobotiikan kokonaisratkaisua ja yhteistyötämme Norianin kanssa koskemaan myös asiakaspalvelua, hallintoprosesseja ja ICT prosessejamme.” "

-- Helena Lappalainen

Näytä referenssi

ReferenssiNORIANin liiketoiminnot laajentuvat Powerin taloushallintopalveluihin Suomessa

"Power on työskennellyt NORIANin kanssa vuodesta 2016. Olemme olleet todella tyytyväisiä NORIANin taloushallintokeskuksen toimintojen laatuun Vilnassa, jossa tuotetaan liiketoimintojemme talouspalvelut Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin. Tämän vuoksi ryhdyimme neuvottelemaan mahdollisuuksista laajentaa yhteistyötämme erityisesti talouspalveluiden prosessien osalta NORIANin kanssa myös.."

-- Tim Grosmann

Näytä referenssi

ReferenssiHeinon Tukku – yli 100v ikäinen suomalainen perheyhtiö luottaa Norianin osaamiseen ostolaskuissa

"Norianin näen erinomaisena kehittäjäkumppanina kirkastuneen yritysmuutoksen, uuden brändin ja tekemisen meiningin myötä. Vahvuutenanne on ostolaskujen käsittely ja maksatus kustannustehokkaasti, automaatio-osaaminen ja toimintojemme kehittäminen yhteistyössä. Teillä näkyy se, että olette lähellä asiakasta."

-- Marja Hämäläinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin NORIAN kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NORIAN:n referenssit

NORIAN:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia