Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Tarjoamme kuluttaja- ja yritysasiakkaille laadukkaita, viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä sähköposti-, kotisivu- ja palvelinratkaisuja, jotka ovat olleet jo vuosia luotettavalla pohjalla peruspalveluista lähtien.

Neutech

Yritysesittely

Laaja kuvaus puuttuu.

Työntekijöitä 6
Y-tunnus -
Perustettu 1996
Www Kotisivut
Puh
E-mail support@neutech.fi

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Tietohallinto

Erikoisosaaminen: Pilvipalvelut / SaaS, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, It-infrapalvelut, It-omaisuuden hallinta, Tietoliikennepalvelut, Tietoturva

Teknologia: Open source, Linux, Mac OS

Toimialakokemus: IT

Tarjonnan tyyppi: Tuki- ja ylläpitotyö, Laitteet, Konsultointi

Omat tagit: Neutech, webhotelli, hosting, webhosting, palvelimet, virtuaalipalvelin, sähköposti, Tallennusjärjestelmä, Etävarmistus, palvelinratkaisut, virtualisointi, verkkotunnukset

Jäsenyydet

coss-jasenet logo

Sosiaalisessa mediassa

Neutech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiLiikelahjat.fi uudeksi referenssiksi Neutechille!

"Liikelahjat.fi suosittelee: “Neutechin palvelut ovat helpottaneet liiketoimintamme pyörittämistä luotettavalla toimivuudellaan, esimerkiksi sivut eivät ole kertaakaan kaatuneet suurenkaan kävijämäärän myötä. Toiminnallemme erittäin tärkeät sähköpostitoiminnot onnistuivat myös hienosti Neutechille siirtymisen myötä. Asiakaspalvelussa vastataan nopeasti ja pysytään.."

-- Tuuli Niskanen

Näytä referenssi

ReferenssiSuomen Kipu ry on nyt referenssiasiakkaamme!

"Suomen Kipu ry suosittelee: “Neutech on ihmisläheinen yhteistyökumppani, josta saa tarvittaessa oikean ihmisen langan päähän silloin harvoin, kun sitä tarvitsee. Paras merkki hyvästä yhteistyöstä on, kun asiat sujuvat niin ettei sitä edes huomaa. Hyvin toimivat palvelut ovat vapauttaneet käytännön asioiden tekemisestä itse yhdistyksen toimintaan eli kipuihmisen auttamiseen..."

-- Jani Köykkä

Näytä referenssi

ReferenssiFeature suosittelee Neutechia!

"Feature suosittelee: “Suosittelemme Neutechin palveluilta jokaiselle asiakkaallemme, oli kyseessä iso tai pieni verkkopalvelu. Saamme tarvittaessa nopeasti ehdotuksen palvelinympäristöstä, kilpailukykyisen tarjouksen, sekä ylläpidon ja tuen tilatuille palveluille. Neutech auttaa meitä keskittymään omaan työhömme ja voimme luottaa, että palvelinasiat ovat kunnossa."

-- Jari Lehtinen

Näytä referenssi

ReferenssiTietoWeb suosiittelee Neutechia!

"TietoWeb suosittelee: ”Ehdottomasti paras asiakaspalvelu. Tämä homma vain toimii! Suosittelisin kaikille jotka haluavat kustannustehokkaita, teknisesti hyviä ratkaisuja."

-- Antti Laakso

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Neutech - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Neutech - Referenssit

Neutech - Bloggaukset

Neutech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Neutech - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Neutech - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Neutech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku