Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

MeKiwi kokemuksia

MeKiwi kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka MeKiwi Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLeaDo-ohjelmisto opettajien tueksi opetuksen toteutukseen

"Ihan alusta asti olen kokenut ja koko meidän oma tiimi on antanut palautta, että yhteistyö MeKiwin kanssa on todella innostavaa ja vaivatonta ja meidän omaa osaamista eteenpäinvievää. On ollut huikea kokemus siitä, että ollaan samaa tiimiä. LeaDo sovelluksen kehittämistä on ollut helppoa, levollista ja luottavaista työstää kun ennakkosuunnitelmat on pitänyt ja viestintä on.."

-- Lea Tornberg, toimitusjohtaja - Coulu Systems Oy

Näytä referenssi

ReferenssiHolomonsters hologrammipeli Oxxu Oy:lle

"Oxxu Oy on Oululainen Start-up yritys, joka on Holomonsters peli-ja lelu brändin takana. Holomonsters hologrammipelin ensimmäinen versio toteutettiin yhteistyössä MeKiwin kanssa ja yhteistyö on sujunut hyvin läpi projektin. Mekiwi lähti innokkaasti mukaan toteuttamaan täysin uudenlaista hologrammi-illuusioita hyödyntävää peliä ja oli avuksi jo suunnittelu.."

-- Oskari Autti, Oxxu Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDigitaalisen palvelukonseptin palvelumuotoilu ja vaatimusmäärittely

"Olin todella tyytyväinen ja asiat menivät, niin kuin odotin. Vaikkei itsellä ollut selkeää käsitystä mistä lähdetään liikenteeseen, oli MeKiwillä työkalut miten suunnitteluprosessia viedään eteenpäin. Suunnittelun aikana esitetyt kysymykset olivat hyviä ja tiimi ja osaajat graafikkopuolelta sekä teknisen vaatimusmäärittelyn puolelta päteviä ja taitavia. Kehitys oli.."

-- Jonne Riihimäki, CEO, maalausteho Oy

Näytä referenssi

ReferenssiAsiakkaamme TAKLAB kertoo yhteistyöstämme ja suosittelee MeKiwiä

"Lähdimme etsimään toimijaa, joka saisi tuotua omat sivumme tälle vuosituhannelle ja, että sama toimia kykenisi tekemään meille myös tilausjärjestelmän sekä järjestelmälle puhelinsovelluksen. Yhteistyö MeKiwin kanssa oli aina erittäin ystävällistä ja hyvähenkistä! Kotisivuista ja tilausjärjestelmästä tuli hyvät ja vastaan tulleet muutamat pienet bugit korjattiin.."

-- Heikki Knuutila, Tuotantopäällikkö, Taklab

Näytä referenssi

ReferenssiSihteeriyhdistyksen kotisivut, kattava paketti graafista suunnittelua ja teknistä osaamista

"Yhteistyö sujui mutkattomasti koko projektin ajan. Heiltä oltiin kivan aktiivisia meidän suuntaan. Selkeä tavoite oli saada hyvät sivut aikaiseksi sovitussa ajassa. Projektin edetessä päätimme myös uudistaa yhdistyksemme logon sekä kuvamaailman Mekiwin ehdotusten mukaisesti. Olemme tyytyväisiä uuteen tyylikkääseen ilmeeseemme ja selkeään verkkosivustoon. Ne viestivät nyt hyvin.."

-- Sari Ollikainen, Sihteeriyhdistys ry

Näytä referenssi

ReferenssiTapiolan Keilahallin kotisivujen täysi remontti

"Yhteistyö sujui heti alusta alkaen hyvässä hengessä, ja sivujen suunnittelu ja toteutus lähtivät liukkaasti käyntiin. Vaikka sijaitsemme fyysisesti eri puolella Suomea, on tapaamiset sujuneet mutkattomasti, kiitos myös nykyteknologian. Sivujen toteuttaminen onnistui hyvin ja olemme tyytyväisiä lopputulokseen. Tuki ja ylläpito on nopeaa ja vaivatonta. Olemme saaneet apua heti, kun.."

-- Janna Puhakka, Tapiolan Keilahalli

Näytä referenssi

ReferenssiVisuaalisen ilmeen uudistus ja verkkosivujen täysremppa

"Lähdimme kehittämään ensin vain nettisivujamme, mutta projektin edetessä halusimme uudistaa koko brändimme logoa myöden. Mekiwin toimisto auttoi projektissa ja saimme mielestämme huikean kokonaisuuden. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet myös positiivista palautetta asiakkailtamme."

-- Miika Ilomäki

Näytä referenssi

ReferenssiPuutarhaliitto kasvattaa hyvinvointia

"Koimme yhteistyön koko hankkeen ajan toimivaksi ja miellyttäväksi. Aikataulussa ja kustannuksissa pysyttiin sovitusti. Myös viimeistelyvaiheessa havaitut puutteet saatiin hoidettua hyvin kuntoon. Kokonaisuus toimii ja lopputulosta on kiitelty."

-- Timo Taulajärvi, Puutarhaliitto

Näytä referenssi

ReferenssiUudet verkkosivut, visuaalinen ilme, sekä tilanvarausjärjestelmä

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä palvelun laatuun ja saamiimme tuotteisiin. Kotisivujamme ovat kehuneet sekä muut alanne ammattilaiset että oman alamme yrittäjät ja asiakkaat. Suosittelen lämpimästi vastaavia palveluita tarvitseville yrityksille yhteistyökumppaniksi MeKiweä."

-- Ritva Huusko

Näytä referenssi

ReferenssiVerkkosivujen täydellinen remontti

"Mekiwi erottui heti alusta lähtien aktiivisuudellaan ja oma-aloitteisuudellaan. Verkkosivu-uudistus edistyi sovitusti ja aikataulussa. Uudet tyylikkäät verkkosivumme vastaavat nyt yrityksemme laatumielikuvaa ja ovat samalla muillekin hyvänä esimerkkinä Mekiwin huippuosaamisesta – Kiitos Jonna ja Sergei – Upeaa työtä!"

-- Tapani Niskanen, toimitusjohtaja, Matto Nurminen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi Oy:n referenssit

MeKiwi Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia