Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Line Carrier kokemuksia

Line Carrier kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Line Carrier Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiLiittymien huono kuuluvuus korjattiin kahden verkon ratkaisulla - Case Urheiluhallit Oy

"Suosittelen kyllä ehdottomasti muillekin. Kaikki on toiminut juuri niin kuin on sovittu ja tukea saa aina. Asiakkaan toiveita kuunnellaan ja toteutetaan."

-- Timo Ukkola, tietojärjestelmäasiantuntija

Näytä referenssi

ReferenssiLine Carrier mahdollistaa puheyhteydet Yellowtab-hotellitablettiin

"Meillä ei ollut tiedossa ketään muuta, joka voisi mahdollistaa tämän ratkaisun. Line Carrier tarjoaa VoIP-puhelut langattoman verkon kautta niin, että tabletilla voi soittaa vastaanoton ja hotellihuoneen välillä kumpaan suuntaan tahansa ilman SIM-korttia. Line Carrierin puheratkaisujen avulla voimme tarjota asiakkaillemme laajempia toiminnallisuuksia. Normaalisti hotellihuoneissa on.."

-- Joakim Heikkola

Näytä referenssi

ReferenssiLinna Golf Oy: parempaa asiakaspalvelua Line Carrierin mobiilivaihteella ja palvelunumerolla

"Yhteistyö Line Carrierin kanssa on jatkunut jo muutaman vuoden. Tärkeintä yhteistyössä on, että voimme luottaa palvelun toimivuuteen myös hädän hetkellä. Yhteistyömme toimii tarpeittemme mukaisesti ja kaikkiin muutostoiveisiin reagoidaan hyvin."

-- Esa Honkalehto, Linna Golf Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiVahanen Monitoring Services: Data siirtyy ilman katkoksia Line Carrierin Business Mobilen avulla

"Line Carrierilla ymmärrettiin ja sisäistettiin meidän ongelmamme ja löydettiin siihen juuri oikea ratkaisu, joka on yhteistyömme tärkein asia. Lisäksi asiakaspalvelu ja henkilöstömme koulutus uuden palvelun käyttöönottoon ovat olleet erinomaisella tasolla. Jatkossa kaikkiin uusiin kohteisiimme valitaan Line Carrierin ratkaisu."

-- Sami Päivärinta, Vahanen Monitoring Services Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiAutokeskuksen vaativaan puheluliikenteeseen löytyi ratkaisu ketterästä mobiilivaihteesta

"Yhteistyö on ollut todella hyvää. Ymmärrämme toisiamme ja olemme saaneet paljon aikaiseksi melko nopealla aikajänteellä. "

-- Tomi Valasvuo, tietohallintojohtaja, Aro-Yhtymä/Autokeskus

Näytä referenssi

ReferenssiTurvallinen ja toimintavarma nykyaikainen datapuheyhteys

" ”Olen ollut hyvin tyytyväinen Line Carrierilta hankittuun ratkaisuun,” sanoo Caverionin yksikönpäällikkö Mika Ruokonen. "

-- Mika Ruokonen, yksikönpäällikko

Näytä referenssi

ReferenssiLine Carrier Voice for MS Teams mahdollistaa kustannustehokkaan yhteydenpidon Wihurin eri toimipisteiden välillä.

" “Halusimme lähteä tähän projektiin vielä melko tuntemattoman yrityksen kanssa, koska meillä oli jo positiivisia kokemuksia konsernin palveluista. Yhteistyömme tulee jatkumaan ja kehittymään Line Carrierin ja koko konsernin kanssa”, kertoo Juha-Matti Heino. "

-- Juha-Matti Heino, CIO

Näytä referenssi

ReferenssiSomicin ICT-palvelut rikastuvat Line Carrierin teknisillä puhepalveluratkaisuilla

"Yhteistyö DialOk:n ja Line Carrierin kanssa toimii hyvin, saamme heiltä koulutusta uusista palveluista ja tuotteista ja käymme yhdessä säännöllisesti läpi asiakascaseja."

-- Eero Taipale

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Line Carrier kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Line Carrier Oy:n referenssit

Line Carrier Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia