Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Liana Technologies on digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän palveluihin erikoistunut ohjelmistoyhtiö. Asiakkaamme ovat markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisia, joille haluamme tarjota parhaat työkalut digitaaliseen markkinointiin ja viestintään.

Liana Technologies

Yritysesittely

Liana Technologies (Koodiviidakko Oy) on digitaalisen markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja kehittävä ja tarjoava SaaS-ohjelmistoyhtiö. Liana® Marketing Cloud ja Liana® PR Cloud -tuoteperheemme on suunniteltu alusta lähtien markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisille. Työkalujemme käyttö ei vaadi erityistä teknistä osaamista tai ohjelmointitaitoja - me huolehdimme tekniikasta, jotta asiakkaamme voivat keskittyä olennaiseen. Tuotteisiimme luottaa yli 3500 organisaatiota Euroopassa, Lähi-idässä ja Aasiassa. Oulussa sijaitsevan pääkonttorin lisäksi Lianalla on toimistot Helsingissä, Tukholmassa, Pariisissa, Münchenissä, Dubaissa ja Hongkongissa.
Työntekijöitä 240
Y-tunnus 1939962-1
Perustettu 2005
Www Kotisivut
Puh +358 10 387 7053
E-mail moi@lianatech.com

Toimipaikat     Helsinki, Oulu

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Markkinointi, Myynti, Projektinhallinta, Viestintä

Erikoisosaaminen: Big Data, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Pilvipalvelut / SaaS, Sisällönhallinta, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys

Teknologia: Julkaisujärjestelmä CMS

Toimialakokemus: Asiantuntijapalvelut, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Julkishallinto, Järjestöt ja yhdistykset, Kauppa, Kiinteistöala, Koulutusala, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Media, Pankki ja vakuutus, Prosessiteollisuus, Raaka-aineet ja energia, Rakentaminen, Telekommunikaatio, Terveys- ja sosiaalipalvelut, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi: Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

Omat tagit: Liana Technologies, sähköpostimarkkinointi, julkaisujärjestelmä, verkkokauppa-alusta, markkinoinnin automaatio, mediaseuranta, tiedotejakelu, digitaalinen markkinointi, Koodiviidakko, ViidakkoStore, postiviidakko, viidakkoCEM, Sivuviidakko, ePressi, ViidakkoMonitor

Jäsenyydet

coss-jasenet logo
koodia-suomesta logo

Sosiaalisessa mediassa

Liana Technologies - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiSol.fi responsiivinen sivusto

"Projektin lopputuloksena saimme näyttävät ja brändiä tukevat sivut, joiden käytettävyys on saanut erityistä kiitosta. Sisältöä ja päivityksiä on helppoa jakaa eri SoMe-alustoihin ja linkittää asiakasviesteihin. Uuden sivuston kanssa on mukava tehdä työtä"

-- Taija Paavola, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, SOL Palvelut Oy

Näytä referenssi

ReferenssiDestia.fi responsiivinen sivusto

"Olemme erittäin tyytyväisiä sivustouudistuksen lopputulokseen. Sivuviidakon avulla on helppo hallita ja kehittää sivuston sisältöä, sillä myös tärkein sivuston analytiikkadata on suoraan julkaisujärjestelmästä tarkasteltavissa. Myös vuosikertomus toteutettiin uudistuksen yhteydessä responsiivisena sivuston sisälle. Teknisen tuen ja yhteyshenkilön kautta saamme aina tarvittaessa.."

-- Johanna Otranen, Viestintäpäällikkö, Destia Oy

Näytä referenssi

ReferenssiLotuksen responsiiviset kampanjasivut

"Kampanjasivut ovat tuoneet hyvän lisän markkinointiimme. Responsiiviset sivut ovat tätä päivää, ja kampanjoiden hallinta ja muokkaus Sivuviidakolla onnistuu näppärästi."

-- Kira Kojola, Brand Manager, Lotus, region North, Oy SCA Hygiene Products ab

Näytä referenssi

ReferenssiApteekkari.fi mobiiliystävällinen verkkolehti

"Mobiiliversion ylläpitäminen Sivuviidakolla ei vaadi toimitukselta lisätyötä; uutiset, kolumnit, blogit ja pääkirjoitukset päivittyvät mobiiliin automaattisesti verkkolehdestä."

-- Erkki Kostiainen, Proviisori, päätoimittaja, Apteekkariliitto

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Liana Technologies - Tarjonnat

Yritys ei ole kuvannut tarjontojaan vielä. Tarjontojen kuvaukset auttavat erottamaan yritysten tarjontoja toisistaan. Kun kirjoitat esimerkiksi IoT-tarjontaanne vastaavan kuvauksen, se ilmestyy yrityshaun hakutuloksiin kyseistä tarjontaa haettaessa.

Liana Technologies - Referenssit

Liana Technologies - Bloggaukset

Liana Technologies - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Liana Technologies - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

Yrityskulttuuria ei ole kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Liana Technologies - Rekryilmoitukset

Rekryilmoituksia ei ole lisätty tai premium-profiilia ei ole aktivoitu

 

Liana Technologies kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku