Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP System Finland kokemuksia

Monitor ERP System Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Monitor ERP System Finland AB on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMONITOR ERP – auttoi portaikkovalmistajaa siirtymään kivikaudelta tulevaisuuteen

"Emme olisi koskaan uskaltaneet varautua tällaisiin tilausmääriin asiakkailta poikkeusaikana, jos emme olisi voineet luottaa ERP-järjestelmäämme. Järjestelmä auttaa meitä seuraamaan materiaalien määriä, sekä mitä meidän täytyy hankkia ja milloin."

-- Kim Olsson

Näytä referenssi

ReferenssiViisinkertainen liikevaihto MONITOR:n käyttöönoton jälkeen

"Sen ansiosta raporttien ja lomakkeiden teko on nyt helpompaa. Sen ansiosta saamme myös paremman näkymän tuotantomme toimintaan."

-- Tommy Löfs

Näytä referenssi

ReferenssiSisätilaratkaisujen valmistaja C&D Snickeri valitsi MONITORin

"Projektirekisteri ja projektien seuranta MONITORissa antaa hyvän yleiskatsauksen työtunneista, hankinnoista ja laskutettavista tilauksista asiakkaille. Projektirekisterissä voimme myös tehdä ennusteet ja budjettivertailun ja samalla voimme myös arvioida hankkeen taloudellisesta edistymisestä. Meidän etu on se, että tämä kaikki on saatavilla saman ohjelmiston alla. "

-- Emil Carlson

Näytä referenssi

ReferenssiMONITOR on täyttänyt odotuksemme

"MONITOR ERP tukee tehokkaasti toimintojamme koko tuotteen elinkaaren ajan ja antaa meille paljon vaihtoehtoja eri tyyppisten tuotteiden, varastojen ja tuotannonohjaukseen."

-- Kimmo Tähtinen

Näytä referenssi

ReferenssiTalousjohtajan vuodet Monitorin parissa – ja onnistunut G5-päivitys

"Tuotantopuoli, eli valmistus ja tuotannon suunnittelu, on epäilemättä MONITORin suurin vahvuus. Järjestelmä on tuotannonpuolella todella vahva, mutta myös joustava. Kaikki eivät halua työskennellä samalla tavalla, mutta useimpia asioita pystyy hienosäätää järjestelmäasetuksissa. G5 tarjoaa keskinäisen liiketoimintatiedon avainprosessien läpi ja tarvitsemasi toiminnot. Se on.."

-- Gunilla Borg

Näytä referenssi

Referenssi"Yhtiömme ympäri maailmaa käyttävät MONITORia"

"Yhtiömme ympäri maailmaa käyttävät MONITORia ja pitävät sitä hyvänä järjestelmänä. Voimme helposti vaihtaa kielestä toiseen, mikä helpottaa henkilökuntamme päivittäisiä työtehtäviä. Organisaatiomme on hajautettu, joten meille on tärkeämpää, että toiminnanohjausjärjestelmä tekee työntekijöidemme työstä sujuvampaa kuin pystyä ohjaamaan töitä keskitetysti.."

-- Per Lindblad

Näytä referenssi

ReferenssiMONITOR ERP täytti Laitila Coatingin odotukset toimivasta ERP:stä

"MONITOR:in kanssa on ollut mukava tehdä töitä. Aina on löytynyt apua, aina on löytynyt järjestelyjä ja aikataulut on olleet enemmän kuin nopeita."

-- Kai Salo, Toimitusjohtaja Laitila Coating OY

Näytä referenssi

ReferenssiMonitorin ja Welandin pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena on syntynyt monta helmeä

"MONITOR kuuntelee tarpeitamme asiakaslähtöisesti ja kehittää toiminnanohjausjärjestelmää ehdottamiemme hyvien ideoiden ja pyyntöjen mukaisesti." "

-- Håkan Andersson, Welandin MONITOR- asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiDarekon sai sisäiset prosessit hallintaan MONITORin avulla

"Olemme onnistuneet vähentämään käyttöpääomaa hallitsemalla sisäisiä prosesseja paremmin. Olemme erittäin iloisia päätöksestämme valita MONITOR ERP-järjestelmäksemme."

-- Kai Orpo, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMaailman nopeimman superauton valmistaja Koenigsegg pitää MONITORia keskeisenä tekijänä jatkuvassa kehittämisessä

"Jos MONITOR:iin tulee uusia toimintoja tai prosesseja, pyrimme aina käyttämään niitä toiminnassamme. Näin MONITOR auttaa meitä jatkuvasti kehittymään."

-- Manuel Berglund, ERP Manager, Koenigsegg Automotive

Näytä referenssi

ReferenssiAsoma Oy halusi keskittyä tuotantoon valitessa MONITORin

"Monitorin kanssa yhteistyö on toiminut erittäin hyvin. Heillä on erittäin osaava henkilökunta ja he ovat ymmärtäneet meidän spesiaalitarpeet ja osanneet kouluttaa meidät sen mukaisesti."

-- Nina Ertiö, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiViisinkertainen liiketoiminta MONITOR:n avulla

"Sen ansiosta raporttien ja lomakkeiden teko on nyt helpompaa. Sen ansiosta saamme myös paremman näkymän tuotantomme toimintaan. "

-- Tommy Löfs Toimtusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland AB:n referenssit

Monitor ERP System Finland AB:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia