logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Kotisivuillasi käy paljon potentiaalisia asiakkaita, mutta n. 98% heistä ei jätä yhteystietojaan. Leadfeederin avulla pystyt tunnistamaan yrityksiä, jotka ovat vierailleet kotisivuillasi ja mitä he sieltä etsivät.

Leadfeeder

Yritysesittely

Leadfeeder on vuonna 2012 perustettu suomalainen web-analytiikkaan ja verkkosivujen myyntiliidien tuottamiseen erikoistunut startup-yritys.

Leadfeederin palvelun avulla yritykset voivat tunnistaa heidän nettisivuilla vierailevat yritykset ja mitä he sieltä etsivät. Palvelussa hyödynnetään Google Analyticsin dataa nettisivujen kävijöiden tunnistamiseen.

Palvelun avulla B2B-myyntiä tekevät yritykset voivat mitata markkinointia tehokkaammin ja kasvattaa myyntiä kontaktoimalla potentiaalisia yrityksiä oikeaan aikaan, oikealla viestillä.

Leadfeeder integroituu suosituimpiin CRM-järjestelmiin ja muihin järjestelmiin kuten Slack, MailChimp, Google Data Studio & Zapier, joten palvelun avulla myynti- ja markkinointitiimit voivat työskennellä yhdessä tehokkaammin.

Työntekijöitä 65
Y-tunnus 2457101-9
Perustettu 2012
Www Kotisivut
Puh +358102792949
E-mail team@leadfeeder.com

Toimipaikat     Helsinki

Osaamisalueet

Liiketoimintaprosessi: Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Markkinointi, Myynti

Erikoisosaaminen: Analytiikka, Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia: Google

Toimialakokemus: IT

Tarjonnan tyyppi: Valmisohjelmisto

Omat tagit: Leadfeeder, Liidien generointi, liidit, digimarkkinointi, digimyynti, digitaalinen markkinointi, b2b-markkinointi, b2b-myynti, b2b, myynti ja markkinointi, internet-markkinointi, markkinoinnin automaatio, Markkinoinnin SaaS-ratkaisut, SaaS, LinkedIn, Google Analytics, Google Ads, Google Adwords

Sosiaalisessa mediassa

Leadfeeder - Asiakaskokemuksia ja -suosituksia

ReferenssiHow AlertOps Uses Leadfeeder to increase sales demo rates by 700%

"Within just 30 days of using Leadfeeder with the Pipedrive integration we were able to increase our sales demo rate by 700%. We even booked a sales demo with a Fortune 500 company. I would definitely recommend Leadfeeder to anyone using Pipedrive. Leadfeeder is a game-changer for us."

-- Nathan Rofkahr, Director of Growth, AlertOps

Näytä referenssi

ReferenssiFramery Oy Success Story - How to fuel local sales guys and dealers

"Luulimme saavamme Google Analyticsistä riittävästi tietoa myyntiliidien generointiin, mutta se ei ollut tehokasta. Leadfeederin avulla saamme kerättyä tarkempaa tietoa nettisivujen kävijöistä ja pääsemme helpommin kiinni kaikkein potentiaalisimpiin asiakkaisiin."

-- Samu Hällfors, VP, Framery

Näytä referenssi
Näytä kaikki kokemukset ja suositukset

Leadfeeder - Tarjonnat

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi

Leadfeederin avulla tunnistat miten hyvin tavoitat kohderyhmäsi yritykset eri markkinointikampanjoiden kautta. Pelkän numeerisen raportoinnin sijaan, näet tarkkaan miten yritykset löytävät verkkosivusi ja mistä..

Myynti

Leadfeederin palvelun avulla tunnistatte verkkosivuilla vierailevat yritykset ja tarkan vierailupolun. Tämän avulla liideille voi rakentaa pisteytyksen ja parhaat liidit voi lähettää suoraan CRM-järjestelmään myynnin..

Markkinointi

Seuraa mitkä yrityksen klikkaavat digitaalisten markkinointikanavien kautta verkkosivuillesi. Tunnista kaikki yritykset, jotka esimerkiksi klikkaavat maksetun Google -mainonnan kautta verkkosivuillesi ja näe tarkat hakusanat..

Erikoisosaaminen

Analytiikka

Olemme Google Analyticsin teknologiakumppaneita. Leadfeeder on arvostettu globaalisti parhaaksi työkaluksi, joka hyödyntää Google Analyticsin dataa. Tiimissämme on myös web-analytiikka osaamista yli 15 vuoden ajalta.

Pilvipalvelut / SaaS

Leadfeederin Premium -palvelun saa käyttöön kuukausimaksulla alkaen 59€/kk. Hintaan vaikuttaa tunnistettujen yritysten määrä kuukausitasolla. Tilauksen voi tehdä myös vuosilaskutuksella, jolloin hinta on 10% alhaisempi..

Leadfeeder - Referenssit

Leadfeeder - Bloggaukset

Leadfeeder - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Leadfeeder - Yrityskulttuuri ja rekrytointi

yrityskulttuuri kuva

Kansainvälinen, aidosti globaali ja virtuaalinen tiimi, jossa on työkavereita 16 eri maasta

Haemme tiimiin lahjakkaita ja osaavia työntekijöitä moneen eri positioon. Kasvamme nopeasti ja tulemme palkkaamaan useita uusia työkavereita kasvun tueksi.


Voit olla vasta työurasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi asiantuntija, tärkeintä on mielenkiinto alaa kohtaan ja halu rakentaa Leadfeederistä kansainvälinen menestystarina.


Haemme työkavereita Suomesta pääasiassa myyntiin, asiakashallintaan ja asiakastukeen. Meillä on myös jatkuvasti kasvava tuotekehitys-tiimi, johon haemme osaajia pääosin Euroopasta. Löydät avoimet positiomme allaolevasta linkistä. Voit myös laittaa meille avoimen hakemuksen, vaikka sinulle sopivaa positiota ei olisikaan auki.

Leadfeeder - Rekryilmoitukset

 

Leadfeeder kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku