Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lunni kokemuksia

Lunni:lla on yhteensä 7 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Lunni kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Lunni Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMyynnin kehittämisen ja ohjaamisen tueksi haettiin tehokasta ja monipuolista järjestelmää, ja se löytyi!

"Lunni on saanut positiivisen vastaanoton käyttäjien keskuudessa. Käyttöönottoprojektin Lunni hoiti hyvin ja yhteydenpito on ollut helppoa. Itse järjestelmässä vaikutuksen teki sen intuitiivinen käyttöliittymä, joustavuus ja edelleen kehitettävyys. Pääkäyttäjänä pystyn tekemään halutessani sopivasti muokkauksia ja muokkausten tekeminen on loogista. Pidämme Lunnista ja.."

-- Juha-Pekka Moisio, Liiketoiminnan kehityspäällikkö 050-3977343

Näytä referenssi

ReferenssiMyyjän valinta! Halusimme työkalun, jonka jokainen ottaa mielellään käyttöön. Vastaus on Lunni!

"Olemme tyytyväisiä tapaan, jolla Lunni perehtyi toimintaamme. Pieteetillä ja erinomaisesti keskittyen. Siitä tulee luottavainen olo, kun kumppani ymmärtää asiat ja näyttää palveluhenkisyytensä. Haimme käytettävyyttä, tulevaisuuden kasvualustaa ja myynnin joustavaa työkalua - sellainen meillä nyt on - ja käytettävyys tulee vain paranemaan. CRM:n tulee nimenomaan mukautua.."

-- Pekka Aittala, toimitusjohtaja 040-7705184

Näytä referenssi

ReferenssiCRM järjestelmä, jonka käytön jokainen omaksuu helposti!

"Halusimme selkeä käyttöisen järjestelmän, jossa työskentely on loogista. Mielestämme järjestelmän tulee aidosti tukea toimintaa ja tuottaa lisäarvoa säästämällä aikaa. Lunnin käytön oppii kuka vain. Netvisor integraatio on kätevä, kun ei tarvitse syöttää samaa tietoa kahteen eri järjestelmään”."

-- Timo Heikkinen, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLunni on oiva ratkaisu myynnin viikkopalavereiden tehostamiseen.

"Nopeasti kasvavan yrityksen myynninjohtaminen edellyttää systemaattisuutta, jonka Lunnin selkeä myyntiprosessi meille tuo. Uudet liidit ja mahdollisuudet on nopeasti tallennettavissa tilanteessa kuin tilanteessa. Flow-näkymä kuvaa eri liiketoiminta-alueiden pipelinen tilanteen. Näemme yhdellä vilkaisulla kokonaistilanteen. Lunnin reagointiaika on aika ässä. Musta tuntuu, että Lunnin.."

-- Tero Lähteenmäki, myyntijohtaja 040 5472446

Näytä referenssi

ReferenssiMainos Visitor Oy toteutti yhtiön unelman sopivasti räätälöidystä, joustavasta, luotettavasta ja mobiilista CRM ratkaisusta Lunnin siivin.

"Lunni suoraviivaisti ja automatisoi näyttelykohtaisen raportoinnin. Siirryimme kokonaan uudelle tasolle tiedon hyödyntämisessä ja hallittavuudessa. Nyt Lunni helpottaa monitavoin sekä myyjän että myyntijohdon työtä. Suunniteltujen messuosastojen hinnoittelu on nopeampaa. Asiakastieto on nyt paremmin hyödynnettävissä - myös ja erityisesti mobiilisti. Lunnin Sales Advisor.."

-- Jari Vaalajoki, liiketoiminnan johtaja/yrittäjä 0400717508

Näytä referenssi

ReferenssiLem-Kem Oy hakee myynnin kasvua Lunnin asiakashankinnan ja asiakkuudenhallinnan ratkaisuilla.

"Lunni säästää aikaa ja helpottaa myyjän työtä. Uusien tilausten tekeminen on nopeampaa. Tiedot aikaisemmista tilauksista hintoineen on paremmin hyödynnettävissä. Lunni parantaa näin asiakastiedon hallintaa ja ajantasaisuutta. Nykyään lähes kaikki tilaukset tehdään Lunni järjestelmässä, joka tarjoaa keskitetyn näkymän asiakkuuksiin. Tilausten tekeminen sujuu entistä.."

-- Henrik Lemmetty

Näytä referenssi

ReferenssiAvasimme loppuasiakkaillemme entistä nopeamman asennustöiden tilauspalvelun yhdistämällä verkkosivut osaksi työnohjausjärjestelmäämme.

"Lunni tekee sen mitä halusimme sen tekevän. Lunni automatisoi tuotantoa ja toiminnanohjausta säästäen aikaa ja rahaa”."

-- Mikko Koivisto, toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Lunni kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lunni Oy:n referenssit

Lunni Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia