Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Maxtech kokemuksia

Maxtech kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Maxtech on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

"Tärkeä yksityiskohta ja hyöty työnhallinnan osalta on se, että Maxtechin järjestelmä sisältää TES-ja ylityötulkinnat ja näin ollen turha käsityö voidaan jättää pois. Työmme yksinkertaistuu, nopeutuu ja kaikkien aikaa säästyy”, sanoo Jurvelin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Jurvelin. ”Henkilöstöhallintoon liittyvä erityinen hyöty meillä on, että kaikkien.."

-- Jurvelin Oy - Mikko Jurvelin

Näytä referenssi

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

"Maxtechin ratkaisu laskee automaattisesti kilometrien lisäksi päivärahat ja ateriakorvaukset. Laajat ominaisuudet, palvelun helppokäyttöisyys ja sen luotettavuus olivat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät. Maxtechin asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja aina, jos meillä on jotain kysyttävää, saamme siihen vastauksen"

-- Miraculos Oy toimitusjohtaja Jyrki Hakala

Näytä referenssi

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

"Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme."

-- Winclean Oy palveluesimies Milla Kouri

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

"Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea."

-- Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy henkilöstöpäällikkö Jari Qvick

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Maxtech kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Maxtech:n referenssit

Maxtech:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia