Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lemonsoft kokemuksia

Lemonsoft kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Lemonsoft Oy on liittänyt referensseihinsä.

Referenssi"Olemme ylpeitä Lemonsoftin käyttäjiä"

"Verrattuna järjestelmiin, mitä olen käyttänyt aiemmin, Lemonsoft on konepajaympäristössä helppo ja selkeä."

-- Olli Rissanen, ViiMet Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoft on toimiva, laaja ja kattava ohjelma"

"Tottakai Lemonsoft säästää aikaa. Työnjohdollisesti ajateltuna ei ole enää tarvetta seurata hallissa koneelta toiselle, missä osat ovat menossa. Tämä työ on jäänyt pois kokonaan. Suurin apu tuli kuitenkin sähköisen laskutuksen kanssa: laskutus on helpottunut oleellisesti, kun saamme tehtyä kaiken muutamalla klikkauksella."

-- Pasi Haverinen, Uudenmaan Ohutlevy Oy:n tuotantopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftilla kaikki tieto löydettävissä yhdestä paikasta

"Parasta meidän kokoiselle yritykselle on nimetty Lemonin asiakaspalveluhenkilö, joka tietää historiamme ja mitä asioita on käsitelty. Koemme, että olemme Lemonsoftille arvokas, se on todella tärkeää."

-- John Söderlund, Kaffecentralenin toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiKuopion Ykköstilit Oy:lle ajansäästöä Lemonsoftilla

"Yhteen toimivaan ohjelmaan pääsy oli meillä ensimmäinen prioriteetti. Toimintaympäristö, joka palvelisi meidän ja asiakkaamme nykyisiä ja tulevia tarpeita. Lemonsoft on tähän tarpeeseen pystynyt vastaamaan. Lemonsoft on kehittyvä talo ja haluaa kehittyä. Olen myös tyytyväinen siihen, miten toiveisiimme on reagoitu. Emme ole tarvinneet toisia työkaluja tähän rinnalle."

-- Juha Rönkkö, Kuopion Ykköstilit Oy:n yrittäjä

Näytä referenssi

Referenssi”Lemonsoft sopii hyvin rakennusalalle.”

"Lemonsoft on auttanut paljon päivittäisissä töissä ja säästää meillä aikaa. Meillä on paljon laskuja, joten on tärkeää, että käsittely toimii helposti."

-- Mats Östman, taloushallintovastaava

Näytä referenssi

ReferenssiOy Soya Ab:n digitalisoituminen edennyt kokonaisvaltaisesti Lemonsoftin myötä

"Tässä on aika monta hyvää juttua, minkä myötä aikaa jää muuhunkin. Yrityksiltä on ulkoistettu Lemonsoftille paljon sitä työtä, mitä aikaisemmin on täytynyt itse tehdä. Ohjelma on parantunut, tehostanut ja tukee yritysten kasvua hyvien yhteistyökumppanien myötä. Tulee joskus mieleen, että voiko se olla näin helppoa ja ehkä sekin, kuinka vaikeasti asiat on tehty aiemmin?"

-- Jouko Riihimäki, kaupallinen johtaja

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoft on hyvä, selkeä ja helppo omaksua"

"Yhteydenottoja tulee jonkin verran ja olemme esitelleet ohjelmaa myös muille toimijoille. Olemme kertoneet, että järjestelmä on hyvä, selkeä ja helppo omaksua. Meille parasta oli saada kaikki samaan järjestelmään."

-- Lauri Salomaa, myyntijohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftilla lisää aikaa taloushallinnosta muihin tehtäviin

"Ohjelma on ollut helppokäyttöinen ja vakaa. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä käyttämiimme Lemonsoftin osioihin, kuten esim. logistiikkaan ja kirjanpitoon, jotka ovat toimineet älyttömän hyvin."

-- Juha Peltoniemi, Puusepänliike Peltoniemi Ky:n yrittäjä

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft mukana lähes kaikissa Pisla Group oy:n toiminnoissa

"Ohjelma on helppokäyttöinen rakenteiden suhteen. Kun vertaan käytettävyyttä vanhaan järjestelmään, huomaan että aiemmin 15 minuuttia raksuttanut tiedosto aukeaa nyt muutamassa sekunnissa."

-- Jari Kemppainen, tuotannon osastopäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft on nopeuttanut Cailap oy:n toimintaa

"Kun kumppaneita on monta, on tärkeää, että järjestelmä palvelee niin, että pystymme integroitumaan muiden kanssa - se on mennyt sujuvasti Lemonsoftin kanssa. Tämä olikin edellytyksemme ERP-järjestelmän valintaan: Täytyy pystyä integroitumaan hyvin ja ketterästi, ilman että täytyy tehdä muutoksia itse järjestelmään."

-- Hanna Laurmaa, Cailap Oy:n liiketoimintajohtaja

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoftin käyttöönottoprojektin vetäminen oli ammattimaista"

"On ollut mielenkiintoista seurata kuinka hyvin voimme seurata asioita, mm. asiakkaan maksukäyttäytymistä ja kassavirtalaskelmia."

-- Markus Saukko, Polar Metalli Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

Referenssi"Lemonsoft on paras palvelulaskutuksen ohjelma"

"Minulla on kokemusta isoista ja pienistä toimijoista. Sanoisin, kehumatta yhtään, että Lemonsoft on selkeästi paras palvelulaskutuksen ohjelma. Se on omissa silmissäni täydellinen."

-- Mårten Snellman, Movaco Oy:n toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiTelinemestarin projektit haltuun Lemonsoftilla

"Projektien seurattavuus on rakennusalan yritykselle yksi tärkeimmistä ominaisuuksista."

-- Ari-Pekka Mononen, Telinemestari Oy:n talouspäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiVarastonhallinta & kustannusten seuranta hallussa Lemonsoftin avulla

"Lemonsoft on ollut aika joustava. Pystymme esimerkiksi räätälöimään käyttäjäkohtaisesti, mitä kukin käyttäjämme tarvitsee ja myös mitä kukin käyttäjä haluaa käyttää."

-- Mikael Nylund, Logistiikkapäällikkö

Näytä referenssi

ReferenssiTarviketukku saa Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle

"Saamme Lemonsoftista laajasti tukea liiketoiminnalle, sekä informaatiota missä mennään"

-- Pekka Puhto, Tarviketukun toimitusjohtaja

Näytä referenssi

ReferenssiUusia asiakkaita Lemonsoftin kautta

"Teemme työtä usean toiminnanohjausjärjestelmän parissa sen mukaan, mikä järjestelmä kullakin asiakkaalla on käytössä. Meille itselle on kuitenkin hankittu vain yksi ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, Lemonsoft. Sitä suosittelemme myös muille pk-yrityksille”, Asujamaa toteaa. Usean asiakkaan ja yrityksen kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen toimitusjohtajana Asunmaalla on.."

-- Toimitusjohtaja Niina Asujamaa

Näytä referenssi

Referenssi"Kartalla Lemonsoftin ansiosta"

"Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo ”Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto.."

-- Toimitusjohtaja Gianpalo Rinetti

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftin käytettävyys on omaa luokkaansa

"Lemonsoftin käyttöönoton jälkeen valmistusprosessimme ovat nopeutuneet. Sekä palkanlaskenta että dokumenttien hallinta ovat helpottuneet huomattavasti. Rutiinitoiminnot ovat kokonaisuudessaan tehostuneet, Narvi Oy:n järjestelmäpäällikkö Marko Wessman kuvailee Wessmanin mukaan ohjelman käyttäjiltä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Ostotyökalut sekä ERP-toiminnot.."

-- Järjestelmäpäällikkö Marko Wessman

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft-ohjelmiston avulla näemme pidemmälle

"Halusimme toiminnanohjausjärjestelmän, jolla pystymme pyörittämään koko liiketoimintaamme. Lemonsoft on ketterä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Myös paikallinen tuki ja kouluttaja on meille tärkeä asia, Kinnunen toteaa. Uskallan suositella sitä yhteistyökumppaneille ja rakkaille kilpailijoillekin. Me näemme ja ennakoimme sen avulla entistä pidemmälle. Turhat näpyttelyt.."

-- toimitusjohtaja Markus Kinnunen

Näytä referenssi

ReferenssiYksi ohjelmisto, kaikki toiminnot

"Lemonsoft on niin oleellinen osa Hioma-aine Oy:n liiketoimintaa, etten osaa enää ajatella tilannetta ilman sitä, kiteyttää toimitusjohtaja Ahlbäck"

-- toimitusjohtaja Helena Ahlbäck

Näytä referenssi

ReferenssiNopeutta ja tehokkuutta Lemonsoftin avulla

"Uuden ohjelmiston käyttöönotto sujui ongelmitta, henkilöstön laajasta ikajakaumasta huolimatta. Lemonsoftin koulutus takasi sen, että ensimmäistä kertaa toiminnanohjausjärjetelmän käyttöönottava yritys oli nopeasti kartalla siitä, kuinka ohjelmistoa käytetään tehokkaasti liiketoiminnan edistämiseksi. Hyvä ennakointi ja etukäteisvalmistelut saivaavat kiitosta Alfa Cleaning.."

-- Mika Kaasalainen

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Lemonsoft kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft Oy:n referenssit

Lemonsoft Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia