Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Line Carrier kokemuksia

Line Carrier kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Line Carrier Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiAutokeskuksen vaativaan puheluliikenteeseen löytyi ratkaisu ketterästä mobiilivaihteesta

"Yhteistyö on ollut todella hyvää. Ymmärrämme toisiamme ja olemme saaneet paljon aikaiseksi melko nopealla aikajänteellä. "

-- Tomi Valasvuo, tietohallintojohtaja, Aro-Yhtymä/Autokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallinen ja toimintavarma nykyaikainen datapuheyhteys

" ”Olen ollut hyvin tyytyväinen Line Carrierilta hankittuun ratkaisuun,” sanoo Caverionin yksikönpäällikkö Mika Ruokonen. "

-- Mika Ruokonen, yksikönpäällikko

Näytä referenssi

ReferenssiLine Carrier Voice for MS Teams mahdollistaa kustannustehokkaan yhteydenpidon Wihurin eri toimipisteiden välillä.

" “Halusimme lähteä tähän projektiin vielä melko tuntemattoman yrityksen kanssa, koska meillä oli jo positiivisia kokemuksia konsernin palveluista. Yhteistyömme tulee jatkumaan ja kehittymään Line Carrierin ja koko konsernin kanssa”, kertoo Juha-Matti Heino. "

-- Juha-Matti Heino, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiSomicin ICT-palvelut rikastuvat Line Carrierin teknisillä puhepalveluratkaisuilla

"Yhteistyö DialOk:n ja Line Carrierin kanssa toimii hyvin, saamme heiltä koulutusta uusista palveluista ja tuotteista ja käymme yhdessä säännöllisesti läpi asiakascaseja."

-- Eero Taipale

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier Oy:n referenssit

Line Carrier Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia