Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lime Technologies Oy

Markkinoita johtava CRM-järjestelmä niille, jotka kaipaavat saumatonta kokonaisuutta kaupan edistämiseen. Lime CRM yhdistyy mm. ERP- ja BI -työkaluihin.

Lime Technologies Oy - Yritysesittely

Olemme valmistaneet CRM-järjestelmän, joka ei jää käyttämättömänä nurkkaan keräämään pölyä. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Järjestelmä saadaan myös mukavasti taivutettua kaikenlaisiin asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin.

Tuotekehitys, konsultointi, markkinointi, myynti ja tuki - kaikki tehdään itse ilman välikäsiä. CRM-ratkaisut tehdään paikallisena toteutuksena Suomessa sinun yrityksesi erityistarpeet ja työskentelytavat mallintaen. Rakkaudella toimitettu lähituote.
Työntekijöitä 300
Y-tunnus 2320811-1
Perustettu 1990
Www www.lime-technologies.fi
Puh +358 9 424 545 00
E-mail info@lime.tech
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(5)
Big Data
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(6)
Kiinteistöala
(5)
Valmistava teollisuus
(4)
Rakentaminen
(2)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Koulutusala
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(7)
Valmisohjelmisto
(7)

Omat tagit

Crm
b2b-myynti
b2b
b2b-markkinointi
b2c
jälleenmyynti
kenttämyynti

Lime Technologies - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiAUMA: Tiedonjaon parannus ja myynnin selkeyttäminen

"Saimme tilausketjusta todellakin meidän näköisemme, ihan tietokenttien nimityksiä myöten."

-- Juulia Verho, talousjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiHaarla: Tiedon yhtenäistämisen suuret hyödyt

"On olemassa paljon monimutkaisia järjestelmiä, mutta Lime CRM on kaikkea muuta kuin hankala. Sitä on yksinkertaista käyttää ja kaikki onnistuu nopeasti."

-- Doina Mucundorfean, Supply Chain Manager

Näytä referenssi

ReferenssiOneMed: Intuitiivinen järjestelmä laitteiden seurantaan

"Lime CRM on intuitiivinen ja helposti lähestyttävä järjestelmä. Siirtyminen paikasta toiseen ja tiedon hakeminen toimii hyvin loogisesti."

-- Juha Kallioniemi, talouspäällikkö, OneMed

Näytä referenssi

ReferenssiVäderstad: Ei enää menetettyjä liiketoimintamahdollisuuksia

"Kaikki tärkeä tieto piti olla hallinnassa jossakin. Tällä alalla ei pärjää ilman CRM-järjestelmää. Meillä on oltava tietokanta koneista."

-- Johan Kjellander, Technical Support – Service International

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lime Technologies - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Jos työskentelet proaktiivisesti ja panostat asiakaspalveluun ja asiakkaistasi huolehtimiseen, on asiakkaiden kokemukset parempia. Asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla voit tehdä työntekijöidesi arjesta sujuvampaa ja asiakaspalvelijat voivat työskennellä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Asiakkuudenhallinta CRM

Olemme valmistaneet CRM-järjestelmän, joka ei jää käyttämättömänä nurkkaan keräämään pölyä. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Lime CRM:ään intergoitu Lime BI auttaa sinua seuraamaan eri toimintoja ja tuloksia. Riippumatta siitä, oletko toimitusjohtaja, myyntipäällikkö tai markkinointipäällikkö, Lime BI tarjoaa sinulle huomattavaa hyötyä. Siinä voit luoda mittareita niiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Lime CRM:ään integoidun Lime Newsletterin avulla voit muun muassa: Luoda uutiskirjeitä ja sähköpostikampanjoitaAutomatisoida kommunikointisi – lisää kaupallisia sähköpostiviestejäLisätä SMS-toiminnon saadaksesi tiedotukset ja muistutukset nopeasti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Jos työskentelet proaktiivisesti ja panostat myyntiprosessiin ja asiakkaistasi huolehtimiseen, on asiakkaiden kokemukset parempia. Asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla voit tehdä myyjiesi arjesta sujuvampaa ja myyntiprosessista tekokkaamman. Myyjä voi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Kerää yhteystiedot, historia, to do -listat ja kaikki muu arjessa tarvitsemasi. Älykkäät integraatiot muihin järjestelmiisi vähentävät työtaakkaa ja vältyt kaksinkertaiselta työltä. Lisäksi saat erinomaisen kokonaiskuvan asiakkaista, projekteista,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Lime CRM täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, dokumentit, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Järjestelmä saadaan myös mukavasti taivutettua kaikenlaisiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Käytätkö päivittäisessä työssäsi muita IT-järjestelmiä? Ei huolta, sillä Lime CRM voidaan integroida useimpiin niistä. Näin saat täydellisen yleiskuvan ja kattavan asiakaskuvan – yhdessä paikassa.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia CRM-ratkaisuja myyntivetoisille yrityksille. Malux, Mercamer Oy, Atoy Automotive, Restamax, Nurminen Logistics, Würth, Indutrade, Prevex, Beverage Partners Finland, Itula, Nylund, Mixtec Oy, Addtech, Rauhala. Nämä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Takataskussamme on monia kiinteistöratkaisuja ja tiedämme, mitä vaaditaan, jotta voit saada helpomman arkipäivän – työskenteletpä sitten kunnallisessa asuntoyhtiössä, kaupallisessa kiinteistöyhtiössä tai kiinteistökehitysyhtiössä. Hihamme heiluvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Raaka-aineet ja energia

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia ratkaisuja niin yksityisille kuin kunnallisille energiayhtiöille. Mälarenergi, Öresundskraft, Mölndal energi, Tekniska verken Linköpingissä ja Gävle Energi ovat joitakin esimerkkejä. Nyt odotamme innolla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lime Technologies - Referenssit

Lime Technologies - Bloggaukset

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku