Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Netum kokemuksia

Netum kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Netum Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiVirtuaalinen työasemaratkaisu URA VDI auttaa tuomaan työllisyyspalvelut lähemmäs kuntalaisia

"Meillä on pitkä yhteinen historia takana. Netumilaisille on kertynyt paljon lisäosaamista vuosien varrella. Heidän väkensä, joka meitä palvelee, on päässyt hyvin sisälle meidän palveluihimme. Joka asiaa ei tarvitse erikseen selittää. Minua on monesti aivan hämmästyttänyt heidän tehokkuutensa.” "

-- Mika Koskinen, KEHA-keskus

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen kaupunki sai selkeät raamit tiedolla johtamiseen ja tietotilinpäätöksen tekemiseen

"Kansallisesti eri organisaatioissa tehdään paljon muita vaikutus- ja kustannusarvioita, mutta tietosuojaan liittyvät arvioinnit jäävät vielä usein vähemmälle. Saimme Netumilta selkeät kehittämisehdotukset tietotilinpäätöksen tekemiseen sekä ehdotuksen mittaristosta, joka tehostaa myös tiedolla johtamista koko organisaation laajuisesti."

-- Tampereen kaupungin tietosuojavastaava Ari Andreasson

Näytä referenssi

ReferenssiEpiserver-pohjainen maatietoportaali tuo sujuvuutta Maahanmuuttoviraston arkeen

"Alusta asti tuli vaikutelma, että Netumin ihmiset omaksuivat asioita todella nopeasti. Maahanmuuttoviraston ala on hyvin spesifi, mutta he ottivat aiheet ja tarpeet omakseen lyhyessä ajassa."

-- Maahanmuuttoviraston suunnittelija Tomi Jääskeläinen

Näytä referenssi

ReferenssiYmpäristöministeriö kirkasti jäte- ja tuotetietojärjestelmän tarpeet ja toteutusvaihtoehdot Netumin asiantuntijoiden avulla

"Olen ilahtunut siitä, kuinka innostuneita ja motivoituneita Netumin asiantuntijat ovat olleet hankkeen aiheesta. He ovat myös huolehtineet siitä, että hanke etenee suunnitelman mukaisesti ja että yhteistyö sidosryhmien kanssa on sujuvaa. Kiitän Netumia erityisesti joustavuudesta, jota he ovat hankkeen aikana useaan otteeseen osoittaneet."

-- Ympäristöministeriön erityisasiantuntija Jenni Lehtonen

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakaskontaktointijärjestelmän uudistus teki Postin paketin vastaanottamisesta monin tavoin asiakasystävällisempää

"Netum on hyvin luotettava - kun on jotain sovittu, se myös toteutuu. Ei ole itsestäänselvää atk-toimittajalta, että sekä aikataulu että budjetti pitää. Olen erittäin ylpeä tiimistä, ja tyytyväinen työn jälkeen. Kaikki se, mitä olemme saaneet aikaiseksi ja millä aikataululla, on ollut välillä jopa ällistyttävää."

-- Postin paketti- ja verkkokauppaliiketoimintayksikön kehitysprojekteista vastaava Juha Kokko.

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Netum kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Netum Oy:n referenssit

Netum Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia