Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

LINK Mobility kokemuksia

LINK Mobility:lla on yhteensä 2 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. LINK Mobility kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka LINK Mobility on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiMessuliput varmasti perille SMS Gatewayn avulla

"Olen erityisesti ilahtunut siitä, että palvelun käyttöönotto oli niin helppoa ja nopeaa. Lisäksi käyttöönoton jälkeen tietoomme ei ole kertaakaan tullut palautetta kuluttajilta, jossa kuluttaja olisi tilannut lipun toimitettavaksi tekstiviestillä, mutta viestiä ei koskaan saapunut."

-- Mikko Levo

Näytä referenssi

ReferenssiMuseokortti käyttää tekstiviestejä osana tehokasta ja monikanavaista viestintästrategiaa

"Kaikki LINK Hopealuodin käytössä on mutkatonta ja selkeää. Halusimme vaihtaa aiemmasta järjestelmästä pois, koska Hopealuoti on selkeä, helppokäyttöinen ja toimintavarma. Lisäksi LINKiltä saa aina todella helposti apua ja vastauksen mieltä askarruttaviin kysymyksiin."

-- Jussi Kilpinen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin LINK Mobility kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

LINK Mobility:n referenssit

LINK Mobility:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia