Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lime Technologies Oy

Markkinoita johtava CRM-järjestelmä niille, jotka kaipaavat saumatonta kokonaisuutta kaupan edistämiseen. Lime CRM yhdistyy mm. ERP- ja BI -työkaluihin.

Lime Technologies Oy - Yritysesittely

Olemme valmistaneet CRM-järjestelmän, joka ei jää käyttämättömänä nurkkaan keräämään pölyä. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Järjestelmä saadaan myös mukavasti taivutettua kaikenlaisiin asiakaskohtaisiin erityistarpeisiin.

Tuotekehitys, konsultointi, markkinointi, myynti ja tuki - kaikki tehdään itse ilman välikäsiä. CRM-ratkaisut tehdään paikallisena toteutuksena Suomessa sinun yrityksesi erityistarpeet ja työskentelytavat mallintaen. Rakkaudella toimitettu lähituote.
Työntekijöitä 300
Y-tunnus 2320811-1
Perustettu 1990
Www www.lime-technologies.fi
Puh +358 9 424 545 00
E-mail info@lime.tech
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
(5)
Big Data
(0)
Pilvipalvelut / SaaS
(0)

Toimialakokemus

Kauppa
(3)
Asiantuntijapalvelut
(1)
Kiinteistöala
(1)
Pankki ja vakuutus
(1)
Valmistava teollisuus
(1)
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
(0)
IT
(0)
Järjestöt ja yhdistykset
(0)
Koulutusala
(0)
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
(0)
Prosessiteollisuus
(0)
Raaka-aineet ja energia
(0)
Rakentaminen
(0)
Urheilu, viihde ja virkistys
(0)

Teknologia

Microsoft
(0)

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
(6)
Valmisohjelmisto
(6)

Omat tagit

Crm
b2b-myynti
b2b
b2b-markkinointi
b2c
jälleenmyynti
kenttämyynti

Lime Technologies - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiOy Snellman Ab: työtapojen yhtenäistäminen

"Lime CRM on riittävän kattava ja helppokäyttöinen, joka on meille juuri sopiva yhdistelmä."

-- Jarno Kohonen, CRM-projektin päällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiFabege: kaikki tieto yhdessä paikassa

"Lime CRM:n avulla säästämme uskomattoman paljon aikaa – postituksessa, raportoinnissa ja jopa perinteisessä tiedonhaussa. Työskentelemme nyt paljon tehokkaammin."

-- Hanna af Sandeberg, liiketoiminnan kehittäjä, Fabege

Näytä referenssi

ReferenssiNylund Group: automatisoinnit ja integraatiot säästävät aikaa

"Lime CRM on kuin pohjoismaalaiset autot: Helppo ja luotettava. Sen lisäksi meillä on kokonaisnäkymä asiakkuuksistamme, tarjouksista projekteihin. Emme pärjäisi ilman Limeä enää tänä päivänä."

-- Johan Karlsson, toimitusjohtaja, Nylund Group

Näytä referenssi

ReferenssiMercamer Oy: Käyttäjäystävällisyydellä käyttöaste nousuun

"Käyttäjäystävällisyys! Se yllätti meidät positiivisesti. Mikään järjestelmä ei tuo hyötyä, jos sitä ei käytetä. Limen avulla kaikki tieto löytyy samasta järjestelmästä, mikä on helpottanut päivittäistä tekemistä. Tämä säästää meiltä valtavasti aikaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme laadukkaammin."

-- Myyntijohtaja Juha S. Pietilä, Mercamer Oy

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lime Technologies - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Jos työskentelet proaktiivisesti ja panostat asiakaspalveluun ja asiakkaistasi huolehtimiseen, on asiakkaiden kokemukset parempia. Asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla voit tehdä työntekijöidesi arjesta sujuvampaa ja asiakaspalvelijat voivat työskennellä..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Asiakkuudenhallinta CRM

Olemme valmistaneet CRM-järjestelmän, joka ei jää käyttämättömänä nurkkaan keräämään pölyä. Se täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

BI ja raportointi

Lime CRM:ään intergoitu Lime BI auttaa sinua seuraamaan eri toimintoja ja tuloksia. Riippumatta siitä, oletko toimitusjohtaja, myyntipäällikkö tai markkinointipäällikkö, Lime BI tarjoaa sinulle huomattavaa hyötyä. Siinä voit luoda mittareita niiden..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Lime CRM:ään integoidun Lime Newsletterin avulla voit muun muassa: Luoda uutiskirjeitä ja sähköpostikampanjoitaAutomatisoida kommunikointisi – lisää kaupallisia sähköpostiviestejäLisätä SMS-toiminnon saadaksesi tiedotukset ja muistutukset nopeasti..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Jos työskentelet proaktiivisesti ja panostat myyntiprosessiin ja asiakkaistasi huolehtimiseen, on asiakkaiden kokemukset parempia. Asiakkuudenhallinnan (CRM) avulla voit tehdä myyjiesi arjesta sujuvampaa ja myyntiprosessista tekokkaamman. Myyjä voi..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tietohallinto

Kerää yhteystiedot, historia, to do -listat ja kaikki muu arjessa tarvitsemasi. Älykkäät integraatiot muihin järjestelmiisi vähentävät työtaakkaa ja vältyt kaksinkertaiselta työltä. Lisäksi saat erinomaisen kokonaiskuvan asiakkaista, projekteista,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta

Lime CRM täyttää kaikki mahdolliset odotuksesi asiakkuudenhallinnalta: yhteystiedot, dokumentit, historian, tehtävämuistutukset, tukitehtävien hallinnan, kaupat ja markkinointitoimenpiteet. Järjestelmä saadaan myös mukavasti taivutettua kaikenlaisiin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Integraatiot

Käytätkö päivittäisessä työssäsi muita IT-järjestelmiä? Ei huolta, sillä Lime CRM voidaan integroida useimpiin niistä. Näin saat täydellisen yleiskuvan ja kattavan asiakaskuvan – yhdessä paikassa.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Toimialakokemus

Kauppa

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia CRM-ratkaisuja myyntivetoisille yrityksille. Malux, Mercamer Oy, Atoy Automotive, Restamax, Nurminen Logistics, Würth, Indutrade, Prevex, Beverage Partners Finland, Itula, Nylund, Mixtec Oy, Addtech, Rauhala. Nämä ja..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Kiinteistöala

Takataskussamme on monia kiinteistöratkaisuja ja tiedämme, mitä vaaditaan, jotta voit saada helpomman arkipäivän – työskenteletpä sitten kunnallisessa asuntoyhtiössä, kaupallisessa kiinteistöyhtiössä tai kiinteistökehitysyhtiössä. Hihamme heiluvat..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Raaka-aineet ja energia

Vuosien varrella olemme toimittaneet monia ratkaisuja niin yksityisille kuin kunnallisille energiayhtiöille. Mälarenergi, Öresundskraft, Mölndal energi, Tekniska verken Linköpingissä ja Gävle Energi ovat joitakin esimerkkejä. Nyt odotamme innolla..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lime Technologies - Referenssit

Lime Technologies - Bloggaukset

Lime Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Lime Technologies - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole vielä lisätty

 

Lime Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku