Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Media Tailor kokemuksia

Media Tailor kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Media Tailor Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiSanoma luottaa älykkääseen medianhallintaan - media-alaa mullistava yhteistyö Media Tailorin kanssa jatkuu ainakin 3 vuotta

"Olen todella tyytyväinen yhteistyömme kasvuun ja kehitykseen Media Tailorin kanssa. Tämänkaltaiset innovatiiviset, strategiset kumppanuudet eivät koskaan ole riskittömiä. Raivaamme polkua kehitykselle. Riskinotto kannatti, sillä moderni mediahallinta-alustamme mahdollistaa nyt maksimaalisen tehokkuuden, joustavuuden ja luovuuden. Hyödyt liiketoiminnalle ovat merkittävät. Media Tailor.."

-- Matti Lampinen, CTO, Nelonen Media

Näytä referenssi

ReferenssiMedia Tailorin innovatiivinen palvelualusta mahdollistaa Musiikkimuseo Fame:n digitaalisen museoelämyksen

"FAME-alusta oli aluksi vain visio. Oli hienoa nähdä, kuinka visio toteutui Media Pocketin avulla. Kun FAME-alusta laajenee kansainvälisille markkinoille, on ratkaisevan tärkeää, että kumppanimme ovat kykeneviä ja sitoutuneita tähän konseptiin. Meillä on helppo luottaa Media Tailoriin myös tulevaisuudessa. "

-- Olli Ilmolahti, Broad Member, Finnish Music Hall of Fame

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor Oy:n referenssit

Media Tailor Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia