Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Liana Technologies kokemuksia

Liana Technologies kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Liana Technologies on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiPerinteisestä mediasta digitaalisiin kanaviin Liana®Cloudin avulla

"Meillä oli selkeä kuva koko asiakaspolusta – aina verkkosivujen laatimisesta markkinointiin ja viestintään, sekä asiakkaan vierailuun jälleenmyyjien luona ja varsinaiseen ostopäätökseen asti."

-- Vidar Donnér, Marketing manager, Adria AB

Näytä referenssi

ReferenssiValtavirran vastaisia vaatteita verkosta

"Vaatimuksemme oli, että verkkokaupassa pitää olla tietyt ominaisuudet ja että kaupan pitää näyttää tietynlaiselta. Lianan verkkokauppa-alustassa nämä kriteerit täyttyvät, ja uusia ominaisuuksia saa aina tarvittaessa nopeasti käyttöön."

-- Tiina Skinnari, Omistaja, Disturb.fi

Näytä referenssi

ReferenssiSaumattomasti integroituvat verkkosivut

"Puntaroimme pitkään myös avoimen lähdekoodin ohjelmistoja. Meille oli kuitenkin tärkeää, että ohjelmiston takana on selkeä vastuuyritys, joka tarjoaa kattavat tukipalvelut, ja että tarpeemme huomioidaan myös ohjelmiston jatkokehityksessä."

-- Mira Welling, Brand Manager, Land Rover, Inchcape Motors Finland

Näytä referenssi

ReferenssiKontram – verkkosivu-uudistus teollisuuden toimijoille

"Lianan palveluiden helppokäyttöisyys on tehnyt uutiskirjeisiin ja kotisivuihimme liittyvästä työstämme sujuvampaa. Lisäksi ohjelmien hyvät analytiikkaominaisuudet ovat auttaneet meitä mittaamaan suoriutumistamme näissä kanavissa entistä paremmin"

-- Juuso Laitala

Näytä referenssi

ReferenssiSol.fi responsiivinen sivusto

"Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä"

-- Taija Paavola, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDestia.fi responsiivinen sivusto

"Olemme erittäin tyytyväisiä sivustouudistuksen lopputulokseen. Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Myös vuosikertomus toteutettiin uudistuksen yhteydessä responsiivisena sivuston sisälle. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa.."

-- Johanna Otranen, Viestintäpäällikkö, Destia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiLotuksen responsiiviset kampanjasivut

"Kampanjasivut ovat tuoneet hyvän lisän markkinointiimme. Responsiiviset sivut ovat tätä päivää, ja kampanjoiden hallinta ja muokkaus Sivuviidakolla onnistuu näppärästi."

-- Kira Kojola, Brand Manager, Lotus, region North, Oy SCA Hygiene Products ab

Näytä referenssi

ReferenssiApteekkari.fi mobiiliystävällinen verkkolehti

"Mobiiliversion ylläpitäminen Sivuviidakolla ei vaadi toimitukselta lisätyötä; uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti verkkolehdestä."

-- Erkki Kostiainen, Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Liana Technologies kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Liana Technologies:n referenssit

Liana Technologies:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia