Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Meiko kokemuksia

Meiko kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Meiko Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMaskun visiossa räätälöity verkkokauppa-alusta

"Koodarit ns. ajattelevia koodareita, eli vaikka speksaus on vajavainen tai jopa virheellinen, niin koodarit ei vain sokeasti toteuta ohjeistettua työtä, vaan kommentoivat ja esittävät parannusehdotuksia tai vaihtoehtoja. "

-- Jussi Hämäläinen, digital marketing manager

Näytä referenssi

ReferenssiRenoa Group Oy:n asiakashankintajärjestelmä tehostaa myynnin ja asiakashankinnan prosesseja

"Nopea reagointikyky ja hyvä ymmärrys asiakkaan liiketoiminnasta on auttanut monissa nopeissa ja hektisissä tilanteissa."

-- Ville Niinikoski, liiketoiminta- ja kehitysjohtaja, Renoa Group Oy

Näytä referenssi

ReferenssiTulevaisuuden sopimuspalvelu Sopimustieto.fi toi helpon sopimisien kaikkien saataville

"Meiko ei ole vain toteuttanut Sopimustiedon softaan liittyvää koodaustyötä, vaan on ollut aidosti ideoimassa ja kehittämässä koko ohjelmiston toimintalogiikkaa. Meikon devaajat ovat antaneet yrittäjämäisen intohimopanoksen projektiin ja se on näkynyt kaikessa tekemisessä ja lopputuloksessa."

-- Marko Teppo

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Meiko kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Meiko Oy:n referenssit

Meiko Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia