Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LogiNets kokemuksia

LogiNets kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka LogiNets Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMobiili työajanseuranta viherrakentamisessa

"Nopsa-järjestelmä helpottaa arkea siinä, että nähdään missä ja mihin aikaan työntekijät milloinkin työskentelee. Saadaan nopea ja reaaliaikainen raportointi työajanseurantaan sekä palkanmaksuun. Ehdottomasti suosittelen ja olemme suositelleet jo yli 10 vuotta."

-- Tomi Koivisto

Näytä referenssi

ReferenssiIcopal Katto Oy:n työmaille toimitettu 100 lukijaa

"Markkinoilla olevien lukijoiden ja järjestelmien evaluoinnin jälkeen päädyimme valitsemaan Nopsa-järjestelmän, koska LogiNetsin omaa tuotantoa oleva lukijalaite oli työmaauskottavin ja taustajärjestelmä on hyödynnettävissä tarpeidemme mukaisesti. Toimitukset ja järjestelmän käyttöönotto sujuivat oikein hyvin."

-- Kari Lappalainen

Näytä referenssi

ReferenssiTurun Betonisaumaus Oy

"Ohjelmiston käyttö on ollut helppoa ja asiakaspalvelu erinomaista. Käyttöönotto on tilaajalle yksinkertaista, koska ohjelmiston asetukset ja lukijalaite sim-kortteineen tulevat käyttövalmiina. Järjestelmän hyödyt ovat monipuoliset – kulunvalvonnan kautta saa tietoa talonrakennuksen kustannusseurantaan ja tarvittaessa voi esimerkiksi tehdä laskujen tarkistuksia, kun tietää.."

-- Jyrki Niemi, Toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiCase Uudenmaan Korjausrakentajat Oy - Kulunvalvonta rakennustyömaalla ja raportointi Verohallinnolle

"Järjestelmä helpottaa päivittäistä toimintaa. Suosittelen muillekin."

-- Kimmo Reinikainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin LogiNets kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LogiNets Oy:n referenssit

LogiNets Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia