Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Line Carrier kokemuksia

Line Carrier:lla on yhteensä 14 suosittelijaa ja asiakaskokemusta. Line Carrier kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Line Carrier Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiCRM -integraatio service deskiin

"Integraatio tuo asiakastuen työhön todella paljon lisäarvoa. Se säästää aikaa ja nopeuttaa puheluiden käsittelyä, kun tietoja ei tarvitse enää etsiä manuaalisesti. Myös asiakaskokemus paranee, kun tiedämme jo ennen puhelimeen vastaamista kuka meille soittaa"

-- Vitec Futursoft

Näytä referenssi

ReferenssiContact Center asiakastukitiimin käytössä - Case Vitec FuturSoft

"Annan Line Carrierin tukiorganisaatiolle täyden kympin. Tunnusten avaukset, liittymien päivitykset ja asiakastuen vastausajat ovat paljon nopeampia kuin muilla palveluntarjoajilla. Ongelmatilanteissa tuki toimii sekä nopeasti että proaktiivisesti. Suosittelemme lämpimästi Line Carrieria. Päivistämme ei tulisi mitään ilman Contact Centeriä."

-- Vitec FuturSoft

Näytä referenssi

ReferenssiMobiilivaihde ja palvelunumero yrittäjälle

"Helpottaa todella paljon, kun tietää, että kaikki asiakkaiden puhelut on ohjattu yhteen puhelinnumeroon ja yhteen puhelimeen. Palvelunumero antaa rungon asiakaspalvelulle. Se kannustaa vastaamaan puhelimeen, kun tietää että puheluihin käytetystä ajasta tulee korvaus, joka auttaa kattamaan asiakaspalvelusta koituvia kustannuksia.” "

-- Petri Pennanen, CEO

Näytä referenssi

ReferenssiPalvelunumero auttaa asiakaspalvelussa

"Olemme olleet tyytyväisiä ja suosittelemme lämpimästi Line Carrierin palveluita."

-- H.T.P Palvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssiMaksullinen palvelunumero - Case Esport

"Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyöhön Line Carrierin kanssa. Palvelu on sujuvaa, ja ongelmatilanteissa apua saa aina nopeasti."

-- Esportin markkinointijohtaja Kai Vilponen

Näytä referenssi

ReferenssiCase Fingrid Datahub Oy - asiakaspalvelujärjestelmän hankinta

"Sovellus on toiminut luotettavasti ja on erinomainen työkalu. Puhelinpalvelun kautta voidaan tarjota asiakkaille uusi palvelukanava ja parantaa asiakaskokemusta. Contact Centerin raportoinnin kautta voidaan parantaa palveluaikoja ja resursoida asiakaspalvelijoiden työvuorot tehokkaasti. "

-- Minna Arffman, Fingrid Datahubin asiakkuusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLiittymien huono kuuluvuus korjattiin kahden verkon ratkaisulla - Case Urheiluhallit Oy

"Suosittelen kyllä ehdottomasti muillekin. Kaikki on toiminut juuri niin kuin on sovittu ja tukea saa aina. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja toteutetaan."

-- Timo Ukkola, tietojärjestelmäasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiLine Carrier mahdollistaa puheyhteydet Yellowtab-hotellitablettiin

"Meillä ei ollut tiedossa ketään muuta, joka voisi mahdollistaa tämän ratkaisun. Line Carrier tarjoaa VoIP-puhelut langattoman verkon kautta niin, että tabletilla voi soittaa vastaanoton ja hotellihuoneen välillä kumpaan suuntaan tahansa ilman SIM-korttia. Line Carrierin puheratkaisujen avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajempia toiminnallisuuksia. Normaalisti hotellihuoneissa on.."

-- Joakim Heikkola

Näytä referenssi

ReferenssiLinna Golf Oy: parempaa asiakaspalvelua Line Carrierin mobiilivaihteella ja palvelunumerolla

"Yhteistyö Line Carrierin kanssa on jatkunut jo muutaman vuoden. Tärkeintä yhteistyössä on, että voimme luottaa palvelun toimivuuteen myös hädän hetkellä. Yhteistyömme toimii tarpeittemme mukaisesti ja kaikkiin muutostoiveisiin reagoidaan hyvin."

-- Esa Honkalehto, Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVahanen Monitoring Services: Data siirtyy ilman katkoksia Line Carrierin Business Mobilen avulla

"Line Carrierilla ymmärrettiin ja sisäistettiin meidän ongelmamme ja löydettiin siihen juuri oikea ratkaisu, joka on yhteistyömme tärkein asia. Lisäksi asiakaspalvelu ja henkilöstömme koulutus uuden palvelun käyttöönottoon ovat olleet erinomaisella tasolla. Jatkossa kaikkiin uusiin kohteisiimme valitaan Line Carrierin ratkaisu."

-- Sami Päivärinta, Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAutokeskuksen vaativaan puheluliikenteeseen löytyi ratkaisu ketterästä mobiilivaihteesta

"Yhteistyö on ollut todella hyvää. Ymmärrämme toisiamme ja olemme saaneet paljon aikaiseksi melko nopealla aikajänteellä. "

-- Tomi Valasvuo, tietohallintojohtaja, Aro-Yhtymä/Autokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallinen ja toimintavarma nykyaikainen datapuheyhteys

" ”Olen ollut hyvin tyytyväinen Line Carrierilta hankittuun ratkaisuun,” sanoo Caverionin yksikönpäällikkö Mika Ruokonen. "

-- Mika Ruokonen, yksikönpäällikko

Näytä referenssi

ReferenssiLine Carrier Voice for MS Teams mahdollistaa kustannustehokkaan yhteydenpidon Wihurin eri toimipisteiden välillä.

" “Halusimme lähteä tähän projektiin vielä melko tuntemattoman yrityksen kanssa, koska meillä oli jo positiivisia kokemuksia konsernin palveluista. Yhteistyömme tulee jatkumaan ja kehittymään Line Carrierin ja koko konsernin kanssa”, kertoo Juha-Matti Heino. "

-- Juha-Matti Heino, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiSomicin ICT-palvelut rikastuvat Line Carrierin teknisillä puhepalveluratkaisuilla

"Yhteistyö DialOk:n ja Line Carrierin kanssa toimii hyvin, saamme heiltä koulutusta uusista palveluista ja tuotteista ja käymme yhdessä säännöllisesti läpi asiakascaseja."

-- Eero Taipale

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier Oy:n referenssit

Line Carrier Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia