Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Leadfeeder

Kotisivuillasi käy paljon potentiaalisia asiakkaita, mutta n. 98% heistä ei jätä yhteystietojaan. Leadfeederin avulla pystyt tunnistamaan yrityksiä, jotka ovat vierailleet kotisivuillasi ja mitä he sieltä etsivät.

Leadfeeder - Yritysesittely

Leadfeeder on vuonna 2014 markkinoille tullut suomalainen web-analytiikkaan ja verkkosivujen myyntiliidien tuottamiseen erikoistunut startup-yritys.

Leadfeederin palvelun avulla yritykset voivat tunnistaa heidän nettisivuilla vierailevat yritykset ja mitä he sieltä etsivät. Palvelussa hyödynnetään Google Analyticsin dataa nettisivujen kävijöiden tunnistamiseen.

Palvelun avulla B2B-myyntiä tekevät yritykset voivat mitata markkinointia tehokkaammin ja kasvattaa myyntiä kontaktoimalla potentiaalisia yrityksiä oikeaan aikaan, oikealla viestillä.

Leadfeeder integroituu suosituimpiin CRM-järjestelmiin ja muihin järjestelmiin kuten Slack, MailChimp, Google Data Studio & Zapier, joten palvelun avulla myynti- ja markkinointitiimit voivat työskennellä yhdessä tehokkaammin.

Työntekijöitä 85
Y-tunnus 2457101-9
Perustettu 2014
Www www.leadfeeder.com
Puh +358102792949
E-mail team@leadfeeder.com
Toimipaikat Helsinki

Osaamisalueiden painottuminen

(Suluissa osaamisalueen sisältävien referenssien määrä)

Liiketoimintaprosessiosaaminen

Asiakkuudenhallinta CRM
(0)
BI ja raportointi
(0)

Erikoisosaaminen

Toimialakokemus

IT
(0)

Teknologia

Google
(0)

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto
(0)

Omat tagit

Liidien generointi
liidit
digimarkkinointi
digimyynti
digitaalinen markkinointi
b2b-markkinointi
b2b-myynti
b2b
myynti ja markkinointi
internet-markkinointi
markkinoinnin automaatio
Markkinoinnin SaaS-ratkaisut
SaaS
LinkedIn
Google Analytics
Google Ads
Google Adwords

Leadfeeder - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

Suosittelijoita ei löytynyt. Suositukset tulevat näkyviin, kun niitä on liitetty referensseihin

Leadfeeder - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Leadfeederin avulla tunnistat miten hyvin tavoitat kohderyhmäsi yritykset eri markkinointikampanjoiden kautta. Pelkän numeerisen raportoinnin sijaan, näet tarkkaan miten yritykset löytävät verkkosivusi ja mistä sisällöstä he ovat kiinnostuneita. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Markkinointi

Seuraa mitkä yrityksen klikkaavat digitaalisten markkinointikanavien kautta verkkosivuillesi. Tunnista kaikki yritykset, jotka esimerkiksi klikkaavat maksetun Google -mainonnan kautta verkkosivuillesi ja näe tarkat hakusanat mitä he etsivät Googlen..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Myynti

Leadfeederin palvelun avulla tunnistatte verkkosivuilla vierailevat yritykset ja tarkan vierailupolun. Tämän avulla liideille voi rakentaa pisteytyksen ja parhaat liidit voi lähettää suoraan CRM-järjestelmään myynnin käsiteltäväksi. Palvelussa..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Olemme Google Analyticsin teknologiakumppaneita. Leadfeeder on arvostettu globaalisti parhaaksi työkaluksi, joka hyödyntää Google Analyticsin dataa. Tiimissämme on myös web-analytiikka osaamista yli 15 vuoden ajalta.

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Pilvipalvelut / SaaS

Leadfeederin Premium -palvelun saa käyttöön kuukausimaksulla alkaen 59€/kk. Hintaan vaikuttaa tunnistettujen yritysten määrä kuukausitasolla. Tilauksen voi tehdä myös vuosilaskutuksella, jolloin hinta on 10% alhaisempi kuukausihintaan verrattuna. ..

Tarjonnan kuvaus ja referenssit

Leadfeeder - Referenssit

Leadfeeder - Bloggaukset

 

Leadfeeder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku