Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Maxtech kokemuksia

Maxtech kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Maxtech on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMonipuoliset työnhallinnan ratkaisut kehittivät entisestään Siklan tiedolla johtamista

"Maxtechin palveluiden avulla saamme tietoa tehdyistä töistä jo etukäteen, jolloin osaamme muun muassa paremmin ennustaa projektien palkkakuluja. Maxtechin ratkaisut säästävät myös työntekijöidemme aikaa tuntien kirjaamisessa. Onhan se nykyaikaa ja kätevää, kun kaikki onnistuu kännykkäsovelluksella tai verkkoselaimen kautta. Maxtechilta saa aina tukea ja he kuuntelevat meidän.."

-- Sami Tissari

Näytä referenssi

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

"Tärkeä yksityiskohta ja hyöty työnhallinnan osalta on se, että Maxtechin järjestelmä sisältää TES-ja ylityötulkinnat ja näin ollen turha käsityö voidaan jättää pois. Työmme yksinkertaistuu, nopeutuu ja kaikkien aikaa säästyy”, sanoo Jurvelin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Jurvelin. ”Henkilöstöhallintoon liittyvä erityinen hyöty meillä on, että kaikkien.."

-- Jurvelin Oy - Mikko Jurvelin

Näytä referenssi

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

"Maxtechin ratkaisu laskee automaattisesti kilometrien lisäksi päivärahat ja ateriakorvaukset. Laajat ominaisuudet, palvelun helppokäyttöisyys ja sen luotettavuus olivat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät. Maxtechin asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja aina, jos meillä on jotain kysyttävää, saamme siihen vastauksen"

-- Miraculos Oy toimitusjohtaja Jyrki Hakala

Näytä referenssi

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

"Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme."

-- Winclean Oy palveluesimies Milla Kouri

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

"Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea."

-- Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy henkilöstöpäällikkö Jari Qvick

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Maxtech kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Maxtech:n referenssit

Maxtech:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia