Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Moods kokemuksia

Moods kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Moods on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiGuudi hyvinvointisovellus / CMS ja mobiilisovellus

"Tilasin Moodsilta uudenlaisen hyvinvointisovelluksen koodaustyön ja visuaalisen ilmeen. Lisäksi Moods toteutti Guudi-sovelluksen brändäyksen sekä tuotti materiaalia markkinointiviestintää varten. Koko projektin ajan yhteistyö sujui loistavasti. Moodsin tiimi on asiantunteva, innovatiivinen ja aina tavoitettavissa. Pitkän projektin aikana lähes viikottaiset palaverit pitivät kaikki.."

-- Hanna Viljanmaa

Näytä referenssi

ReferenssiAlfred-Maritime GmbH / WordPress verkkosivu-uudistus

"Päivitimme yrityksemme launch-sivut varsinaisiksi yrityssivustoksi yhteistyössä Moodsin kanssa. Moodsin tiimin kanssa oli helppo työskennellä ja jopa hankalampiin teknisiin kysymyksiin tuli selkeä vastaus – ja mikä tärkeintä – elegantti ja yksinkertainen ratkaisu! Vasteajat olivat myös erittäin lyhyitä, mikä mahdollisti ketterän sisällöntuoton. Sivustoa on myös erittäin.."

-- Jukka Ignatius

Näytä referenssi

ReferenssiKiitäjät Oy

"Yrityksemme verkkosivut uusittiin kun palvelukonseptimme monipuolistui kattamaan myös varastointi- ja terminaalipalvelut. Halusimme, että sivustomme erottuu muista alan toimijoista. Toiveitamme kuunneltiin tarkalla korvalla ja näkemyksemme e-pelimaailmaa muistuttavasta visualiikasta toteutettiin innostuneessa ilmapiirissä. Moods resurssoi projektiimme selkeän aikataulun. Ensimmäisen.."

-- Heidi Saari

Näytä referenssi

ReferenssiEuroplan Wordpress sivustouudistus

"Uudet kotisivumme ovat saaneet positiivista palautetta, niitä on kehuttu selkeiksi ja helppokäyttöisiksi. Yhteistyö Moodsin kanssa oli sujuvaa ja mutkatonta. Saimme asiantuntevaa apua ja ideamme saatiin toteutettua juuri oikealla tavalla. Tulemme varmasti tekemään yhteistyötä myös jatkossa."

-- Tiina Karapuu

Näytä referenssi

ReferenssiTullivirkamiesliitto ry:n sivustouudistus

"Sivuista on saatu hyvää palautetta! On kehuttu fresseiksi ja hyvin toimiviksi. Projekti sujui kitkattomasti, eikä mitään ihmeitä tullut eteen. Olemme erittäin tyytyväisiä. Kiitos! "

-- Liisa Kangassalo

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Moods kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Moods:n referenssit

Moods:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia