logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Maxtech toiminnanohjauksen räätälöitävät kokonaisratkaisut koostuvat työnhallinta- ja työajanseurantajärjestelmistä sekä monipuolisista paikannusratkaisuista muodostaen helppokäyttöisen ja saumattoman kokonaisuuden.

Maxtech

Yritysesittely

Työnhallintapalvelumme mahdollistaa reaaliaikaisen töiden-, resurssien- sekä kalustonseurannan ja se on monipuolinen ratkaisu työllistäville yrityksille ja organisaatioille toimialasta riippumatta. ERP-järjestelmämme on kattava ja laaja palvelu, joka sisältää kaikki tarpeelliset työkalut kokonaisvaltaiseen työnhallintaan. Monipuolisella palvelullamme voit kattaa mm. työvuorosuunnitteluun, työajanseurantaan, työmääräysten hallintaan, työajan raportointiin, TES-tulkintaan, palkka- ja laskutusaineistoihin, ajoneuvopaikannukseen sekä henkilöturvaan liittyvät tarpeesi.
Kaikki tarjoamamme ratkaisut toimivat saumattomasti yhteen muodostaen helppokäyttöisen kokonaisuuden.
Työntekijöitä 23
Y-tunnus 2145296-2
Perustettu 2007
Www Kotisivut
Puh
E-mail 0102296200

Toimipaikat     Helsinki, Kempele, Oulu, Tampere, Vantaa

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: BI ja raportointi, HR, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Integraatiot, IoT, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Paikkatieto GIS, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Open source, Android, iOS

Toimialakokemus: Julkishallinto, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Pankki ja vakuutus, Rakentaminen, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Konsultointi, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Maxtech, liikkuvan työn ratkaisut, ajopäiväkirja, työajanseuranta, Paikannus, Kulunvalvontajärjestelmät, tuntikirjaus, Toiminnanohjaus, ERP, työvuorosuunnittelu, kellokortti, työmääräys, Kulunvalvonta

Sosiaalisessa mediassa

Maxtech - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiMonipuolinen toiminnanohjaus lisää kannattavuutta

"Tärkeä yksityiskohta ja hyöty työnhallinnan osalta on se, että Maxtechin järjestelmä sisältää TES-ja ylityötulkinnat ja näin ollen turha käsityö voidaan jättää pois. Työmme yksinkertaistuu, nopeutuu ja kaikkien aikaa säästyy”, sanoo Jurvelin Oy:n hallituksen puheenjohtaja Mikko Jurvelin. ”Henkilöstöhallintoon liittyvä erityinen hyöty meillä on, että kaikkien.."

-- Jurvelin Oy - Mikko Jurvelin

Näytä referenssi

ReferenssiLuotettava ajopäiväkirja helpottaa myyntiorganisaation arkea

"Maxtechin ratkaisu laskee automaattisesti kilometrien lisäksi päivärahat ja ateriakorvaukset. Laajat ominaisuudet, palvelun helppokäyttöisyys ja sen luotettavuus olivat tekijöitä, jotka vakuuttivat meidät. Maxtechin asiakaspalvelu on huippuluokkaa ja aina, jos meillä on jotain kysyttävää, saamme siihen vastauksen"

-- Miraculos Oy toimitusjohtaja Jyrki Hakala

Näytä referenssi

ReferenssiHelppokäyttöinen työnhallintajärjestelmä tekee siivousliiketoiminnasta tehokkaampaa

"Työntekijöiden ja työaikojen seuranta on Maxtechin ansiosta helpompaa. Käytännössä siis tavoitetuntien seuraaminen ja työnsuunnittelu ovat ne asiat, joihin Maxtech on meillä oman osaamisensa tuonut käyttöömme."

-- Winclean Oy palveluesimies Milla Kouri

Näytä referenssi

ReferenssiToiminnanohjauksen kokonaisratkaisu nosti tehokkuuden uudelle tasolle

"Erillisten palveluiden ja osakokonaisuuksien tarjoajia on paljon. Meille tuottaa erityistä hyötyä se, että saamme kaikki tarvitsemamme palvelut yhden ja saman järjestelmän kautta. Maxtechin toiminnanohjausjärjestelmä helpottaa ja tehostaa niin työntekijöiden kuin yrityksen johdonkin arkea."

-- Uudenmaan Kuljetuspalvelut Oy henkilöstöpäällikkö Jari Qvick

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Maxtech - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Maxtech - Referenssit

Maxtech - Bloggaukset

Maxtech - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Maxtech - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Maxtech - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Maxtech kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku