Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lekane kokemuksia

Lekane kokemuksia –sivu koostaa yhteen ne asiakaskokemukset, suositukset ja suosittelijat, jotka Lekane Oy on liittänyt referensseihinsä.

ReferenssiHinausautokeskus integroi Lekanen chatin asiakaspalveluunsa

"Chatissä tulee kyselyitä esimerkiksi kierrätyspalvelustamme ja vakuutuksista, mutta sitä kautta tehdään myös tilauksia. Meille on tärkeää, että asiakas saa chatin kautta tarpeensa oikeasti hoidettua, eikä kyse ole pelkästä keskustelukanavasta."

-- Sami Sipilä

Näytä referenssi

ReferenssiTelian chatbot säästää aikaa 18-henkisen tiimin verran

"Our intelligent chatbot is a stepping stone for extremely high-value customer support."

-- Janne Nieminen

Näytä referenssi

ReferenssiTUIn verkkomyynnin kasvattaminen proaktiivisen asiakaspalveluchatin avulla

"Lekanen chattipalvelu on ollut TUI Finlandilla käytössä vuosikausia. TUIn tavoitteena ei ole tarjota palvelua kaikille netinkävijöille, joten Lekanen älykäs algoritmi tunnistaa kuka asiakas saattaisi tarvita neuvoja tai lisätietoja klikkausten tai selailussa pidettyjen taukojen perusteella. Järeään teknologiaan nojaava chatti on nostanut myyntiä selvästi. Chattipalvelua käyttäneet.."

-- Tiina Sirén

Näytä referenssi

Siirry yrityksen profiiliin Lekane kotisivut Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Lekane Oy:n referenssit

Lekane Oy:n julkaisut

Uutta ite wikin digitalisaatio ja innovaatiot blogimediassa

 

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia