logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

NORIAN on talous-, palkka- ja matkahallinnon sekä robotiikan ja automaation edelläkävijä. Teemme laadukasta ulkoistuspalvelua, innovatiivista prosessikehittämistä, automaatiota ja robotiikkaa tukeaksemme asiakkaidemme kasvua ja kehittymistä.

NORIAN

Yritysesittely

NORIAN helps over 2,000 businesses in Northern Europe and Germany simplify their business and administrative processes. Our experienced finance and accounting professionals and IT specialists are always personally available and dedicated to help your business thrive. NORIAN has been serving businesses for twenty years and we have continuously invested in improving our services, hiring the best people, and introducing the newest technologies. Our company is also home to "Intelligent Automation by NORIAN"​, one of the leading Nordic providers of Robotic Process Automation. NORIAN employs 800 professionals in seven countries. Our headquarters are in Oslo, Norway and we have several country offices in major Northern European, Polish and German cities. Please visit www.norian.eu to learn more.
Työntekijöitä 600
Y-tunnus 2837448-5
Perustettu 2017
Www Kotisivut
Puh +358458093444
E-mail info@norian.eu

Toimipaikat     Jyväskylä

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: HR, Taloushallinto

Erikoisosaaminen: Ohjelmistorobotiikka

Teknologia: Microsoft, SAP

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kauppa, Raaka-aineet ja energia, Telekommunikaatio, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Koulutus, Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit: NORIAN, rpa, maksuliikenne, Henkilöstöhallinto, sähköinen kirjanpito, Konsernitilinpäätös, Matkalaskut, HRD-järjestelmä, Maksujärjestelmäintegraatio, Digitaalinen taloushallinto

Sosiaalisessa mediassa

NORIAN - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiValtion talous- ja henkilöstöhallinnon palvelukeskus PALKEET laajentaa ohjelmistorobotiikan kehittämistä NORIANin kanssa

"Se että olemme ottaneet käyttöön ohjelmistorobotiikan ja optimoineet sisäisiä prosessejamme, on lisännyt tehokkuuttamme 35% menojen käsittelyssä ja 29% palkanmaksussa. Olemme nyt laajentamassa ohjelmistorobotiikan kokonaisratkaisua ja yhteistyötämme Norianin kanssa koskemaan myös asiakaspalvelua, hallintoprosesseja ja ICT prosessejamme.” "

-- Helena Lappalainen

Näytä referenssi

ReferenssiNORIANin liiketoiminnot laajentuvat Powerin taloushallintopalveluihin Suomessa

"Power on työskennellyt NORIANin kanssa vuodesta 2016. Olemme olleet todella tyytyväisiä NORIANin taloushallintokeskuksen toimintojen laatuun Vilnassa, jossa tuotetaan liiketoimintojemme talouspalvelut Norjaan, Tanskaan ja Ruotsiin. Tämän vuoksi ryhdyimme neuvottelemaan mahdollisuuksista laajentaa yhteistyötämme erityisesti talouspalveluiden prosessien osalta NORIANin kanssa myös.."

-- Tim Grosmann

Näytä referenssi

ReferenssiHeinon Tukku – yli 100v ikäinen suomalainen perheyhtiö luottaa Norianin osaamiseen ostolaskuissa

"Norianin näen erinomaisena kehittäjäkumppanina kirkastuneen yritysmuutoksen, uuden brändin ja tekemisen meiningin myötä. Vahvuutenanne on ostolaskujen käsittely ja maksatus kustannustehokkaasti, automaatio-osaaminen ja toimintojemme kehittäminen yhteistyössä. Teillä näkyy se, että olette lähellä asiakasta."

-- Marja Hämäläinen

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

NORIAN - Tarjonnat

Erikoisosaaminen

Ohjelmistorobotiikka

Norianin älykäs robotiikka ja automaatio, IA by NORIAN, parantaa tehokkuutta, vähentää virheitä ja säästä arvokkaita resursseja tärkeämpiin tehtäviin. NORIANin robotiikka- ja automaatioalusta tarjoaa virtuaalista..

NORIAN - Referenssit

NORIAN - Bloggaukset

NORIAN - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 6 asiantuntijaa.

NORIAN - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

NORIAN - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

NORIAN kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »