Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Lekab Communication Systems Oy

Derobia by Lekab tarjoaa hyperautomaatiota palveluna tai on-premise ratkaisuina.

Lekab Communication Systems Oy - Yritysesittely

Lekab on erikoistunut toimittamaan ratkaisuja asiakaslähtöisten prosessien digitalisointiin ja automatisointiin. Työkaluina käytössä ovat päämiehemme Kofaxin IA -tuoteperheen työkalut.
Olemme julkaisseet Derobia hyperautomaatio SaaS -palvelun, jota asiakkaamme voivat hyödyntää omissa liiketoimintoja käynnistävissä tietovirroissaan automaattiseen tiedon poimintaan ja syöttämiseen liiketoimintajärjestelmiin - esim. pdf-tilausten käsittelyssä saavutetaan helposti 70% säästö työajassa vs. käsin tehtävä näppäily. Ratkaisu mahdollistaa myös paperimuotoisten asiakirjojen, esim. laskujen skannauksen ja automaattisen konvertoinnin finvoice-sanomaksi tai vaikka syöttämisen robotilla laskujen käsittelyjärjestelmään.
Työntekijöitä 10
Y-tunnus 1053861-3
Perustettu 1998
Www www.derobia.com
Puh 0972527540
E-mail derobia@lekab.com
Toimipaikat Vantaa

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakaspalvelu
(0)
Logistiikka
(0)
Taloushallinto
(0)
Toiminnanohjaus ERP
(0)
Viestintä
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

Julkishallinto
(0)
Kauppa
(0)
Pankki ja vakuutus
(0)
Telekommunikaatio
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(0)

Lekab Communication Systems - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHyperautomaatio muodostaa kriittisen osan Nurminen Logisticsin digitalisaatiosta

"Lekabin kanssa hommat ovat sujuneet alusta asti erinomaisesti, ja Derobia-palvelu on lunastanut täysin kaikki minun odotukseni. Ja moni muu organisaatiossamme jopa hämmästyi saaduista tuloksista"

-- Petri Luurila

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Lekab Communication Systems - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu

Kofax Kapow ohjelmistorobotiikan avulla tapahtuvat automaatiot sekä TotalAgility -tuotteella robottien liittäminen osaksi normaaleja liiketoiminnan rutiineja. Ratkaisuiden avulla asiakaspalvelua saadaan kehitettyä palvelemaan asiakkaita paremmin ja nopeammin..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Kofax Kapow ohjelmistorobotti on palvelinpohjainen valmisohjelmisto, jolla saadaan helposti ja nopeasti rakennettua integrointeja eri järjestelmien välille, vaikka ne eivät tarjoaisi siihen edes rajapintoja. Kapow:lla integroit helposti ja nopeasti myös web-,..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ketterät menetelmät

Derobia Hyperautomaatio SaaS on kokonaisvaltainen hyperautomaatioalusta, jonka mahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja joka soveltuu mihin tahansa organisaatioon. Derobia hyperautomaatiopalvelu on pilvipohjainen ratkaisu liiketoimintaketjujen kokonaisvaltaiseen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Ohjelmistorobotiikka

Kofax ohjelmistorobotti on palvelinpohjainen valmisohjelmisto, jolla saadaan helposti ja nopeasti rakennettua automaatiota olemassa oleviin sovelluksiin. Ohjelmisto ei siis tarvitse robottikohtaisia työasema-asennuksia saati sovelluksia, joten sen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Derobian hyperautomaatio-palvelun avulla saadaan automatisoitua sellaisia liiketoiminnan vaiheita, jotka ovat toistaiseksi vaatineet ihmisen työtä. Esimerkiksi saapuneiden tilausten tai laskujen lukeminen ja niissä olevan tiedon syöttäminen suoraan..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Lekab Communication Systems - Referenssit

Lekab Communication Systems - Bloggaukset

 

Lekab Communication Systems kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku