Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mediconsult Oy

Olemme suomalainen sotealan tietojärjestelmätoimittaja, joka tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollolle parhaita digitaalisia ratkaisuja. Kehitämme sotealan tulevaisuuden terveysteknologiaa, jolla on vaikutusta koko suomalaiseen hyvinvointiin.

Mediconsult Oy - Yritysesittely

Mediconsult on suomalainen vuonna 1975 perustettu perheyritys, joka tarjoaa vaativiin sosiaali- ja terveydenhuollon asiakas- ja potilastiedon, toiminnanohjauksen, omahoidon sekä sähköisen asioinnin ratkaisuihin keskittyviä tietojärjestelmiä.

Haluamme tarjota suomalaiselle sosiaali- ja terveydenhuollolle parhaita ratkaisuja. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti tarjotaksemme asiakkaillemme ratkaisuja, jotka ovat kustannustehokkaita ja helppokäyttöisiä, parantavat kilpailukykyä ja asiakassitoutuneisuutta sekä tarjoavat todellisia hyötyjä potilaille. Yrityksemme pitkän historian ja useiden työntekijöidemme vahvan substanssiosaamisen vuoksi tunnemme suomalaisen sotekentän ja alan tarpeet.
Kaikkea tätä teemme lähes 200-henkisen, asiantuntevan ja moniammatillisen MCläisen voimin.
Työntekijöitä 170 Www www.mediconsult.fi
Y-tunnus 2922700-6 Puh +358 10 524 5500
Perustettu 1975 E-mail mediconsult@mediconsult.fi
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Mediconsult - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Mediconsult - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Mediconsult - Referenssit

Mediconsult - Bloggaukset

Mediconsult - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mediconsult - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Mediconsult kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku