logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

NORIAN kokemuksia

NORIAN kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka NORIAN on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiValtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus PALKEET laajentaa ohjelmistorobotiikan kehittämistä NORIANin kanssa

"Se että olemme ottaneet käyttöön ohjelmistorobotiikan ja optimoineet sisäisiä prosessejamme, on lisännyt tehokkuuttamme 35% menojen käsittelyssä ja 29% palkanmaksussa. Olemme nyt laajentamassa ohjelmistorobotiikan kokonaisratkaisua ja yhteistyötämme Norianin kanssa koskemaan myös asiakaspalvelua, hallintoprosesseja ja ICT prosessejamme.” "

-- Helena Lappalainen

Näytä referenssi

ReferenssiNORIANin liiketoiminnot laajentuvat Powerin taloushallintopalveluihin Suomessa

"Power on työskennellyt NORIANin kanssa vuodesta 2016. Olemme olleet todella tyytyväisiä NORIANin taloushallintokeskuksen toimintojen laatuun Vilnassa, jossa tuotetaan liiketoimintojemme talouspalvelut Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin. Tämän vuoksi ryhdyimme neuvottelemaan mahdollisuuksista laajentaa yhteistyötämme erityisesti talouspalveluiden prosessien osalta NORIANin kanssa myös.."

-- Tim Grosmann

Näytä referenssi

ReferenssiHeinon Tukku – yli 100v ikäinen suomalainen perheyhtiö luottaa Norianin osaamiseen ostolaskuissa

"Norianin näen erinomaisena kehittäjäkumppanina kirkastuneen yritysmuutoksen, uuden brändin ja tekemisen meiningin myötä. Vahvuutenanne on ostolaskujen käsittely ja maksatus kustannustehokkaasti, automaatio-osaaminen ja toimintojemme kehittäminen yhteistyössä. Teillä näkyy se, että olette lähellä asiakasta."

-- Marja Hämäläinen

Näytä referenssi

Siirry NORIAN kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

NORIAN:n referenssit

NORIAN:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Oliko S-Pankin rallivideo kopioitu Vincitiltä? Ex-markkinointijohtaja osoitti videoiden yhtäläisyydet, S-Pankki kiistää plagioinnin
Anthony Gyursanszky Codenton uudeksi toimitusjohtajaksi - yrityksen tulevaisuudesta päättää koko työyhteisö
Väite: jopa puolet somevaikuttajien seuraajista feikkejä

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia