Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Nomis Oy

Tarjoamme työkaluja sekä ratkaisuja palvelu- ja tuotantoprosessien hallintaan ja kehitykseen. Ohjelmisto- ja palveluratkaisumme kattaa sekä prosessin hallinnassa tarvittavat välineet että tietotaidon.

Nomis Oy - Yritysesittely

Nomis Oy on vuonna 1993 perustettu suomalainen tietotekniikan asiantuntijaorganisaatio. Toimipisteemme Suomessa sijaitsevat Helsingissä ja Lapualla. Palvelemme kansainvälisesti Ruotsin, Sveitsin, Ukrainan, Hong Kongin ja Filippiinien toimipisteissämme. Tarjoamme työkaluja sekä ratkaisuja palvelu- ja tuotantoprosessien hallintaan ja kehitykseen. Ohjelmisto- ja palveluratkaisumme kattaa sekä prosessin hallinnassa tarvittavat välineet että tietotaidon. Meillä on myös pitkä kokemus erilaisista sovelluskehitys- ja asiantuntijaprojekteista eri toimialueille. Asiakastyytyväisyys on meille tärkein menestystekijä. Asiakkaitamme ovat kaikki organisaatiot joilla on halu tai tarve kehittää palveluprosessejaan, sekä toimintaansa.
Työntekijöitä 18
Y-tunnus 0952459-9
Perustettu 1993
Www www.nomis.fi
Puh +358 10 7340 200
E-mail myynti@nomis.fi
Toimipaikat Helsinki, Lapua
Jäsenyydet
hansel-sopimustoimittajat logo
ohjelmistoyrittajat-jasenet logo
suomen-yrittajat-jasenet logo
teknologiateollisuus-jasenet logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Toiminnanohjaus ERP
(1)
Asiakkuudenhallinta CRM
(0)
Tietohallinto
(0)

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(2)
Arkkitehtuuri
(1)
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
(1)
Ketterät menetelmät
(1)
Webkehitys
(1)
Käyttäjähallinta
(0)
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)
Tietoliikennepalvelut
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

IT
(1)
Julkishallinto
(1)
Kauppa
(1)
Asiantuntijapalvelut
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Koulutusala
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)

Teknologia

Microsoft
(4)
Azure
(2)
C#
(0)
Java
(0)
Linux
(0)
Windows
(0)

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
(4)
Konsultointi
(3)
Valmisohjelmisto
(1)
Johtamistyö
(0)
Laitteet
(0)
Tuki- ja ylläpitotyö
(0)
Vuokratyövoima
(0)

Nomis - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiCase-Delete

"Työskentely Nomiksen kanssa on ollut vaivatonta ja joustavaa. Heiltä löytyi myös ratkaisuun vaadittava substanssiosaaminen."

-- Petri Savo ICT-päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiNomis tuntee Microsoft Dynamics NAVin – Case Solteq

"Nomiksen kanssa asioinnissa olen erityisesti pitänyt joustavuudesta ja luotettavuudesta. Tästä on yhtenä esimerkkinä hiljattain asiakastilanteessa ilmennyt kiireellinen tekninen ongelma samaan aikaan, kun moni Solteqin omista asiantuntijoista oli koulutuksessa. Laitoin Nomikselle avunpyynnön. Lähes saman tien sähköpostiin kilahti vastaus, että me ratkaistaan tämä. Ja nopeasti asia.."

-- Kimmo Saarinen, Senior Manager

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaspalautteet hallinnassa Järvenpäässä Nomiksen tuotteilla

"Satu kertoo olevansa tyytyväinen yhteistyöhön Nomiksen kanssa. ”Asioihin reagoidaan ripeästi ja niitä viedään sovitusti eteenpäin. Toiminta Nomis Oy:n kanssa on helppoa, joustavaa ja nopeaa. Ohjelmistosta saatu palaute on ollut positiivista ja sen käyttöä on kiitelty helpoksi."

-- Satu Hänninen

Näytä referenssi

ReferenssiSEURAKUNTAYHTYMÄT YHTENÄISTIVÄT PALVELUA NOMIS HELPDESKIN AVULLA

"Nomis HelpDesk on ollut helppo ottaa käyttöön niin asiantuntijoille kuin asiakkaille. ”Tämä istuu meille kuin nenä päähän.Olen ollut alusta asti hirveän tyytyväinen järjestelmään. Kokemusta on nyt kolme vuotta. Sitä ennen olen nähnyt jo kaksi vastaavaa järjestelmää meillä tuotannossa. Tähän olen tyytyväinen” Lahden Seurakuntayhtymän tietohallintopäällikkö Jussi.."

-- Jussi Ubaleht, tietohallintopäällikkö

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Nomis - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Toiminnanohjausjärjestelmällä pystytään kattamaan suuri osa liiketoimintakriittisten prosessien ja tiedon hallinnasta. Usein käy kuitenkin niin, että on prosesseja joita ei järkevästi pystytä hoitamaan toiminnanohjauksen kautta, tai se vaatii..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toiminnanohjaus ERP

Tarjoamme Microsoft Dynamics NAV -ympäristöön kustannustehokkaita ja asiantuntevia palveluita sekä resursseja. Toimintamallimme perustuu joustavuuteen, matalaan organisaatioon ja mahdollisimman vähäiseen byrokratiaan. Tämä näkyy asiakkaillemme..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Turva Arvin palveluilla ja sovelluksilla kehitetään työpaikan avointa ja luottamuksellista työturvallisuuskulttuuria. Turva-Arvi palvelun muodostavat Riski Arvi ja Turvallisuusilmoitus – sovellukset. Palvelua täydentävät koulutus- ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut

IT-asiantuntijapalvelu tarjoaa asiantuntemusta niin päivittäisten IT-rutiinien hoitamiseen kuin kehitysprojekteihin. Oman, ICT-alueen asioihin perehtyneen henkilön palkkaaminen on usein pk-sektorin yrityksille haasteellista tasapainoilua tietotaidon,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistokehitys

Näkemyksemme ja lähestymistapamme sovellustuotantoon perustuu havaintoon, että sovelluskehitysprojektien yleiseen luonteeseen kuuluu jatkuva kehitys ja kasvu. Projektin lopullinen muoto ei välttämättä ole vielä projektin alkuvaiheessa täysin selvillä,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Nomis - Referenssit

Nomis - Bloggaukset

Nomis - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Nomis kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku