Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Mallow Oy

Keskitymme 100% Azureen, meiltä löydät kokeneimmat senior arkkitehdit ja advisorit auttamaan sinua kaikissa Azureen liittyvissä asioissa, oli kyseessä modernisointi, arkkitehtuuri suunnittelu tai vaikka data alustan luominen.

Mallow Oy - Yritysesittely

Azure on erikoisalaamme. Mallowissa teemme vain yhtä asiaa, mutta teemme sen paremmin kuin kukaan muu. Azure-teknologioihin keskittyminen mahdollistaa osaamisen ja oppimien jakamisen tehokkaasti Mallowilaisten kesken, luoden lisäarvoa asiakkaillemme. Asiakkaanamme voit nauttia matkasta ja hyödyntää koko organisaatiomme osaamisen jokaisen Mallowilaisen kautta.

Kokemus todella erottaa meidät muista. Konsulttimme ovat käyttäneet pilviteknologioita siitä lähtien, kun termi "pilvi" otettiin käyttöön. Ymmärrämme pilviteknologioiden potentiaalin ymmärtäen on-premin myös. Parhaat tulokset syntyvät usein, kun nämä kaksi yhdistetään. Meiltä saat ratkaisuja, jotka yhdistävät näkemyksen ja laadun yrityksesi tarpeisiin sopivaksi.
Työntekijöitä 14 Www www.mallow.fi
Y-tunnus - Puh +358405552366
Perustettu 2021 E-mail hello@mallow.fi
Toimipaikat Helsinki
Jäsenyydet
international-association-of-microsoft-channel-par logo

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Tuotekehitys ja suunnittelu
(2)

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
(2)
Analytiikka
(1)
Auditointi
(0)
Big Data
(0)
IoT
(0)
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen
(0)
Tietoturva
(0)

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
(2)
IT
(2)
Telekommunikaatio
(2)
Valmistava teollisuus
(2)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(1)

Teknologia

Azure
(5)
Microsoft
(5)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(5)

Mallow - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Mallow:lla on 5 suosittelijaa.

ReferenssiRukalla on nyt käytössään moderni pilvessä toimiva data-alusta, josta ydinbisneksen myyntidata on helposti luettavissa

"Mallowin ratkaisu oli erittäin ketterä, kun monet asiat oli selvästikin ajateltu jo valmiiksi. Meille tuli tunne, että puhumme samaa kieltä. Olemme ottaneet ison loikan eteenpäin ja eri liiketoimintojen operatiivinen johto sekä myynti pystyy nyt työskentelemään yhtenäisen datan pohjalta"

-- Kaisa Sirniö, Commercial Director, Rukakeskus Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Mallow - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Mallow - Referenssit

Mallow - Bloggaukset

Mallow - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Mallow - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Mallow kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku