Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Louhos Digital kokemuksia

Louhos Digital kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Louhos Digital on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHelsingin yliopistolle kiinteistöpalveluja tarjoava HY247 halusi uudistaa verkkosivustonsa

"Halusimme nettisivut raikkaalla, selkeällä ja nykyaikaisella ilmeellä. Lisäksi meille oli tärkeää, että nettisivualusta on helppokäyttöinen. Saimme nämä kaikki juuri meidän näköisillemme nettisivuille. Ulkonäkö on raikas ja nykyaikainen, mikä tukee yhtiömme arvoja, intoamme kehittyä ja halua tuottaa parasta mahdollista palvelua yliopistolaisille."

-- Elisa Pesola

Näytä referenssi

ReferenssiDigimarkkinointi jalostui verkkopalvelukumppanuuteen

"Kun Louhos on meille jotain luvannut, se on tehty just eikä melkein. Budjetit ja muut liikkuvat osat ovat aina menneet siten, että suunniteltu pitää. Tätä ainakin itse arvostan ostajana kovasti."

-- Jani Ojala

Näytä referenssi

ReferenssiSuuri tuotemäärä taipui toimivaksi verkkokaupaksi

"Yhteistyö on sujunut hienosti, ja Louhos on meille hyvin tärkeä kumppani liiketoiminnassa."

-- Mónica Seppänen

Näytä referenssi

ReferenssiModernille yrityskampukselle toimivat verkkosivut

"Projekti meni sujuvasti ja lopputulokseen oltiin tyytyväisiä. Saatiin mitä tilattiin."

-- Jukka Vakula

Näytä referenssi

ReferenssiUunituore verkkokauppa uunituoreelle pizzerialle

"Toteutimme uuden konseptimme verkkopalvelut Louhos Digitalin kanssa. Louhoksen oma julkaisujärjestelmä on erittäin helppokäyttöinen ja ulkoasu selkeä sekä kaupallinen. Verkkokauppa on hyvin ajan tasalla ja erittäin soveltuva digitaalisten markkinointityökalujen käyttämiseen. Tässäkin projektissa yhteistyössä Louhoksen kanssa tulokset puhuvat puolestaan ja verkkokauppa myy."

-- Lauri Kokko

Näytä referenssi

ReferenssiTaivaallinen tapettien verkkokauppa

"Verkkokaupan suunnittelu oli monivaiheinen prosessi. Yksi tärkeimmistä kumppanin valintakriteereistä on jatkuva tuki, kehittämismahdollisuudet ja se, että asiakasta kuunnellaan, mutta myös ohjataan järkeviin ja toimiviin ratkaisuihin."

-- Hanna Kiiveri

Näytä referenssi

ReferenssiHammaslääkäreitä palveleva verkkokauppa

"Louhoksen toiminta on ollut läpi yhteistyömme ammattimaista ja tehokasta. Verkkokauppa on tärkeä osa bisnestämme, ja siinä onnistuttiin erittäin hyvin. Louhoksella ymmärretään, mitä asiakas haluaa ja se myös toteutetaan. Kommunikaatio toimii hyvin ja herättää luottamusta. Merkittävänä etuna kilpailijoihin olivat alustan helppokäyttöisyys sekä aina saatavilla oleva tuki."

-- Ari Tulonen

Näytä referenssi

ReferenssiYhteisöllinen verkkokauppa vauhdilla yritysten avuksi

"Tue turkulaista -verkkokaupan syntyminen keskellä koronakriisiä oli upea idea silloiselta Viestintäliigalta. Lahjakorttimyyntiin perustuva verkkokauppa on ollut monelle turkulaiselle pienyrittäjälle tärkeä kanava omien palveluiden ja tuotteiden lisämarkkinointiin."

-- Heli Järvelä

Näytä referenssi

ReferenssiDigi­markkinointia ja uudet verkkosivut

"Louhos Digital (ent. Viestintäliiga) on ollut mukana Octacellin kasvutarinassa sen alkuvaiheista lähtien. Some- ja Google-mainonnan yhdistelmä on tänäkin päivänä meille yksi tärkeimmistä kanavista uusien kontaktien hankinnassa ja yrityksen tunnettuuden lisäämisessä. Erityiskiitosta ansaitsee myös Louhoksen puhtaalta pöydältä koodaama verkkosivusto, jota pystytään.."

-- Antti Sundqvist

Näytä referenssi

ReferenssiLähitaksi luottaa Louhokseen verkko­näkyvyydessä

"Voin suositella Louhosta muillekin. Yhteistyömme on sujunut todella hyvin. Louhos on ollut luotettava ja ammattitaitoinen kumppani kotisivusuunnittelussa, ylläpidossa ja verkkonäkyvyydessä."

-- Heidi Säynäjoki

Näytä referenssi

ReferenssiKetju.fi -portaali

"Yhteistyö on sujunut erittäin hyvin ja selvästi huomaa sen, että myös Whitestonen tavoitteena on tarjota sivuston käyttäjille parasta mahdollista lopputulosta - tässä tapauksessa mahdollisimman selkeää ja helppokäyttöistä portaalia."

-- Päivi Lääkkö

Näytä referenssi

ReferenssiFC TPS:lle räätälöity CRM-järjestelmä

"Mahdollista nousua ajatellessa, taustat ja työkalut täytyy olla kunnossa. Verkkopalveluiden suhteen Whitestonen palvelut mahdollistavat tämän puolen mitä parhaiten."

-- Timo Tuominen

Näytä referenssi

ReferenssiMauno - Verkkosivut

"Yhteistyö Whitestonen kanssa on sujunut hyvin. Arvostan eniten, että meille on kehittynyt enemmän kuin asiakassuhde. On tullut semmoinen luottamus."

-- Santtu Kiili

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Louhos Digital kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Louhos Digital:n referenssit

Louhos Digital:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia