logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Lemonsoft kokemuksia

Lemonsoft kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Lemonsoft Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiUusia asiakkaita Lemonsoftin kautta

"Teemme työtä usean toiminnanohjausjärjestelmän parissa sen mukaan, mikä järjestelmä kullakin asiakkaalla on käytössä. Meille itselle on kuitenkin hankittu vain yksi ainoa toiminnanohjausjärjestelmä, Lemonsoft. Sitä suosittelemme myös muille pk-yrityksille”, Asujamaa toteaa. Usean asiakkaan ja yrityksen kanssa yhteistyötä tekevän yrityksen toimitusjohtajana Asunmaalla on.."

-- Toimitusjohtaja Niina Asujamaa

Näytä referenssi

Referenssi"Kartalla Lemonsnoftin ansiosta"

"Lemonsoft on mukana Monditalyn monipuolisessa arjessa: tuonnissa, varastohallinnassa, logistiikassa, myynnissä, laskutuksessa, kirjanpidossa ja johtamisessa. ”Lemonsoftin avulla voimme helposti ja nopeasti seurata, miten paljon mitäkin tuotetta on, missä ne sijaitsevat ja mikä erä on toimitettu mihinkin”, Rinetti kertoo ”Yksi syy valita Lemonsoft oli myös se, että sen tieto.."

-- Toimitusjohtaja Gianpalo Rinetti

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoftin käytettävyys on omaa luokkaansa

"Lemonsoftin käyttöönoton jälkeen valmistusprosessimme ovat nopeutuneet. Sekä palkanlaskenta että dokumenttien hallinta ovat helpottuneet huomattavasti. Rutiinitoiminnot ovat kokonaisuudessaan tehostuneet, Narvi Oy:n järjestelmäpäällikkö Marko Wessman kuvailee Wessmanin mukaan ohjelman käyttäjiltä saatu palaute on ollut erittäin positiivista. Ostotyökalut sekä ERP-toiminnot.."

-- Järjestelmäpäällikkö Marko Wessman

Näytä referenssi

ReferenssiLemonsoft-ohjelmiston avulla näemme pidemmälle

"Halusimme toiminnanohjausjärjestelmän, jolla pystymme pyörittämään koko liiketoimintaamme. Lemonsoft on ketterä toimija, jonka kanssa yhteistyö sujuu. Myös paikallinen tuki ja kouluttaja on meille tärkeä asia, Kinnunen toteaa. Uskallan suositella sitä yhteistyökumppaneille ja rakkaille kilpailijoillekin. Me näemme ja ennakoimme sen avulla entistä pidemmälle. Turhat näpyttelyt.."

-- toimitusjohtaja Markus Kinnunen

Näytä referenssi

ReferenssiYksi ohjelmisto, kaikki toiminnot

"Lemonsoft on niin oleellinen osa Hioma-aine Oy:n liiketoimintaa, etten osaa enää ajatella tilannetta ilman sitä, kiteyttää toimitusjohtaja Ahlbäck"

-- toimitusjohtaja Helena Ahlbäck

Näytä referenssi

ReferenssiNopeutta ja tehokkuutta Lemonsoftin avulla

"Uuden ohjelmiston käyttöönotto sujui ongelmitta, henkilöstön laajasta ikajakaumasta huolimatta. Lemonsoftin koulutus takasi sen, että ensimmäistä kertaa toiminnanohjausjärjetelmän käyttöönottava yritys oli nopeasti kartalla siitä, kuinka ohjelmistoa käytetään tehokkaasti liiketoiminnan edistämiseksi. Hyvä ennakointi ja etukäteisvalmistelut saivaavat kiitosta Alfa Cleaning.."

-- Mika Kaasalainen

Näytä referenssi

Siirry Lemonsoft Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lemonsoft Oy:n referenssit

Lemonsoft Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

Duuers kehitti digitaalisen palvelun tarjousten tekemiseen ja koko tarjousprosessin läpivientiin
Tilaajan ja toimittajan tiimityö auttaa ohjelmistoprojektin onnistuneesti maaliin
30 miljardin liikevaihtoon yltävän Arrow:n Proof-of-Value -kilpailu haastaa yrityksiä etsimään IoT:stä ratkaisua liiketoiminnan ongelmiin

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia