Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mediasignal Group kokemuksia

Mediasignal Group kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Mediasignal Group on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSOS-Lapsikylä - Perheiden puolella

"Mediasignal on SOS-Lapsikylälle hyvä kumppani, koska lasten asiat ovat lähellä heidänkin sydäntään. Saamamme palvelu on ollut aina osaavaa, ystävällistä ja asiakkaan tarpeita kuuntelevaa."

-- Aija Rikala

Näytä referenssi

ReferenssiTampereen steinerkoulu - Yksilönä yhteisössä

"Yhteistyö Mediasignalin kanssa sujui mutkattomasti tarjouspyynnöstä sivuston julkaisuun. Toiveitamme kuunneltiin aidosti ja ne otettiin toteutuksessa hyvin huomioon. Sähköinen alusta projektin viestinvaihdossa mahdollisti asiantuntevan mutta rennon vuoropuhelun."

-- Emmi Rämö

Näytä referenssi

ReferenssiPrima Pet Premium - Hyvinvointia lemmikeille

"Olemme olleet erittäin tyytyväisiä saamaamme palveluun sekä sivustojen käytettävyyteen. Mediasignal panostaa alustan kehitystyöhön ja vastaa siitä, että esimerkiksi tietoturvapäivitykset ovat aina ajan tasalla. Tämä on meille ensiarvoisen tärkeää."

-- Timo Pärssinen

Näytä referenssi

ReferenssiEkovilla - Hyvän elämän eristeratkaisut

"Yhteistyö Mediasignalin kanssa on ollut mutkatonta. Henkilökunnan palvelualttius on tehnyt jatkuvat verkkosivujen uudistuksetkin helpoksi."

-- Ilkka Romppainen

Näytä referenssi

ReferenssiAkateeminen Kirjakauppa - Lukeminen tekee hyvää

"Kaiken informaatiotulvan keskellä lapset keskittyvät yhä lyhytjänteisemmin asioihin. Lukeminen tekee hyvää -ohjelmalla halusimme herättää erityisesti aikuiset huomaamaan lukemisen positiiviset vaikutukset lapsen kehitykseen."

-- Cia Branders

Näytä referenssi

ReferenssiKatepal - Suomalaisen rakentajan valinta

"Asiakaspalaute verkkosivuistamme on ollut tosi hyvää. Mediasignalin kanssa yhteistyö on sujunut hyvin, vastaukset erilaisiin kysymyksiin saa nopeasti ja työpyynnöt ovat kiitettävällä nopeudella valmiita."

-- Lasse Rajala

Näytä referenssi

ReferenssiMeira Nova - Monipuoliset valikoima- ja hankintaratkaisut

"Yhteistyö Mediasignalin kanssa on sujunut mutkattomasti. Kaikki sopimamme on hoidettu täsmällisesti ja asioihin perehtyen. Pidämme mielellämme Mediasignalin kumppanina jatkossakin!"

-- Leena Honkaniemi

Näytä referenssi

ReferenssiKnauf - Verkkosivujen uudistus ja räätälöity aineistopankki

"Sivustouudistus paransi käyttäjäkokemusta huomattavasti. Selkeä ulkoasu ja sivustorakenne opastavat olennaisen tiedon äärelle entistä nopeammin."

-- Ari Hyvärinen

Näytä referenssi

ReferenssiFinnpark - Ohjelmistoratkaisuja pysäköintiliiketoimintaan vuosien kumppanuudella

"Finnpark on luottanut Mediasignalin osaamiseen palvelusuunnittelussa ja ohjelmistokehityksessä jo 10 vuoden ajan. Mediasignal on erityisesti osoittanut kykynsä hallita palveluympäristöjä, joissa on lukuisia erilaisia osatoimittajia, hajautettuja legacy-järjestelmiä ja moninaisia palvelun käyttäjäryhmiä."

-- Ali Lattunen

Näytä referenssi

ReferenssiDahl - Tuotedatan integraatioilla lisäarvoa sähköisiin palveluihin

"Mediasignal on toteuttanut erittäin joustavasti sivuston tuotetietokantoineen mittavalle, yli 20 000 tuotteen valikoimallemme."

-- Sanna Salminen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Mediasignal Group kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Mediasignal Group:n referenssit

Mediasignal Group:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia