Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LOCOmoi kokemuksia

LOCOmoi kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka LOCOmoi Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiKonehuoneen verkkosivuuudistus avasi uusia mahdollisuuksia

"LOCOmoin avulla onnistuimme hyvin! Modernisoimme ilmeemme vastaamaan nykyistä toimintaa. Mahdollistimme monikanavaisen markkinoinnin. Loimme positiivisen työantajamielikuvan auttamaan rekrytoinneissa. Vahvistimme sitoutumistamme teknologiakumppaneillemme."

-- Ilari Weide

Näytä referenssi

ReferenssiLiukuoviCenterin myynti huikeaan kasvuun

"Locomoin kanssa työskentely on helppoa ku heinän teko! Tiimi on oppinut toimialasta paljon mikä edelleen helpottaa yhteistyötä. Myynnin kasvu on 199% parempi kuin toimialalla keskimäärin. "

-- Markku Tikkamäki

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin LOCOmoi kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LOCOmoi Oy:n referenssit

LOCOmoi Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia