Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mysteerio kokemuksia

Mysteerio kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Mysteerio Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiJustin.fi WordPress sivuston freesaus

"Projekti meni kokonaisuutena hyvin ja Mysteerion tekijät sai helposti kiinni sekä reagointinopeus oli hyvä. Toki aina on kehitettävääkin, mutta Mysteerion palveluasenne ja halu parantaa toimintaa teki meihin erittäin positiivisen vaikutuksen. Jatkamme mielellämme yhteistyötä Mysteerion kanssa."

-- Jani Palmu

Näytä referenssi

ReferenssiSovelluksella eroon Exceleistä

"Aiemmin markkinointimateriaalit oli listattu Exceliin, mutta niiden määrien hallittavuus oli ongelmallista. Nyt uuden ohjelmiston ansiosta tilauksien tekeminen on helppoa paikasta riippumatta. "

-- Timo Kauppila

Näytä referenssi

ReferenssiSaunoo.fi verkkopalvelu helpottamaan taloyhtiöiden saunavuorojen hallintaa

"Mysteerion tekijöillä on näkemystä ohjelmointiin ja verkkopalveluihin. Koodarit puuhuu muutakin kuin koodia ja siellä on hyvä dynamiikka työntekijöiden välillä."

-- Ville Pajunen

Näytä referenssi

ReferenssiCetus masters -sivusto luotiin tukemaan Suomen suurimman uimaseuran masters-seuratoimintaa.

"Mysteeriosta saa aina apua, kun on jokin asia, jota ei enää muista. Esimerkiksi miten johonkin osioon julkaistaan sisältöä. Lauri on laittanut meille Cetukseen aivan mahtavia opastusvideoita, joista näkee helposti miten erilaiset toiminnot pitää tehdä."

-- Teresa Pentikäinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Mysteerio kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mysteerio Oy:n referenssit

Mysteerio Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia