Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Monitor ERP System Finland kokemuksia

Monitor ERP System Finland kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Monitor ERP System Finland AB on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMonitorin ja Welandin pitkään jatkuneen yhteistyön tuloksena on syntynyt monta helmeä

"MONITOR kuuntelee tarpeitamme asiakaslähtöisesti ja kehittää toiminnanohjausjärjestelmää ehdottamiemme hyvien ideoiden ja pyyntöjen mukaisesti." "

-- Håkan Andersson, Welandin MONITOR- asiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiDarekon sai sisäiset prosessit hallintaan MONITORin avulla

"Olemme onnistuneet vähentämään käyttöpääomaa hallitsemalla sisäisiä prosesseja paremmin. Olemme erittäin iloisia päätöksestämme valita MONITOR ERP-järjestelmäksemme."

-- Kai Orpo, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiMaailman nopeimman superauton valmistaja Koenigsegg pitää MONITORia keskeisenä tekijänä jatkuvassa kehittämisessä

"Jos MONITOR:iin tulee uusia toimintoja tai prosesseja, pyrimme aina käyttämään niitä toiminnassamme. Näin MONITOR auttaa meitä jatkuvasti kehittymään."

-- Manuel Berglund, ERP Manager, Koenigsegg Automotive

Näytä referenssi

ReferenssiAsoma Oy halusi keskittyä tuotantoon valitessa MONITORin

"Monitorin kanssa yhteistyö on toiminut erittäin hyvin. Heillä on erittäin osaava henkilökunta ja he ovat ymmärtäneet meidän spesiaalitarpeet ja osanneet kouluttaa meidät sen mukaisesti."

-- Nina Ertiö, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiViisinkertainen liiketoiminta MONITOR:n avulla

"Sen ansiosta raporttien ja lomakkeiden teko on nyt helpompaa. Sen ansiosta saamme myös paremman näkymän tuotantomme toimintaan. "

-- Tommy Löfs Toimtusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland AB:n referenssit

Monitor ERP System Finland AB:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia